Ekmek yemeyin derken unun işlenmiş olduğunu katkı maddeleri ve glutenin zararları olduğunu ve eskisi gibi doğal buğdaydan, katkısız bulabilirseniz yemenizde sakınca olmadığını söylüyor.. Karbonhidratın fazlası şeker ve yağa dönüşüyor. Şekerin zararları da artık herkesçe biliniyor, kanser hücrelerini bile şekerin beslediğini artık biliyoruz..
Orada nal gibi görünüyor lahmacun olduğu, ( gerçi o lahmacun unu doğalmı, onu teyit etmişmi bilinmez) kaldı ki yan taraftaki şu facebook yorumlarını okuyunca, bunlar dinlemeyen, anlamayan ve algısı düşük insanlar diye düşündürüyor..
yani mayasız olan herşey yenebiliyormu. börek mayasız pohaça,mayasız dürüm ekmeği . yufkalı herşey. o zaman yapalım bunu :) un yasak diye biliyordum değilse yapılabilir bu diyetEkmek hamurunda maya var.Lahmacun hamurunda yok.Kitabinda deginiyor zaten kendisi de buna.Valla ekmek ve seker disinda porsiyon sinirlamasi olmadan diledigince tabak tabak yemek yenen baska bir diyet alternatifi varsa buyursun ciksin karsisina hocanin.
Bana 4 kasik suyundan arinmis yagsiz yemekle gelmesin hic bir diyetisten.Yillarca yagsiz yiyin yagsiz yiyin dendi durdu.Zayiflayacagiz,saglikli olacagiz diye vucudu yagsiz biraktik.Pko'nun bile tetikleyicilerinden biri omega eksikligiymis.
yani mayasız olan herşey yenebiliyormu. börek mayasız pohaça,mayasız dürüm ekmeği . yufkalı herşey. o zaman yapalım bunu :) un yasak diye biliyordum değilse yapılabilir bu diyet
ben çok severim lahmacunu. hele ıspanaklı böreği. neyse arada yeniyormuş. güzelll:)Yok oky,haftada bir kez yenebiliyor.Kiyma biber domates maydonoz var ustunde ve tas catlasin 1 ceviz buyuklugundedir bunun hamuru.Yaninda bol yesillik ve g.i degerini dusuren ayranla yiyebilirsiniz diyor.Bu da diyet yaparken al sana ödül.Yiyeceksen hamur en sagliklisini ye diyor.Valla ben hic affetmiyodum yiyodumAramiz yumurtadan bozuldu bizim.Her gun yumurtaya malesef tahammulum yok.Ondan ayirdik yollari hocamizla :)
herkes anlamak istediği gibi bakıyor resme , hep böyle değilmiyizEkmek yemeyin derken unun işlenmiş olduğunu katkı maddeleri ve glutenin zararları olduğunu ve eskisi gibi doğal buğdaydan, katkısız bulabilirseniz yemenizde sakınca olmadığını söylüyor.. Karbonhidratın fazlası şeker ve yağa dönüşüyor. Şekerin zararları da artık herkesçe biliniyor, kanser hücrelerini bile şekerin beslediğini artık biliyoruz..
Orada nal gibi görünüyor lahmacun olduğu, ( gerçi o lahmacun unu doğalmı, onu teyit etmişmi bilinmez) kaldı ki yan taraftaki şu facebook yorumlarını okuyunca, bunlar dinlemeyen, anlamayan ve algısı düşük insanlar diye düşündürüyor..
ben çok sevetim lahmacunu. hele ıspanaklı böreği. neyse arada yeniyormuş. güzelll:)
ekmek yiyende ölücü
yemeyende ölücü
ekmek yiyende ölücü
yemeyende ölücü
geçen bişiy vardı inek ot yiyor kaç sene yaşıyor aslan et yitor bilmem kaç sene yaşıyoryani o da doğru. Allah dert vereceğine et versin der k.validem hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?