- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi biyologcagla
o nasıl oluyo peki çocuk varmı
...bir kaç çanta...seviyorum bu çanta çılgınlığını,,
bir oğluşumuz var 15 aylık....
allah bağışlasın cnm darısı bana inşallah
200 lira verdiğim çantayı 159 a gördüm..sezon sonu..birde ceket almıştım onuda 40 lira pahalı almışım..ama bir daha gözlerimi 4 açıcam nefret ediyorum kazıklanmaktan..ne zorluklarla kazanılıyo o para eşim remi hırsızlar bazen diyo ama haklı vallahi..
amin inşallah benim de 8 .seneden sonra oldu olmuyorduda allahıma şükürler olsun..
yi günlerde giymeni dilerim..indirim dönemini beklemek lazım
ipekyol dan 349 tl. lik elbiseyi 80 tl ye aldım, yaklaşık 1 ay önce..çok mutluyum :) ama tabi her zaman denk gelmiyor, yani sürekli gezmek gerekiyor, benim normalde bu kadar zamanım olamazyine de elbisem çok güsel
canım.. ilk önce inancını kaybetme..daha sonra hep ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalıştım ufak tefek..dua aldım çok allah razı olsun edenlerden..eşim doğru düzgün dr a bile gitmedi...rabbim nasib etti tedavisiz..bizimde olmuyor cnm tedaviye gitmekten bıktım
4400 ü izliyordum sıktı bayagı konusu 4. sezonda bıraktım.
sonra da Dr.House'a başladım 7 sezonu bitiriverdimşimdi 8. sezon yeni yayınlanıyor. biraz daha biriksin bölümler diye bekliyorum
evlimisiniz kızlar
200 lira verdiğim çantayı 159 a gördüm..sezon sonu..birde ceket almıştım onuda 40 lira pahalı almışım..ama bir daha gözlerimi 4 açıcam nefret ediyorum kazıklanmaktan..ne zorluklarla kazanılıyo o para eşim remi hırsızlar bazen diyo ama haklı vallahi..
kızlar tabii zevk sizin ben 34 yaşımdayım..bende bu seneye dek dizi izlemiyordum yerli..ama kendi yapımlarımızada sahip çıkalım..eşim cnbc-e deki dizileri izler zaten..ama bu sene güzel kaliteli yağımlar var..muhteşem yüzyılda tudors kadar kaliteli bir yapım bence..
bizimde olmuyor cnm tedaviye gitmekten bıktım
yi günlerde giymeni dilerim..
canım.. ilk önce inancını kaybetme..daha sonra hep ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalıştım ufak tefek..dua aldım çok allah razı olsun edenlerden..eşim doğru düzgün dr a bile gitmedi...rabbim nasib etti tedavisiz..
8 yıllık monotonlaşmadan sonra bebiş çok iyi geldi evimiz şenlendi..ve hiç yardım edenim olmadı annemle kayınvalidem rahmetli oldular...ben hiç tecrubem olmadığı halde çok cesur ve hevesliydim..ben gitim tedaviye cnm sabredip inşallah mükafatını alanlarda olurum nasıl 8 yıl sessizlikten sonra çocuk büyütmeye alışabildinmi
nedeni nedir bilmiyorum ancak, kadın doğumcunuzla yeniden görüşüp, tedaviye devam etmenizi öneririm.. çok uzun yıllar sonra tedaviden fayda gören insanlar var... dilerim Allah size de hayırlı, sağlıklı bir evlat verir.
şu an mango da sezon fiyatları çok yüksektir..50 liraya aldığım şort 22 lere falan düşmüştü..ben sezon başında bir daha bir şey almıycam karar verdim..
8 yıllık monotonlaşmadan sonra bebiş çok iyi geldi evimiz şenlendi..ve hiç yardım edenim olmadı annemle kayınvalidem rahmetli oldular...ben hiç tecrubem olmadığı halde çok cesur ve hevesliydim..
amin cnm kısmet yeniden başlıyacm tedaviye tabi adam gibi doktor bulursam