Ekmek hamurunda maya var.Lahmacun hamurunda yok.Kitabinda deginiyor zaten kendisi de buna.Valla ekmek ve seker disinda porsiyon sinirlamasi olmadan diledigince tabak tabak yemek yenen baska bir diyet alternatifi varsa buyursun ciksin karsisina hocanin.
Bana 4 kasik suyundan arinmis yagsiz yemekle gelmesin hic bir diyetisten.Yillarca yagsiz yiyin yagsiz yiyin dendi durdu.Zayiflayacagiz,saglikli olacagiz diye vucudu yagsiz biraktik.Pko'nun bile tetikleyicilerinden biri omega eksikligiymis.
yaş ilerledikçe az yemek zorundayız değilmi oky,metobolizma daha yavaş çalışıyor,ben genç kızken yarım ekmek sandiviç yerdim hiç kilo almazdım hey gidi günlerben çok severim lahmacunu. hele ıspanaklı böreği. neyse arada yeniyormuş. güzelll:)
yaş ilerledikçe az yemek zorundayız değilmi oky,metobolizma daha yavaş çalışıyor,ben genç kızken yarım ekmek sandiviç yerdim hiç kilo almazdım hey gidi günler
çok asabi bir insan olduğum iiçin sanıım ben bir kemek yiyorum hala almıyorum :)yaş ilerledikçe az yemek zorundayız değilmi oky,metobolizma daha yavaş çalışıyor,ben genç kızken yarım ekmek sandiviç yerdim hiç kilo almazdım hey gidi günler
kaç yaşındasın,keşke bizde yesek ama kilo almasak:)çok asabi bir insan olduğum iiçin sanıım ben bir kemek yiyorum hala almıyorum :)
Yag yemeden zayiflayamazsin zaten. Soguk sıkım zeytinyagi ya da dogal tereyağı yemelisin ki kilo verebilesin. Test edip onayladım arti olarak insulin illetinden de kurtuldum.kız kardeşim diyet manyağı ve yağ düşmanı benden yaşlı duruyor valla, yağ olmadan ne doyulur ne sağlıklı olunur bi de zeytinyağ bu kadar pahalı olmayaydı iyiydi, yağ yiyince vucutta da yağ olarak deponacağının düşünülmesi çok saçma bu mantıkla benim morbit obez olmam lazımdı, o derece boca ederim
Ayda 1 falan lahmacun yiyebiliyoruz zaten. Herkes birgun Karatayci olacakYemeyin diyor ve kendisi yiyor yani öyle mi? Açığını mı bulmuş olduk şimdi? Benim de yemiyorum dediğim ve yemediğim bazı şeyler var ama bunları çok nadir de olsa yiyebiliyorum. Ama bu benim o gıdaları sağlıksız bulduğum ve genel olarak yemediğim gerçeğini değiştirmez.
Karatay'a yapılan aaa yerken görüntüledik geyiğini çok çocukça buldum. Ne her gün ne her hafta ne de her ay lahmacun yediğini sanmıyorum. Yese bile bu onun sorunu. Bize kendi uzmanlığının getirdiği bilgileri sunması onu kusursuz insan yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?