• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Tan

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cana tan-Pirayeyi okudum,çok beğendim..Sade bir dille çok anlaşılır yazılmış..
Koca kitabı bir iki günde bitirdim..

Arkasından hemen yüreğim seni çok sevdi'yi okudum..açıkçası hayal kırıklığına uğradım..
Piraye'nin devamı gibi..

Diğer kitaplarını okumadım..Piraye dizi filmi yapılsa çok tutulur bence..:))

kesinlikle katiliyorum. Canan Tan in kitaplarindan Piraye, En Son Yürekler Ölür ve Yüreğim Seni Çok Sevdiyi okudum hepsini de birer gecede okudum. Hepsinin konusu birbirinin çok benzeri, zengin çocuk ayaklari yere basan zeki okumus kiz aski. zaten aşk konusu garanti ve risksiz bir konu olduğundan tutuluyor, kitapta var olan mekanlar, okullar da bizim hayatimizdan bildik yerler oldugu icin sürükleyiciligi artiyor. Kitaplarina kötü diyemem kafa boşaltmak için okunabilir. Ama Canan Tan genelde edebi degeri olmayan insana çok fazla bir sey katmayan kitaplar yaziyor.

kesinlikle katiliyorum. Canan Tan in kitaplarindan Piraye, En Son Yürekler Ölür ve Yüreğim Seni Çok Sevdiyi okudum hepsini de birer gecede okudum. Hepsinin konusu birbirinin çok benzeri, zengin çocuk ayaklari yere basan zeki okumus kiz aski. zaten aşk konusu garanti ve risksiz bir konu olduğundan tutuluyor, kitapta var olan mekanlar, okullar da bizim hayatimizdan bildik yerler oldugu icin sürükleyiciligi artiyor. Kitaplarina kötü diyemem kafa boşaltmak için okunabilir. Ama Canan Tan genelde edebi degeri olmayan insana çok fazla bir sey katmayan kitaplar yaziyor.
çok dogru yorumlamışsınız;birbirinini aynısı sanki ve beni sıktı ikincisi.gerçekten sadece vakit geçirmek için okunabilir..

EROİNLE DANS muhteşem bir kitaptı nasıl okudum ne zaman bitti anlamadım
öyle güzeldi ki anlatamam kızlar hala etkisindeyim diyebilirim bu kitabın okumadıysanız kesinlikle okuyun :)

çok dogru yorumlamışsınız;birbirinini aynısı sanki ve beni sıktı ikincisi.gerçekten sadece vakit geçirmek için okunabilir..

ben de bu yoruma katiliyorum zaman bolsa okunabilir. sirf kitap okumus olmak icin iyi bir secim olur. naniknanik

ılk başta Eroinle Dans'ı okudum çok hoşuma gitti sonra Pirayeyi okudum daha sonrada Yüreğim Seni Çok Sevdiyi okudum.
Açıkçası hepsi birbirine çok benziyor ve insana hiçbirşey katmıyor.Elimde başka kitap yoktu sırf kitap okumuş olmak için okudum.
Edebi yanı ise hiç yok dizi seyreder gibi okunacak kitaplar.

eroinle dans çok basitti; gerek anlatım tarzı gerekse kullanılan kelimeler..ipek ongun serisi gibi..piraye'ye geçicem bakalım..

annem çok sevio bu kadının kitaplarını
ama beni kesmio açıkçası
sırf aşk üzerine kurulu romanlardan pek haz etmiorm=//

canan tanın sadece eroinle dansı okudum daha sonra
gitttim yüreğim seni çok sevdiği , pirayeyi ve en son yürekler ölürü okumak üzere aldım
pirayeyi elime aldığımda fakat okuyamadım çünkü eroinle dansa çok benziyordu araya başka kitablar koyayım daha sonra okurum diye bekliyor şuan piraye adlı kitabı
şuan elif şafak aşkı okuyorum daha sonra pirayeye geçicem
kızlar ben seviyorum canan tanı özellikle eroinle dans beni çok etkiledi
ama canan tanın kitabları arka arkaya okunacak kitabların olmadıgını düşünüyorum birbirne çok benzeyen konuları elle almış kitablarında
yinede çok başarılı bir yazar canan tan ( canan tanla tanışmam eroinle dans adlı kitabıyla oldu )
bol okumalı günler hepinize arkadaşlar

Son düzenleme:
ewet kızalr size katılıyorum canan tan'ın yüregim seni çok sewdi kitabını okudum bayıldım inş en son yürekler ölür we pirayeyi de okumayı düşünüorum çok süper kitaplar....zemuszemus

15 ytl cafurda satılıyor gördüm geçen gün bende lamka çok istiyorum

canan tanın
yüreğim seni çok sevdi
piraye
en son yürekler ölür
eroile dans
okudum ve hepsi süpperdiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2 kitaplarımı vermiyom ben bacım :kedi:

Cana tan-Pirayeyi okudum,çok beğendim..Sade bir dille çok anlaşılır yazılmış..
Koca kitabı bir iki günde bitirdim..

Arkasından hemen yüreğim seni çok sevdi'yi okudum..açıkçası hayal kırıklığına uğradım..
Piraye'nin devamı gibi..

Diğer kitaplarını okumadım..Piraye dizi filmi yapılsa çok tutulur bence..:))

katılıyorum.
ben bi daha okumam yazarın kitaplarını.çok şey beklememek lazım.sıradan konular ve tekrar tekrar aynı olaylar.

canan tan ın yüreğim seni çok sevdi ıssız adamın konusuna benzetim daha önceden okudum tabiki...çok güzel çok etkilendim

bende de var ama kimselere vermem kızıma kütüphane oluşturuyorum ben....eroinle dansı alcam bu hafta onu çok merak ediyorum......

Back