Candida Mantarı!

diet killer

Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
1.102
1.348
Merhaba yaklaşık iki aydır bu mantar belası ile uğraşıyorum. Cinsel birliktelik esnasında çok ciddi yanma ve acı hissediyorum. Bir ay kadar önce ilk antibiyotik tedavime başladım fakat düzensiz kullanım ve enfeksiyon yoğunluğu nedeniyle tam bitmedi. 10 gün sonra doktora tekrar gittim, doktor da enfeksiyon bitmemiş dedi ve tekrar antibiyotik verdi. Bu sefer de yine ilacımı evde unuttuğum için vs sadece iki gün düzensiz kullandım. Haftaya doktor randevusu alacağım, umarım bu iş artık biter.
Ayrıca bu mantardan kurtulmak için doğru beslenmek gerekiyormuş. Baya okuma yaptım ve kendime bir beslenme programı oluşturdum.
Hergün lahana suyu, prebiyotik yoğurt ile çörek otu ve keten tohumu, karışık vitamin takviyesi + elma sirkeli su tüketeceğim. Bu hafta bu iş bitsin istiyorum fakat candida mantarı kalıcı bile olabiliyormuş. Çok dikkat etmek gerekiyor. Benimle benzer sıkıntıları yaşayan var mı?

Candida Mantarı ile Prebiyotiklerle Savaşın!

Son düzenleyen: Moderatör:
Candida hakkında oldukça ayrıntılı yazılar barındıran, iyileşme süreci, diyet ve kürler

Üç part ilaç kullandıktan sonra kurtuldum mantardan fakat kalıcı çözüm için yeterli değil. Hatta kalıcı çözüm mümkün mü onu bile bilmiyorum. Yine hafif hafif kaşıntı başladı hemen krem sürdüm. Krem kaşıntıyı 5 katına çıkarıyor ben de selpakla bastırarak kaşıyorum. Bu ne yaman çelişkidir kızlar? Bu ne kısır döngü?

ya kardeş ilacını düzenli kullanmazsan nasıl geçmesini bekliyorsun?
2 gün kullanmamak gayet önemli yani.

Candida mantarına probiyotik takviyesi çok iyi geliyormuş kızlar. Ben de denemeye başlayacağım artık.

kızlar eliminal gel diye bi ürün var......com da satılıyor. İnceleyip deneyebilirsiniz.

ben çok sık kandida oluyordum.hep iç çamaşırı çabuk değiştirmem gerektiğini düşünüyordum akıntı da vardı ne zaman yumurtlama gününe yaklaşsam kaşıntı adetimin az günüm varken ilişkide acı kaşıntı.hep antibiyotik fitil.eskiden böyle bir sıkıntım yoktu.sonra araştırmaya başladım şeker hastalarında böyle birşey olduğunu öğrendim ama açlık şekerim normaldi.açlık şekerinde çıkmadan tokluğa da bakan olmuyordu yada insülin direnci arayan.sonra tüp bebek negatifinde doktorum şeker troid ne varsa araştırdı.yine sıradan bi özel hastaneye gitsem.doktorun araştıracağini sanmıyorum.hamile kalmamamın.sonuç açlık tokluk 5 tüp kan verdim ve " az bir oranla" da olsa 2. saatte verilen şerbette şekerim yüksek çıktı.glukofen 1000mg günde 2 defa birde troid antikorlarımda sıkıntı vardı.bir adet günüme yaklaştım.o da ne yokoldu resmen.ne kaşıntı ağrı acı.ilacımı aksatsam bir kaç gün en fazla kaşınıyorum ama eminim bırkırsam şeker hapını kandida geri gelecek adetimin düzeni şaşacak kötü akıntılar vs.şeker hapı alırken yine doğal yolla hamile kalamadım fakat büyük bir dertten kurtuldum.

ben çok sık kandida oluyordum.hep iç çamaşırı çabuk değiştirmem gerektiğini düşünüyordum akıntı da vardı ne zaman yumurtlama gününe yaklaşsam kaşıntı adetimin az günüm varken ilişkide acı kaşıntı.hep antibiyotik fitil.eskiden böyle bir sıkıntım yoktu.sonra araştırmaya başladım şeker hastalarında böyle birşey olduğunu öğrendim ama açlık şekerim normaldi.açlık şekerinde çıkmadan tokluğa da bakan olmuyordu yada insülin direnci arayan.sonra tüp bebek negatifinde doktorum şeker troid ne varsa araştırdı.yine sıradan bi özel hastaneye gitsem.doktorun araştıracağini sanmıyorum.hamile kalmamamın.sonuç açlık tokluk 5 tüp kan verdim ve " az bir oranla" da olsa 2. saatte verilen şerbette şekerim yüksek çıktı.glukofen 1000mg günde 2 defa birde troid antikorlarımda sıkıntı vardı.bir adet günüme yaklaştım.o da ne yokoldu resmen.ne kaşıntı ağrı acı.ilacımı aksatsam bir kaç gün en fazla kaşınıyorum ama eminim bırkırsam şeker hapını kandida geri gelecek adetimin düzeni şaşacak kötü akıntılar vs.şeker hapı alırken yine doğal yolla hamile kalamadım fakat büyük bir dertten kurtuldum.

umarım yardımcı olur size Eliminal Gel

canim bu bağırsaklar icin kullanılır diyor.nasıl olacak?

Doğru. bir arkadaşım Ukrayna'dan alıp denemiş çok faydasını gördü. Bende netten araştırırken türkiyedeki bi sitede gördüm araştırdım kullanmaya karar verdim ancak henüz satışı yokmuş firma ile görüştüm 10 güne kadar satışına başlayacaklarmış. Bağırsaklardaki tüm bakteri ve mantarları temizliyerek sindirim sistemini düzenliyor ve vucuttaki tüm toksinleri atıyormuş. Özellikle candida mantarı cinsine karşı etkili olduğu yazıyor. Takip ediyorum ürün gelince alıp kullanıp deneyimlerimi paylaşırım.

Doğru. bir arkadaşım Ukrayna'dan alıp denemiş çok faydasını gördü. Bende netten araştırırken türkiyedeki bi sitede gördüm araştırdım kullanmaya karar verdim ancak henüz satışı yokmuş firma ile görüştüm 10 güne kadar satışına başlayacaklarmış. Bağırsaklardaki tüm bakteri ve mantarları temizliyerek sindirim sistemini düzenliyor ve vucuttaki tüm toksinleri atıyormuş. Özellikle candida mantarı cinsine karşı etkili olduğu yazıyor. Takip ediyorum ürün gelince alıp kullanıp deneyimlerimi paylaşırım.
Candida mantarına bir çare bulabildinizmi.

X