Canan Karatay en sağlıklı meyveyi açıkladı

Bi kahvaltıda 10-15 tane yerim siyah zeytin. Hatta bazen akşam yemekten sonra falan da birden canım zeytin ister. :KK49:

Bana da anlattıkları saçma geliyor zaten. Benim diyetisyenim de dahil olmak üzere bütün diyetisyenler düşman zaten kadına:KK56:
Özellikle diyet ve bitkisel bakım tarifleri veren insanlara karşı biraz ön yargılıyım. Zilyon tane cilt bakım, saç bakım önerisi var filanca kişiler tarafından verilmiş, bakıyorsun kadının cildi berbat, gel de kullan şimdi... Aynı hesap.

Özellikle diyet ve bitkisel bakım tarifleri veren insanlara karşı biraz ön yargılıyım. Zilyon tane cilt bakım, saç bakım önerisi var filanca kişiler tarafından verilmiş, bakıyorsun kadının cildi berbat, gel de kullan şimdi... Aynı hesap.

Evet her insanın bünyesi, cilt tipi farklı. İnsanlar buna nasıl itibar ediyor anlamıyorum. Bunun bir de Tuğba Coşkun versiyonu var o daha itici:KK11:

Evet her insanın bünyesi, cilt tipi farklı. İnsanlar buna nasıl itibar ediyor anlamıyorum. Bunun bir de Tuğba Coşkun versiyonu var o daha itici:KK11:

Benim en sık karşılaştığım sorulardan biri, saç tellerinin kalınlaştırılmasına yönelik mesela. Bununla alakalı bir çok tarif var ama bir işe yaramaz. Genetik bir şeyi bakımlarla değiştiremeyiz çünkü, kimyasaldan uzak kalmak ve saçları sağlıklı tutmak için bakım yapmak yeterli diyorum ama cevaplar tatmin etmiyor. İnsanlarımız bazı şeylere inandırılmış ve şartları zorlamayı seviyorlar...

Benim en sık karşılaştığım sorulardan biri, saç tellerinin kalınlaştırılmasına yönelik mesela. Bununla alakalı bir çok tarif var ama bir işe yaramaz. Genetik bir şeyi bakımlarla değiştiremeyiz çünkü, kimyasaldan uzak kalmak ve saçları sağlıklı tutmak için bakım yapmak yeterli diyorum ama cevaplar tatmin etmiyor. İnsanlarımız bazı şeylere inandırılmış ve şartları zorlamayı seviyorlar...
:KK9::KK9: bence tam üstüne bastınız. Saç, diş ve bir çok hastalık genetik ne yazık ki. Siz ne yaparsanız yapın. Benim saçıma çektirdiğim eziyeti kimse çektirmemiştir. Ama maşaallah hala sapasağlamlar. Dişlerim de öyle.

bu kadın neden bu kadar meşhur oldu anlayabilmiş değilim? yeni bir şey söylemiyor. Acayip saplantılı bir karakter ayrıca kendi de son derece bakımsız ve fazla kiloları var. kelin merhemi olsa diyorum...
aynen katılıyorum ya o kadar sağlıklı şekersiz unsuz besleniyo sözde ama maşşallah bizden kilolu :KK70:

X