Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isim konularında hep bu tarz yorumlarını görüyorum ve seninlle aynı fikirdeyim. ama kendi çocuğunun ismini söylemiyosun hiç.sakıncası yoksa ismini söylermisinYetmeeeğğğzzz... Ülke çınarland olana kadar devam...
isim konularında hep bu tarz yorumlarını görüyorum ve seninlle aynı fikirdeyim. ama kendi çocuğunun ismini söylemiyosun hiç.sakıncası yoksa ismini söylermisin![]()
çok güzel, özellikle kağanı bende çok beğeniyorum. merakımı giderdin sağolOguz Kagan koydum. Kimi Kagan diyor kimi Oguz diyor kimi ikisini de soyluyor. Hem eski hem de modern olabilen iki isim. :)
çok güzel, özellikle kağanı bende çok beğeniyorum. merakımı giderdin sağolAllah bağışlasın
![]()
Canim B erkay guzel ama bana hep tv deki artistleri hatirlatiyor. Onun disinda soylenisi hos gercekten anlamida hoş. Aysima ya uygun Eray var yine. Oneri oldu ama benzer anlam onerdim. Ayin ilk hali, ay gibi parlak erkek. Turkce. Ben cok begeniyorum ismi. Berkayi begendiysen kuzinin adinada uygun olabilir Berkaybenim.yazdgim isimlere yorum yerine oneri gelmis
Kizimin adi aysima ... bu yuzden az once gezerken isim sitelerinde BERKAY ismine denk geldim hosuma gitmedi degil valaa hem turkce kokenli hem tek isim hemde kulaga soyelnsii cok hos kibar geldi... anlami da saglam guclu ay gibi parlak anlaminda imis... siz neler soylersiniz bu isim hakkin da acaba ..![]()
Berkay güzel isim, kulaga hos geliyor. Aysima Berkay. Güzel ikili olur bence. Ben kardesler de birbirine yakin isimleri begeniyorum. Erdem ismide hosuma gitmisti ama ablasina Berkay daha uyumlu olur. Cok kiside olan bir isimde degilbenim.yazdgim isimlere yorum yerine oneri gelmis
Kizimin adi aysima ... bu yuzden az once gezerken isim sitelerinde BERKAY ismine denk geldim hosuma gitmedi degil valaa hem turkce kokenli hem tek isim hemde kulaga soyelnsii cok hos kibar geldi... anlami da saglam guclu ay gibi parlak anlaminda imis... siz neler soylersiniz bu isim hakkin da acaba ..![]()
Ben de söylemeden geçmek istemedim bende türeme ekleme ek alan isimleri çok sevmiyorum açıkçası erkeklerde özellikle sonuna can-han-ay-kan-er gibi gelmesi hoş olmuyor hep sadeleri daha güzel ve asil duruyo diye düşünüyorum..benim.yazdgim isimlere yorum yerine oneri gelmis
Zaten wn icimize sinen CAGAN URAS oldu buyuk ihtimal CAGAN yada CAGAN URAS olacak hayirlsi bakalim keske iste bu dedgim bi isim bulsaydim
Cagan da Uras da guzel bence..Zaten wn icimize sinen CAGAN URAS oldu buyuk ihtimal CAGAN yada CAGAN URAS olacak hayirlsi bakalim keske iste bu dedgim bi isim bulsaydim
Cagan da Uras da guzel bence..
Aysima ya Uras ismide uyar. Modern isimler. Urasta az duyulmus. Ve anlamini herkes bilmiyor. İkisi ayni konsept gibi. Erdem ve Caner aysimanin yaninda cok klasik kaliyor. Klasik isim olmaz bence Aysima ismine. Baska isim secersenizde modern olmali Aysima modern. Biri klasik biri modern olmaz. Biz koyabiliriz istediginiz ismi ilerde cocuklar isim farklilarini sorun yapmasin. Zaten su zamanda genc modern ismi seviyor.Zaten wn icimize sinen CAGAN URAS oldu buyuk ihtimal CAGAN yada CAGAN URAS olacak hayirlsi bakalim keske iste bu dedgim bi isim bulsaydim
Aysima ya Uras ismide uyar. Modern isimler. Urasta az duyulmus. Ve anlamini herkes bilmiyor. İkisi ayni konsept gibi. Erdem ve Caner aysimanin yaninda cok klasik kaliyor. Klasik isim olmaz bence Aysima ismine. Baska isim secersenizde modern olmali Aysima modern. Biri klasik biri modern olmaz. Biz koyabiliriz istediginiz ismi ilerde cocuklar isim farklilarini sorun yapmasin. Zaten su zamanda genc modern ismi seviyor.
Canim ayni isimleri tercih etmisiz ya bu kadar olur. Uras secmistim bende . Tdk da uraz da var uras da soyadina uygun seciyorlar genelde. Bende uras olarak begendim. Banada ayni tepkiler verdi. Cağanida begeniyorum ama ç ve ğ harflerden dolayi eledik. İlk sectigim poyrazdi. Ogluma uyumlu. Su siralar cok var deselerde. Bi yusuf eymen ahmet mehmet kadar yok kesinlikle ve cevremde akrabalarda arkadaslarimin cevresindede yok.yabanci olsun diye Arapca isimlerden kat kat guzel. Annem Kerem diyor. İkisi arasinda kaldik. Basta esimin hosuna gitmemisti ama . Soyledikce oda isindi esimle bizim tercihimiz poyraz. Turkce istiyoruz. Poyraz ciftcilerin en cok sevdigi ruzgardir. Ekinlere iyi gelir. Bereket getirir der babam . Babaminda hosuna gitti bereket ruzgaridir diyor. Eski toprak farkli dusunur. Annemde ikna olursa poyraz olur canimAyenn canim zaten eledik butun isimleri suan esimde sicak bakiyor poyraz efe .. insallh bi kac gundur poyraz efe diyoruz sevdik bu ismi bakalim belkide nasip poyraz efe olur .. cagan uras isminden emin olamiyoruz cunku cagan a caan derler cian derler dalga konsuu olur diye .. uras hos ama rus der gibi yada uras in orjinali uraz ondan da emin olamdik iraz gibi .. bu yuzden onalri da eledik gibi poyraz efe suan dusnudgumz tek isim... bu arada sen karar verdin mi canim hamileydin galiba
Canim ayni isimleri tercih etmisiz ya bu kadar olur. Uras secmistim bende . Tdk da uraz da var uras da soyadina uygun seciyorlar genelde. Bende uras olarak begendim. Banada ayni tepkiler verdi. Cağanida begeniyorum ama ç ve ğ harflerden dolayi eledik. İlk sectigim poyrazdi. Ogluma uyumlu. Su siralar cok var deselerde. Bi yusuf eymen ahmet mehmet kadar yok kesinlikle ve cevremde akrabalarda arkadaslarimin cevresindede yok.yabanci olsun diye Arapca isimlerden kat kat guzel. Annem Kerem diyor. İkisi arasinda kaldik. Basta esimin hosuna gitmemisti ama . Soyledikce oda isindi esimle bizim tercihimiz poyraz. Turkce istiyoruz. Poyraz ciftcilerin en cok sevdigi ruzgardir. Ekinlere iyi gelir. Bereket getirir der babam . Babaminda hosuna gitti bereket ruzgaridir diyor. Eski toprak farkli dusunur. Annemde ikna olursa poyraz olur canim