• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanıyomusun senn bende öyle eşime aşık oldum ilk yürüşüne sonraa 2sene tek taraflı sevdimm tabii benim onu sevdiğimdden habersizdi bütün herşeyini biliyodum öğreniyordum bi ramazan bayramında bnei gördü ve tanışma sırasında onu tanıdığımı söylediğimde şaşırmıştı sonraaa o zamandan sonra sevgili oldukk öyle canımmm uzıznnnnn uzzunnnn dahada neyseeee

Kendisi bir mağazada çalışıyor, sırf onun için ikide bir oraya gittim son zamanlarda ve her zaman bulunmuyor. Mesela iki hafta önce gittiğimde yoktu, geçen hafta vardı. Yani işim şansa kalmış durumda. Onu gördüm gördüm, görmedim o zaman pek şansım yok galiba. Sürekli birbirimize bakıyoruz, onda da bir şeyler olduğunu biliyorum. Fakat böyle aradan zaman geçtikçe beni unutur bir daha gittiğimde ilgilenmez mi diye korkuyorum.

Kendisi bir mağazada çalışıyor, sırf onun için ikide bir oraya gittim son zamanlarda ve her zaman bulunmuyor. Mesela iki hafta önce gittiğimde yoktu, geçen hafta vardı. Yani işim şansa kalmış durumda. Onu gördüm gördüm, görmedim o zaman pek şansım yok galiba. Sürekli birbirimize bakıyoruz, onda da bir şeyler olduğunu biliyorum. Fakat böyle aradan zaman geçtikçe beni unutur bir daha gittiğimde ilgilenmez mi diye korkuyorum.
Kısmetse canım olurr bakk ben sonraa teklifini etmemişti kaynanam beni görmüş annemlw konuşmuştu annem yok küçüj demişti1sene sonra eşimlw evlensim 4defa istesiler olmadı kaçarak evlendim tabiii kimseye tavsiye etmem zorlukları varrr benim düğünümde kimsem yoktuu herkrss küsnüştü bana kaçtıktan 1ay sonra evlendim annemk
Le 1hafta sonra konuşmaya başladım ama dargındı gelmem dedi ablam gelicekti oda hamileydi son ayıydı kız
Namdan bir gün önce doğuma gitti erkek kardeşimde geldi 10dk durdu gitti yaniiii zoooorrrrr

Back