- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- Konu Sahibi diet killer
Merhaba yaklaşık iki aydır bu mantar belası ile uğraşıyorum. Cinsel birliktelik esnasında çok ciddi yanma ve acı hissediyorum. Bir ay kadar önce ilk antibiyotik tedavime başladım fakat düzensiz kullanım ve enfeksiyon yoğunluğu nedeniyle tam bitmedi. 10 gün sonra doktora tekrar gittim, doktor da enfeksiyon bitmemiş dedi ve tekrar antibiyotik verdi. Bu sefer de yine ilacımı evde unuttuğum için vs sadece iki gün düzensiz kullandım. Haftaya doktor randevusu alacağım, umarım bu iş artık biter.
Ayrıca bu mantardan kurtulmak için doğru beslenmek gerekiyormuş. Baya okuma yaptım ve kendime bir beslenme programı oluşturdum.
Hergün lahana suyu, prebiyotik yoğurt ile çörek otu ve keten tohumu, karışık vitamin takviyesi + elma sirkeli su tüketeceğim. Bu hafta bu iş bitsin istiyorum fakat candida mantarı kalıcı bile olabiliyormuş. Çok dikkat etmek gerekiyor. Benimle benzer sıkıntıları yaşayan var mı?
Ayrıca bu mantardan kurtulmak için doğru beslenmek gerekiyormuş. Baya okuma yaptım ve kendime bir beslenme programı oluşturdum.
Hergün lahana suyu, prebiyotik yoğurt ile çörek otu ve keten tohumu, karışık vitamin takviyesi + elma sirkeli su tüketeceğim. Bu hafta bu iş bitsin istiyorum fakat candida mantarı kalıcı bile olabiliyormuş. Çok dikkat etmek gerekiyor. Benimle benzer sıkıntıları yaşayan var mı?