- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Olur canim yarin hallederiz berceste gelsin okuruz insaAllahsakınca yoksa kendi aramızda da ayrı bi liste yaparız
tmm canımOlur canim yarin hallederiz berceste gelsin okuruz insaAllah
Geldim nabersinizzzzz:) beni bı topice etiketleyeblsnz :) senin mi burası?1var2yok gel kız
İvet benim eski ve kimsesizdi caanlandiralim dedik hoşgeldin naberGeldim nabersinizzzzz:) beni bı topice etiketleyeblsnz :) senin mi burası?
Canlansın tabi :) iyiym smdi geldm bı yandan yemek yiyorum bu saatte mi demeyin öyle dengesizimİvet benim eski ve kimsesizdi caanlandiralim dedik hoşgeldin naber
Hosgeldin tatlış anniiii:))Kızlar napionuz bakem
Hosbulduk takdim napiomHosgeldin tatlış anniiii:))
Sende ben gibi bisi yiyosun galiba konuşmana bakınca ahahahahahaHosbulduk takdim napiom
Ahahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)Sende ben gibi bisi yiyosun galiba konuşmana bakınca ahahahahaha
Canlansın tabi :) iyiym smdi geldm bı yandan yemek yiyorum bu saatte mi demeyin öyle dengesizimsiz napıonuzz:)
Ya ben kendim öremiyorumAhahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)
Ooohhhh missssss:) iyi yapmışsın anın bebiş ne kadarlık böyle nickini görünce sorasım geliyo:)Ahahah yok kzum saçlarımı yarayıp ordum:)
Gel ben öremYa ben kendim öremiyorum
Yukardan yana oruyom kuzm kolay:)Ya ben kendim öremiyorum
Güzel oruyon mu ona gore: DGel ben örem
Kzum ben bunu açarken hamistim ama düşük oldi değiştirmesini inşallah yine nasip edecek rabbim 2 aylikti şimdi 3 ayı bitircektik nasip değilmiş 1 ay oldu kurtaj olaliOoohhhh missssss:) iyi yapmışsın anın bebiş ne kadarlık böyle nickini görünce sorasım geliyo:)