- 4 Aralık 2017
- 2.024
- 5.035
- 73
- 30
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
- #5.981
Ooo canimm masallh kara kas kara gpzler. Cok guzelsin
Ne kursu kuzum ,uykuya yol ariyor bak bak napsam diyor uyu dicez yaaa :)Kizlar yarin kurs var sabahtan kalkicam dolmus beklicem vsvsvsvsvsvsv derslere odaklanamam... nabsamki...
Hic sarisin yokmu burda mavisim.haric :)) seni gormustumm hatirladim canim masallah gaşlara bak hele :):)Bana bak bakemm
Geregi yapilsin lutfen gerekli dosyalar profil mesajlarinda dir hakime aplalarDadliylan miss manti didiler kek didiler siz yimyin bizyiriz didiler hakim apla mavisi de aglattilaaa ve dun bi de bana balina didi dadli müebbet istiyoz
Abooov ne güzel kiz masAllah :)Allah razı olsun kız
Tekeşşerler canımmHic sarisin yokmu burda mavisim.haric :)) seni gormustumm hatirladim canim masallah gaşlara bak hele :):)
Saol canım benimAbooov ne güzel kiz masAllah :)
Maviş sen ben sır kaldikHic sarisin yokmu burda mavisim.haric :)) seni gormustumm hatirladim canim masallah gaşlara bak hele :):)
Tecvid akaid ilmihal tasvvffNe kursu kuzum ,uykuya yol ariyor bak bak napsam diyor uyu dicez yaaa :)
Mavisi gordum ben :))Maviş sen ben sır kaldik
dogulu degildin demi sen miss karadenizlilik var demistin sankiSaol canım benim
Oo hosgeldiniz efem aleykum selamlarSelâmün aleyküm
Ve aleykum selam , gece muhabbet lerine teşrif eder miydiniz siz efenimSelâmün aleyküm
Ben nereliyim sence.. :))dogulu degildin demi sen miss karadenizlilik var demistin sanki
Sirrimizi daim olsunMaviş sen ben sır kaldik
İyi uykular bebek sen de sir kaldinGencler bn kacar. Benimki uyanmadan uykumu alim accik. Hepinizi opuyorummm
Hadi iyi geceler canim allah rahatlik versin..Gencler bn kacar. Benimki uyanmadan uykumu alim accik. Hepinizi opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?