- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 46
-
- Konu Sahibi biyologcagla
İyi geceler hanımlar. Ben de annem sayesinde bugün baştan sona izledim Ferihayı.
Şimdi dizinin tek bölümünden bir film senaryosu çıkacağı için bahsetmiyorum artık.
Bugün bir güzel alış-veriş yaptım onun keyfindeyim şuan.
Sizler napıyorsunuz?
İyi geceler hanımlar. Ben de annem sayesinde bugün baştan sona izledim Ferihayı.
Şimdi dizinin tek bölümünden bir film senaryosu çıkacağı için bahsetmiyorum artık.
Bugün bir güzel alış-veriş yaptım onun keyfindeyim şuan.
Sizler napıyorsunuz?
okulda ferihanın yanında günce? diye bir kız vardı galiba, yeni sezonda o yok sanırım, onun yerine gelmiştir herhalde.
bende yarın alış verş yapcm annemlere gitcm bayramda sonrada mersine gezcez anlasılan
Başka bir kız vardı evet, ama rakip olacağını hiç sanmam. Arada bir gözükür o kadar.
Boş verin Ferihayı, dizi içimi kıydı. O gelin halası o evin halleri amanınn sabır taşı olmak gerekir. Film gizi dizi yapmışlar resmen.
Başka bir kız vardı evet, ama rakip olacağını hiç sanmam. Arada bir gözükür o kadar.
Boş verin Ferihayı, dizi içimi kıydı. O gelin halası o evin halleri amanınn sabır taşı olmak gerekir. Film gizi dizi yapmışlar resmen.
:) siz bugün çarşı pazar gezdiniz anlaşılan :) ayakkaı fiyatları ne alemde acaba?? indirim var mı mağazalarda??
:) siz bugün çarşı pazar gezdiniz anlaşılan :) ayakkaı fiyatları ne alemde acaba?? indirim var mı mağazalarda??
diğer mağazaları bilmiyorum ama ayakkabı dünyasında olmadığını biliyorummümkünse uzak durun
çok begenerek 200 liraya çizme aldım bir tane. bayramlık olarak giyip giyip çıkarıcam
neler aldın kendine sezonda fiyatlar çok yüksek..
kendimi bildim bileli evliyim
benimde canım çok sıkılıyor kızlar
izlediğim yabancı diziyi de bitirdim şimdi uykum da gelmiyor, bütün gece dolanıyorum evde ya
Kıyafet almadım bugün, bir kaç çantayla fransızca sözlük aldım, tayt çorap vs biraz bakındım. Bugün çarşıyı dolaşmıştım.
Yarın kot pantolon ile bir kaç mevsimlik alma planlarım var. Bakacağım artık mağazalarda neler var.
cnm sende izleme vakit kaybı ben 6 yıllık evliyim televizyonumuz yok hala
:)) güle güle kullanın.. ben de çizme-bot değil ama kapalı bir ayakkabı almak istiyorum da fiyatlar çok uçuktur diye, harekete geçmedim henüz :) şu indirimler çabuk başlasaaaaa
Hangi diziyi izledin canım.
Ben daha izlediğim çoğu yabancı dizinin yeni sezonlarına başlayamadım bile. Okul olsun şu olsun bu olsun vakit kalmıyor, vatim olduğunda ise canım istemiyor.
Walking Dead ile Boardwalk Empire'ın yeni bölümlerine başlayamadım henüz.