Canı Sıkılan Gelsin :)

bende çok gezerimde gün olayını sevmiyorum
kafa dengi insanlarla kurunca çok güzel oluyo ama
bizim tatil çok her kayseriye geldiğimde annemlerin günleri sayesinde 2-3 klo alırm bıktım bu günlerden
ohhhh ohhhhh yeeeeeee güzel şeyler çıkıyo ama mönüde
kızlar evlimisiniz çocuğunuz varmııı
ben 10 yıllık evliyim,çocuğum yok :KK50::KK43::KK43:

ben evliyim 3 senelik 15 aylık bir oğlum var RABBİM SANA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH SİMAYCIM bir vakti saati vardır ol deyince olur şu mübarek günlerde sizede nasip etsin dualar seninle olsun:KK19:

kafa dengi insanlarla kurunca çok güzel oluyo ama

ohhhh ohhhhh yeeeeeee güzel şeyler çıkıyo ama mönüde

ben evliyim 3 senelik 15 aylık bir oğlum var RABBİM SANA DA NASİP ETSİN İNŞALLAH SİMAYCIM bir vakti saati vardır ol deyince olur şu mübarek günlerde sizede nasip etsin dualar seninle olsun:KK19:

allah bağışlasın canım
aminnnnnn rabbim hayırlıysa versin ne diyelim elden bişey gelmiyor işte:KK50:

horantalarım hepinize Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah vaktini saatini hemencecik yitirsin

evet eşim de kayserili ama öğretmen tayin nedeni ile burdayız

hımm anladım canım
sık geliyomusun kayseriye peki
ya ben çok sevindim kayserili birilerini gördüğüm için kaç yıldır üyeyim öylesine dolaşıp dururum sitede
hiç karşılaşamadım bir hemşerimle

Önceden tanışıyormusunuz bilmiyorum ama bende aranıza katıldım artık:))
Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum....
Güzel sohbetler diliyorum...

hımm anladım canım
sık geliyomusun kayseriye peki
ya ben çok sevindim kayserili birilerini gördüğüm için kaç yıldır üyeyim öylesine dolaşıp dururum sitede
hiç karşılaşamadım bir hemşerimle

bende cnm sevindim bide ortak yanın olunca kayseriye resmi tatillerde gelirim yaş kaç

akıttığınız kanlar hediye ettiğiniz kurbanlar yardımcı olsun inşallah herşeyi SENİN rızan içim yapan bu kardeşlerim Rabbim ağlayarak istiyorum şuan nolurr meyvenden tattır hazinende çookkk biliyorumSenin işine sır olunmaz ama nolur hayırlısından evlatlar nasip etttttttttttt:KK30:

X