- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
- 73
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #6.161
Iste giymediklerin bosuna yer kaplamasin cikar bnceCogu seyi giymiyorum
Bazilarini zorunluluktan giyiniyorm
ma canım neden ağrıyoo acaba yat dinlenn kendini yormaaaAy basimm....
hoşbuldum:) nasılsınız?Hoşgeldin canımm
Çok şükür canım sennhoşbuldum:) nasılsınız?
iyiyim teşekkür ederim. biri var. henüz konuşmuş da değiliz, tanışmadık da. ama uzun süredir sürekli aklımda, hep onu düşünüyorum. ne yapacağımı şaşırdım :)Çok şükür canım senn
Sana kolay gelsin..Kizlar naber.. kurstan carsidan yeni geldim evimi derleyip toplmam lazm misafirim olucak yemege biseylerde hazirlamam lazm cayin yaninaaa gece gorusurz insallahhj
Ytmm canım kolay geleeeKizlar naber.. kurstan carsidan yeni geldim evimi derleyip toplmam lazm misafirim olucak yemege biseylerde hazirlamam lazm cayin yaninaaa gece gorusurz insallahhj
Tanıyomusun senn bende öyle eşime aşık oldum ilk yürüşüne sonraa 2sene tek taraflı sevdimm tabii benim onu sevdiğimdden habersizdi bütün herşeyini biliyodum öğreniyordum bi ramazan bayramında bnei gördü ve tanışma sırasında onu tanıdığımı söylediğimde şaşırmıştı sonraaa o zamandan sonra sevgili oldukk öyle canımmm uzıznnnnn uzzunnnn dahada neyseeeeiyiyim teşekkür ederim. biri var. henüz konuşmuş da değiliz, tanışmadık da. ama uzun süredir sürekli aklımda, hep onu düşünüyorum. ne yapacağımı şaşırdım :)
Fatal hosgeldin sana gozum takildiSana kolay gelsin..
hoşbuldum brcstegul :)Fatal hosgeldin sana gozum takildi
Yarismaya nerden katiliyorsun :) kac yasindasin evli degilsin sanirim? :)hoşbuldum brcstegul :)
Ne bisirecen canim .Hic bisey yiyemiyom bn ya acim kardesKizlar naber.. kurstan carsidan yeni geldim evimi derleyip toplmam lazm misafirim olucak yemege biseylerde hazirlamam lazm cayin yaninaaa gece gorusurz insallahhj
Neden yiyemiyon gıNe bisirecen canim .Hic bisey yiyemiyom bn ya acim kardes
yarışmaya ankaradan katılıyorum ve evet evli değilim :) sen evlisin galiba dimi?Yarismaya nerden katiliyorsun :) kac yasindasin evli degilsin sanirim? :)
EPimizz evliyikkyarışmaya ankaradan katılıyorum ve evet evli değilim :) sen evlisin galiba dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?