• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canan Karatay sofrayı donatınca...

Dedigine gore lahmacun hamuru ve ekmek hamuru ayni degil, icinde (gormedigimiz) kiyma var, sogan var yaninda bol salata ile yenmesi gerekiyor. Boylece glisemik indexi dusuyor.

Ozellikle yaninda yogurt varsa indeks daha da dusuyor.
Hocanin yediginde bir terslik gormedim.Mercimek koftesi de veriyor haftada 1 bol yesillikli lahmacun.

aylardır ekmek yemiyordum bugün moralim bozuktu yiyeyim dedim, gram zevk almadım, yesem ne yemesem ne, ağzımda gevelediğim tatsız bişey:KK53::KK53: nerde çocukluğumun ekmek banmalı zevkleri:KK53::KK53:
bende çok az yerim ama neden yemiyorsun canım tam buğday mis gibi

Hangi tuz o sofra tuzu mu. :KK70:

ay o konuda da paranoyak ettiler kaya tuzu alıyorum artık, akar akar akar meğer sakatmış, akmayanı makbulmüş:KK53:

Kızlar itiraf ediyorm evimde kaya tuzu var. Misafir gelince onu çıkarıyorum. Ama kendim yerken şakır şakır akacak o tuzluk. Akşam limon krizim tutuyom limonun üstüne tuzu döküp yiyiorm :-)

Kızlar itiraf ediyorm evimde kaya tuzu var. Misafir gelince onu çıkarıyorum. Ama kendim yerken şakır şakır akacak o tuzluk. Akşam limon krizim tutuyom limonun üstüne tuzu döküp yiyiorm :-)

Tuza saldiriyorsan mineral eksikligin vardir.

Kaya tuzunda 80 kusur mineral var. Oteki tuza bakma bile.

yok canım zaten ekmekle aram yok zaten ama yiyince çok şişiriyor insanı o yüzden yemeyince daha iyi hissediyorum
kahvaltıda yiyorum chesscim 2 dilim yerim,sen zayıfmısın peki

götürrr... bi de zeytinyagi ile beslen der. hani bunun neresinde o dedigin yag

Ekmek yemeyin derken unun işlenmiş olduğunu katkı maddeleri ve glutenin zararları olduğunu ve eskisi gibi doğal buğdaydan, katkısız bulabilirseniz yemenizde sakınca olmadığını söylüyor. Karbonhidratın fazlası şeker ve yağa dönüşüyor. Şekerin zararları da biliniyor. Kanser hücrelerini bile şekerin beslediğini biliyoruz artık

Back