Emin ol ne fazla kilom var ne şekerim tansiyonum kalbim. Burdaki çoğumuz da daha genciz bunlar için. Nispet mi yapıosun anlamadımkonuşma tarzına bittim alemsin
Merak ettim uygulamıyosan, ihtiyacın yoksa, şimdiye kadar şeker yemekten rahatsızlık hissetmediysen neden bu kadar ilgileniyosun
Ben karatayı sevdim çünkü tam benim istediğim gibi besleniyor. Bal ve tatlı meyveleri kan yapsın diye yemek zorunda olmadığımı öğrendiğimde havalara uçtum çünkü sevmiyorumOndan sonra araştırmaya başladım öğrendiklerim şaşırttı beni.
Evet herkesin yapabileceği bir şey değil ben doğal olarak meyilliyim bu beslenme tarzına.
sen de ne okudun bilmiyorum ama eminim canan hanım en kötü senin eğitimden 10 tık ötededir. eleştirme bilmeden. :)
Canım bişey sorucam şu diz sıvısı dediğin yağla mı ilgiliymiş? Yoksa proteinden mi? O sorunu ben de yaşıyorum. Tam olarak aynı şey mi bilmiyorum da. Kıkırdak yumuşaması dedi doktor. Glucosamin kullanıyorum. Yağ yemem de böyleyse abanabilirim şu an. Biraz araştırıym
bol su içmelisin....kıkırdaklar aşınabilir
Söyledikleri Bilimsel Bir Gerçek Tabiki Ama Tam Tamına Uymak Zor Kimse de Tam Uyguladığını Düşünmüyorum Ben İlla Kaçamaklar Olur
Burası Tartışma Yeri Konu Açılmış Kendimizce Yorum Yapıyoruz İlla Tıp Okumam mı Gerekiyor Yorum Yapabilmek İçin?
Tereyağ Herşekil Tüketilebilir Ama Kahvaltıda Ekmeksiz Tüketmek Zor Onu Diyorum Ben Yemekler Ekmeksiz Yenebilir Ama Kahvaltı Başka
Yeri olmayabilir ama diyeti uygulayan arkadaşlar omega3lerini ne zaman alıyorlar?
Yeri olmayabilir ama diyeti uygulayan arkadaşlar omega3lerini ne zaman alıyorlar?
Uyumadan önce alınıyor diye biliyorum. Ben öyle yapıyorum.
Dr Ahmet aydın ın sitesinde yemeklerle birlikte deniyor
Yooo Nispet Değil Neden Yapayım :26: Ha Konuşma Tarzım Genelde Böyledir Komiğimdir Biraz
Benim Demek İstediğim Şu Herşey Kararında Tüketilirse Sağlık Problemi de Yoksa Kişinin Pekala Azıcık Tüketilebilir Bu Söylediklerim Ve Biraz Bünye İle de Alakalı Sana İyi Gelen Bana İyi Gelmeyebilir Ha Cahil de Değilim Merak Etme Sen
Canım bişey sorucam şu diz sıvısı dediğin yağla mı ilgiliymiş? Yoksa proteinden mi? O sorunu ben de yaşıyorum. Tam olarak aynı şey mi bilmiyorum da. Kıkırdak yumuşaması dedi doktor. Glucosamin kullanıyorum. Yağ yemem de böyleyse abanabilirim şu an. Biraz araştırıym
benimki diz kıkırdağındaki sıvının bitmesi...sıvı bittiği için eklemler harekette zorlanıyor şu an tedavi yok ağrılar için triflex hap alıyorum (2 aydır kullanmıyorum karatayla birazda olsa rahatladı dizlerim) tedavisi 60 yaşına gelince protez takılacak şu an bişey yapamıyorlar...
karatay hoca dizdeki rahatsızlıklar için kelle,paça,işkembe ve etin yağlarını öneriyor,,,özellikle kelle paça çorbası çok faydalıymış...karatay zaten protein ağırlıklı bir beslenme tarzı yağıda çoğaltınca problemlerin çoğu azalıyor yada yok oluyor...
karatay da omega 3 ana yemeklerden sonra alınıyor....öğlen veya akşam yemek bitince içeceksiniz....Yeri olmayabilir ama diyeti uygulayan arkadaşlar omega3lerini ne zaman alıyorlar?
benimki diz kıkırdağındaki sıvının bitmesi...sıvı bittiği için eklemler harekette zorlanıyor şu an tedavi yok ağrılar için triflex hap alıyorum (2 aydır kullanmıyorum karatayla birazda olsa rahatladı dizlerim) tedavisi 60 yaşına gelince protez takılacak şu an bişey yapamıyorlar...
karatay hoca dizdeki rahatsızlıklar için kelle,paça,işkembe ve etin yağlarını öneriyor,,,özellikle kelle paça çorbası çok faydalıymış...karatay zaten protein ağırlıklı bir beslenme tarzı yağıda çoğaltınca problemlerin çoğu azalıyor yada yok oluyor...
O dediklerini hiç yemedim hayatımda biliyo musun.. Küçükken anne sütü de almamışım benim annem de buna bağlar kıkırdak sorunlarımı :))
Bazen işkembeci falan görüyorum canım çekiyor. Severim pislik şeyleri ama evimizde yenmezdi bunlarYok ben yarın akşam işkembeciye gidiyim başlangıç yapiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?