- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.388
- 598
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.221
Valla dun sabahtan aksama kurstaydim sora aksam misafirim geldi yemekti çaydi bittik yani :) kurstan arkadasla geldik yiğildik kaldk cay icerkeneOh maşallah maşallah gayretlisin dün sende pek girmemissin bende müsait değildim yorgundum gece uyudum:))
Valla dun sabahtan aksama kurstaydim sora aksam misafirim geldi yemekti çaydi bittik yani :) kurstan arkadasla geldik yiğildik kaldk cay icerkenebenm gozler zaten gidiyodu onunki dd hepten gidiyodu carsiya gitmek flan cok yoruyor Ya.. neyse gidince bende vurdum kafayi
Himm pazar gunudemi canim calisiyor yani bizim.saatler belirsiz zaten de ne biliyim sizde tatil yokmuii etmissin bende yorgunum halen adam bi sate gelir sabah sabah arıza çıktı gitti kahvalti falan halim yok
Canım asansörci servis arabasi bizimkinde aksam 7den sonra ve pazar bizimki sorumlu mesai oluyor nöbetçi şimdi ise otelde çıkmış arıza kalkti gitti mecbur gelince cikip gidiyor .Himm pazar gunudemi canim calisiyor yani bizim.saatler belirsiz zaten de ne biliyim sizde tatil yokmu
Anladim canim olsun nabicaksin is.. kolay gelsinCanım asansörci servis arabasi bizimkinde aksam 7den sonra ve pazar bizimki sorumlu mesai oluyor nöbetçi şimdi ise otelde çıkmış arıza kalkti gitti mecbur gelince cikip gidiyor .
Aynen öle canım sen napion.Anladim canim olsun nabicaksin is.. kolay gelsin
Nabiyim oturuyorum canim gunluk yapacagm seyler var onlari yapicam da yoruldum biraz oturdum kaldim.Aynen öle canım sen napion.
Ee nabicaksin pembecim anne olmak boyle icinde can var etkileri olucaktir tabi gecr insallahGunaydin kizlar
Dun benim icin hastalikli bir gundu.
Yedim kustum
Yedim kustum
Yedim kustm
Oyle bisey.
Kokulara da asiri hassasiyetim var..
Dogru canim cok dogru...Ee nabicaksin pembecim anne olmak boyle icinde can var etkileri olucaktir tabi gecr insallah
Günaydın canım geçmiş olsun anne olmak kolaymi sag salim alırsın fıstık: )Gunaydin kizlar
Dun benim icin hastalikli bir gundu.
Yedim kustum
Yedim kustum
Yedim kustm
Oyle bisey.
Kokulara da asiri hassasiyetim var..
Amin canimmmGünaydın canım geçmiş olsun anne olmak kolaymi sag salim alırsın fıstık: )
Pankek yapabilirsin coko krem recel surulur.Amin canimmm
Ee kizlar kahvaltiya değişik neler yaptiniz az kopy verinde bende esime enfes bir kahvalti hazirlayayimmmm
Gonlude midesi de bayrsm etsin
Bende biseyler yaptimPankek yapabilirsin coko krem recel surulur.
Organik tereyagin varsa alta bastirak kucuk guzel bi tabaga serip uzerine bal koyup findik serpebilirsin
Tahin pekmez ceviz serpebilrsin:)
Ispanakli domates soslu yumurta yapabilirsin ustune de kaşar filan..
Patates kizartip ustune menemenlikten biraz domates serpip isitip once tabi sofraya koyarsin
Pişi yaparsin yada kabarcik filan..
Un Helvasi kavurabilirsin( ay ben bayilirim )tava boregi yaparsin
zeytin sebze peynir incir hurma vss derkene bicok sey olabilir.
Ya da bazlama hazir olanlarda alip ortadan ikiye kesik pizza yapabilirsin.(ben domatesimii biber salcasiyla harmanlayip sos yapip once altina sora ustune kirmizi yesil biber sucum zeytin istege gore ne varsa koyulur. Kasari da serpip firina koyuyorum :) Sucuk yoksa kaşarli yaparsin.
Ay acktm smdi bende pogaca mayalicam esim seviyor diye pizaa da yapabilirim bakalim bazlama almam lazm disari cikip
Aciktimm yahu
Hamilesin yapabildigini yap nabicaksin iste bi suru sey yapilir:)
Bende biseyler yaptim
Sosis salam vs de canm istiyo alsin evde kalmamis yahu
sosis salam alirkene dikkat et canim onlari cok seyden elde edebiliyorlar ben hic salam yemem mesela.. et konusunda zaten cok mecbur olmadkca almam kesilen etler dolabimdan kullanirim.. Et konusunda aşiri hassasiyetim varrr cunku piyasasinda cok sey donuyor
Hayvansal urunlere tikim var peyniri teereyagni organik bilindik hayvani olan tanidiklarimdan esimin memleketinden flan getiririm.
Hamilesin br sosis salam mi yiyorsunBende biseyler yaptim
Sosis salam vs de canm istiyo alsin evde kalmamis yahu
Yemiyorumda canim cekti fotolara bakarkeennnHamilesin br sosis salam mi yiyorsun
Sucuk bile zararlı
Yeme yemeeeee
Evet hamilelere yasakliyorlar ilk timestir da sanirim dimi.. soylemeyi unuttum iyi soylediniz:)Hamilesin br sosis salam mi yiyorsun
Sucuk bile zararlı
Yeme yemeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?