- 2 Mart 2010
- 1.235
- 0
-
- Konu Sahibi biyologcagla
Önceden tanışıyormusunuz bilmiyorum ama bende aranıza katıldım artık:))
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum....
Güzel sohbetler diliyorum...
hoşgeldin kaderim
ben yeni tanıştım kızlarla
seninde bayramın kutlu olsun
akıttığınız kanlar hediye ettiğiniz kurbanlar yardımcı olsun inşallah herşeyi SENİN rızan içim yapan bu kardeşlerim Rabbim ağlayarak istiyorum şuan nolurr meyvenden tattır hazinende çookkk biliyorumSenin işine sır olunmaz ama nolur hayırlısından evlatlar nasip etttttttttttt
akıttığınız kanlar hediye ettiğiniz kurbanlar yardımcı olsun inşallah herşeyi SENİN rızan içim yapan bu kardeşlerim Rabbim ağlayarak istiyorum şuan nolurr meyvenden tattır hazinende çookkk biliyorumSenin işine sır olunmaz ama nolur hayırlısından evlatlar nasip etttttttttttt
33 yaşındayım
sen de yaş kaç
Geç kalmış sayılmıyorum ne güzel...
Geçmişi okuyamadım ama nasıl olsa tanışırız...
Ben Bursa'dan sizler
kızlar eşim geldi bana müsade işler beni bekler sonra yine burda buluşurum inşallah sizlerle aeo
kızlar eşim geldi bana müsade işler beni bekler sonra yine burda buluşurum inşallah sizlerle aeo
kızlar pat diye olacak ama eğer dostluğumuz ilerlerse bir buluşmada biz ayarlıyalım mı? hep burdakilerden görüp imrenmişimdir? nasıl olsa evliyiz belki eşlerimizde tanışıp kaynaşırlar
inşallah dostluğumuz daim olsun
ben çok isterim canım
ben bir arkadaşımla görüşüyorum zaten gidip geliyoruz
ama bu forumda değil
inşallah canım daha çok KAYSERİLİ olalımmmmmm ben konu takibinden kayseriyi görünce daldım buraya görenler olsunda gelsin diye büyük yazdım
ne güzelmiş sen şanslı olanlardansın
ayaklarım dondu ya
kalorifer yanıyor ısınamadım
sağol canım o da talasta oturuyor