Canı Sıkılan Gelsin :)

İyi geceler hanımlar. Ben de annem sayesinde bugün baştan sona izledim Ferihayı.
Şimdi dizinin tek bölümünden bir film senaryosu çıkacağı için bahsetmiyorum artık.

Bugün bir güzel alış-veriş yaptım onun keyfindeyim şuan.
Sizler napıyorsunuz?

neler aldın kendine sezonda fiyatlar çok yüksek..

İyi geceler hanımlar. Ben de annem sayesinde bugün baştan sona izledim Ferihayı.
Şimdi dizinin tek bölümünden bir film senaryosu çıkacağı için bahsetmiyorum artık.

Bugün bir güzel alış-veriş yaptım onun keyfindeyim şuan.
Sizler napıyorsunuz?

bende yarın alış verş yapcm annemlere gitcm bayramda sonrada mersine gezcez anlasılan

okulda ferihanın yanında günce? diye bir kız vardı galiba, yeni sezonda o yok sanırım, onun yerine gelmiştir herhalde.

Başka bir kız vardı evet, ama rakip olacağını hiç sanmam. Arada bir gözükür o kadar.
Boş verin Ferihayı, dizi içimi kıydı. O gelin halası o evin halleri amanınn sabır taşı olmak gerekir. Film gizi dizi yapmışlar resmen.

Başka bir kız vardı evet, ama rakip olacağını hiç sanmam. Arada bir gözükür o kadar.
Boş verin Ferihayı, dizi içimi kıydı. O gelin halası o evin halleri amanınn sabır taşı olmak gerekir. Film gizi dizi yapmışlar resmen.

:) siz bugün çarşı pazar gezdiniz anlaşılan :) ayakkaı fiyatları ne alemde acaba?? indirim var mı mağazalarda??

cnm sende izleme vakit kaybı ben 6 yıllık evliyim televizyonumuz yok hala

benimde canım çok sıkılıyor kızlar :KK43:
izlediğim yabancı diziyi de bitirdim şimdi uykum da gelmiyor, bütün gece dolanıyorum evde ya

:) siz bugün çarşı pazar gezdiniz anlaşılan :) ayakkaı fiyatları ne alemde acaba?? indirim var mı mağazalarda??

diğer mağazaları bilmiyorum ama ayakkabı dünyasında olmadığını biliyorum :KK70: mümkünse uzak durun
çok begenerek 200 liraya çizme aldım bir tane. bayramlık olarak giyip giyip çıkarıcam :KK70:

diğer mağazaları bilmiyorum ama ayakkabı dünyasında olmadığını biliyorum :KK70: mümkünse uzak durun
çok begenerek 200 liraya çizme aldım bir tane. bayramlık olarak giyip giyip çıkarıcam :KK70:

:)) güle güle kullanın.. ben de çizme-bot değil ama kapalı bir ayakkabı almak istiyorum da fiyatlar çok uçuktur diye, harekete geçmedim henüz :) şu indirimler çabuk başlasaaaaa :KK52:

neler aldın kendine sezonda fiyatlar çok yüksek..

Kıyafet almadım bugün, bir kaç çantayla fransızca sözlük aldım, tayt çorap vs biraz bakındım. Bugün çarşıyı dolaşmıştım.

Yarın kot pantolon ile bir kaç mevsimlik alma planlarım var. Bakacağım artık mağazalarda neler var.

Çok gezmesemde gezdim biraz. Ay ayakkabı dedinizde bugün 150 tl ye aldığım ayakkabının aynısını 99tl ye başka bir mağazada gördüm. Çok üzüldüm. Ordaki kızın biride ayakkabıma bakıyor elliyor "hıı aynısı" falan diyince geçirecektim suratına tekmeyi. Çok bozuldum.

Valla mağazasına göre değişiyor işte. Ben genellikle daha büyük mağazalardan almaya çalışıyorum çünkü oradaki fiyatlar küçük ayakkabı dükkanlarına göre daha uygun oluyor.

benimde canım çok sıkılıyor kızlar :KK43:
izlediğim yabancı diziyi de bitirdim şimdi uykum da gelmiyor, bütün gece dolanıyorum evde ya

Hangi diziyi izledin canım.

Ben daha izlediğim çoğu yabancı dizinin yeni sezonlarına başlayamadım bile. Okul olsun şu olsun bu olsun vakit kalmıyor, vatim olduğunda ise canım istemiyor.

Walking Dead ile Boardwalk Empire'ın yeni bölümlerine başlayamadım henüz. :KK14::KK14::KK14::KK14:

Kıyafet almadım bugün, bir kaç çantayla fransızca sözlük aldım, tayt çorap vs biraz bakındım. Bugün çarşıyı dolaşmıştım.

Yarın kot pantolon ile bir kaç mevsimlik alma planlarım var. Bakacağım artık mağazalarda neler var.

...bir kaç çanta... :KK1: :KK1: seviyorum bu çanta çılgınlığını,,:KK52:

cnm sende izleme vakit kaybı ben 6 yıllık evliyim televizyonumuz yok hala

Türk yapımı dizi katiyen izlemem aslında, akşam yemeği yeme alışkanlığım yoktur ama bugün çok açtım o sırada annemle yemek yerken 2 saatlik diziyi izledim işte. Haftaya falan izlemem, insanın sinirlerini geriyor yahu.

:)) güle güle kullanın.. ben de çizme-bot değil ama kapalı bir ayakkabı almak istiyorum da fiyatlar çok uçuktur diye, harekete geçmedim henüz :) şu indirimler çabuk başlasaaaaa :KK52:

tesekkur ederim canım. benim de kapalı bir ayakkabı almam lazımdı ama ayakkabı limitimi doldurdum artık :KK70: bayramdan sonra belki düşerse fiyatlar bir ihtimal alabilirim :))

Hangi diziyi izledin canım.

Ben daha izlediğim çoğu yabancı dizinin yeni sezonlarına başlayamadım bile. Okul olsun şu olsun bu olsun vakit kalmıyor, vatim olduğunda ise canım istemiyor.

Walking Dead ile Boardwalk Empire'ın yeni bölümlerine başlayamadım henüz. :KK14::KK14::KK14::KK14:

4400 ü izliyordum sıktı bayagı konusu 4. sezonda bıraktım.
sonra da Dr.House'a başladım 7 sezonu bitiriverdim :KK70: şimdi 8. sezon yeni yayınlanıyor. biraz daha biriksin bölümler diye bekliyorum

X