Canı Sıkılan Gelsin :)

200 lira verdiğim çantayı 159 a gördüm..sezon sonu..birde ceket almıştım onuda 40 lira pahalı almışım..ama bir daha gözlerimi 4 açıcam nefret ediyorum kazıklanmaktan..ne zorluklarla kazanılıyo o para eşim remi hırsızlar bazen diyo ama haklı vallahi..:KK20:

kızlar tabii zevk sizin ben 34 yaşımdayım..bende bu seneye dek dizi izlemiyordum yerli..ama kendi yapımlarımızada sahip çıkalım..eşim cnbc-e deki dizileri izler zaten..ama bu sene güzel kaliteli yapımlar var..muhteşem yüzyılda tudors kadar kaliteli bir yapım bence..

Son düzenleyen: Moderatör:
200 lira verdiğim çantayı 159 a gördüm..sezon sonu..birde ceket almıştım onuda 40 lira pahalı almışım..ama bir daha gözlerimi 4 açıcam nefret ediyorum kazıklanmaktan..ne zorluklarla kazanılıyo o para eşim remi hırsızlar bazen diyo ama haklı vallahi..:KK20:

indirim dönemini beklemek lazım :KK34:

ipekyol dan 349 tl. lik elbiseyi 80 tl ye aldım, yaklaşık 1 ay önce..çok mutluyum :) ama tabi her zaman denk gelmiyor, yani sürekli gezmek gerekiyor, benim normalde bu kadar zamanım olamaz :KK50: yine de elbisem çok güsel :KK16:

indirim dönemini beklemek lazım :KK34:

ipekyol dan 349 tl. lik elbiseyi 80 tl ye aldım, yaklaşık 1 ay önce..çok mutluyum :) ama tabi her zaman denk gelmiyor, yani sürekli gezmek gerekiyor, benim normalde bu kadar zamanım olamaz :KK50: yine de elbisem çok güsel :KK16:
yi günlerde giymeni dilerim..
bizimde olmuyor cnm tedaviye gitmekten bıktım
canım.. ilk önce inancını kaybetme..daha sonra hep ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalıştım ufak tefek..dua aldım çok allah razı olsun edenlerden..eşim doğru düzgün dr a bile gitmedi...rabbim nasib etti tedavisiz..

4400 ü izliyordum sıktı bayagı konusu 4. sezonda bıraktım.
sonra da Dr.House'a başladım 7 sezonu bitiriverdim :KK70: şimdi 8. sezon yeni yayınlanıyor. biraz daha biriksin bölümler diye bekliyorum

4400 fii tarihinden kalma oldu canım boşver onu bende tee bi kaç sene önce başlayayım dedim, sarmadı vazgeçtim.
Uuuu House MD dizilerin en güzeliii. Bende geçen yıl başlayıp sonuna kadar izlemiştim. 8. sezonun sadece ilk bölümünü izledim diğer bölümleri izlemeye çok üşeniyorum.
2 Broke Girl$ dizisini şiddetle tavsiye ederim, inanılmaz komik. Eğer komedi dizisi arıyorsan ^w^

evlimisiniz kızlar

Bekarlık sultanlıktırr:21::21::21::21:

Ya sorma, içim gidiyor yemin ederim. Yazık günah bu fiyat uçurumları ne yani. Valla tanıdığın bildiğin yerden alış-veriş yapmak en iyisi. Bir çantacım var ondan alıyorum hep süper indirim yapıyor. Karşısınada benim eski arkadaşlarımdan olan birisinin ayakkabı dükkanı açılmış ucuz ayakkabıyı orda görmüştüm. Bundan sonra oradan alacağım zaten. Giyisi işi biraz şansa kalıyor ama bakalımm. MNG- Koton vs de indirim yoktur ama ben şansımı deneyeceğim yinede.

kızlar tabii zevk sizin ben 34 yaşımdayım..bende bu seneye dek dizi izlemiyordum yerli..ama kendi yapımlarımızada sahip çıkalım..eşim cnbc-e deki dizileri izler zaten..ama bu sene güzel kaliteli yağımlar var..muhteşem yüzyılda tudors kadar kaliteli bir yapım bence..

Muhteşem yüzyıl güzel başladı, ama beni sarmadı. Yok harem yok Hürrem, tarihimiz hatunlarla geçiyor sanacak başka bir izleyen. Ayrıca Sultan Süleyman'ın hiç "halvet" yapmadığı söyleniyor. Hürrem ile tanıştıktan sonra öyle başka kadınlarla birlikte olmamış yani. Ama dizide ne zaman açsam bir kadınla ya göz göze ya dudak dudağa. Koskoca padişahı kadın meraklısı gibi gösteriyorlar. E bu kişiler diziyi şikayette edemezler, yapımcılarda bir güzel kurguluyorlar.

Son düzenleme:
bizimde olmuyor cnm tedaviye gitmekten bıktım

nedeni nedir bilmiyorum ancak, kadın doğumcunuzla yeniden görüşüp, tedaviye devam etmenizi öneririm.. çok uzun yıllar sonra tedaviden fayda gören insanlar var... dilerim Allah size de hayırlı, sağlıklı bir evlat verir.

yi günlerde giymeni dilerim..
canım.. ilk önce inancını kaybetme..daha sonra hep ihtiyacı olan insanlara yardımcı olmaya çalıştım ufak tefek..dua aldım çok allah razı olsun edenlerden..eşim doğru düzgün dr a bile gitmedi...rabbim nasib etti tedavisiz..

ben gitim tedaviye cnm sabredip inşallah mükafatını alanlarda olurum nasıl 8 yıl sessizlikten sonra çocuk büyütmeye alışabildinmi

şu an mango da sezon fiyatları çok yüksektir..50 liraya aldığım şort 22 lere falan düşmüştü..ben sezon başında bir daha bir şey almıycam karar verdim..

ben gitim tedaviye cnm sabredip inşallah mükafatını alanlarda olurum nasıl 8 yıl sessizlikten sonra çocuk büyütmeye alışabildinmi
8 yıllık monotonlaşmadan sonra bebiş çok iyi geldi evimiz şenlendi..ve hiç yardım edenim olmadı annemle kayınvalidem rahmetli oldular...ben hiç tecrubem olmadığı halde çok cesur ve hevesliydim..

nedeni nedir bilmiyorum ancak, kadın doğumcunuzla yeniden görüşüp, tedaviye devam etmenizi öneririm.. çok uzun yıllar sonra tedaviden fayda gören insanlar var... dilerim Allah size de hayırlı, sağlıklı bir evlat verir.

amin cnm kısmet yeniden başlıyacm tedaviye tabi adam gibi doktor bulursam

allahım tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah..

şu an mango da sezon fiyatları çok yüksektir..50 liraya aldığım şort 22 lere falan düşmüştü..ben sezon başında bir daha bir şey almıycam karar verdim..

Hmm napsam beklesem mi? Kot pantolon almayı çok istiyordum. Nisan ayında bir tane laciver aldım, deli gibi boyuyor her yeri, ucuz bir şey değildi ama işte kazıklanmışım belli ki. LTB den kot bakma planım vardı. Mağazaya girerken "bakıp çıkıcam" derim artık. Hihihihihih.

8 yıllık monotonlaşmadan sonra bebiş çok iyi geldi evimiz şenlendi..ve hiç yardım edenim olmadı annemle kayınvalidem rahmetli oldular...ben hiç tecrubem olmadığı halde çok cesur ve hevesliydim..

benm olsa yardım edecek çok ama yok kısmetimizde varsa olur cnmı sıkmıyrm alıştım heralde yeni uğraşılar buluyorum kendime

amin cnm kısmet yeniden başlıyacm tedaviye tabi adam gibi doktor bulursam

öyle demeyin üzülürüm, sanıyorum ki tüm meslektaşlarım kendi dallarındaki gelişmeleri ve yenilikleri takip ediyorlardır..ki infertilite konusu zaten, üzerinde çalışılan ve takip edilen bir konu..eminim hekiminiz takip etmiştir.. hekiminizi değiştirerek ve ya değiştirmeyerek, dilerim inşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız :)

kot pantolon mavininkiler uzun süra eskimiyor..ltb yide övüyorlar bayağı modellerini..

X