- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
evet enfeksiyon adet söktürücü ödem attırıcı vs yararları varYaa biliyordum bunu iltihap mikrop sogan suyu falan iyi geliyor diye biliyordim
yspim bakalımMidene zarar olur.organik tadi cok guzdl elma sirkesi.. mis gibi..
Amin kuzm sağol inşallah nasip eder isteyen herkese:) allah evladina anne yapar seni insallah canim benim briicik annem var yeter bana
Inşallah gönlünce olur kuzmevet enfeksiyon adet söktürücü ödem attırıcı vs yararları var
amin cümlemizinInşallah gönlünce olur kuzm
Aman dikkat usutme tadlimAksamlari bana bir yerlerden agrilar esiyor ama hayrolsun bakiyim.
Evde usutmek pek mumkun degilde ne biliyim hayirlsii bakalim. N nur mawish nere gittinAman dikkat usutme tadlim
çalışıyor musunEvde usutmek pek mumkun degilde ne biliyim hayirlsii bakalim. N nur mawish nere gittin
Geldim canim sarja taktim teliEvde usutmek pek mumkun degilde ne biliyim hayirlsii bakalim. N nur mawish nere gittin
Hayir calismiyorum canimcanım sen
çalışıyor musun
Uyuycanmi canim yoksam kocisin mi geldiBen kaciyorum guzellikler gorusuruz insallah yine
Yarina bismillah dedik hayirli ugurlu olur insallah
Valla benimkide sarjda bu 3ncu takisim ya batarya finis olduGeldim canim sarja taktim teli
inşAllah amin heyecanlıyımBen kaciyorum guzellikler gorusuruz insallah yine
Yarina bismillah dedik hayirli ugurlu olur insallah
Yok esim maća gitti arkadaslariyla.. karnina agri girdi niyeyse.. telefonda sarjda cok elindeydi bugun ellemiyim daha ttelefonu uykum da geldiUyuycanmi canim yoksam kocisin mi geldi
Bnim ucu gecti dort oldu beside bulur yatana kadarValla benimkide sarjda bu 3ncu takisim ya batarya finis oldu