Canan Karatay: Balığı Unlayıp Kızartmak Kanserojendir

Ne yiyelim be kadın?

Kizartilacak balık var, yağsız tavada yapılacak balık var, fırına atılacak balık var. Kizartilacak olanı fırına atarsan bi halta benzemez.

Biriniz barbun kizartsaniza hayriniza gelip yiyek. Ben beceremiyorum.

Vallah bu defa hak verdim.
Hakli kadin. !!!
Mercimek anadolu bitkisi. Ne diye canada 'dan getirtiyoruz...

Atın ölümü arpadan olsun demişler

canan hocaya göre bizim yediğimiz herşey kanser yapıyor, taş yesek ona da bir kulp bulur o derece

Barbun güzel oluyor mu? Denemedim hiç, ya yurdum hamsisini yerim Mısır unlu kızarmış ohhhh misss ya da direkt artistlik yapıp Somon yiyorum balıkla çok aram yok zaten, midye, kalamar falan olacak, yemede yanında yat

Barbun güzel oluyor mu? Denemedim hiç, ya yurdum hamsisini yerim Mısır unlu kızarmış ohhhh misss ya da direkt artistlik yapıp Somon yiyorum balıkla çok aram yok zaten, midye, kalamar falan olacak, yemede yanında yat

Denizden babam çıksa yerim derler ya ben o kafadayim mune.

Barbun benim en sevdigim balıklardan, kizartilinca muhteşem oluyor ama becerebilen birinin yapması lazım. Ben yapınca parça pincik oluyor zavallı balikciklar.

Ne yiyeceğimizi şaşırdık vallahi her gün bu haberlerden gına geldi. Her gün başka bir uzman çıkıyor başka şeyler söylüyor, kafa falan kalmadı ben de. Ek gıdaya geçen kızım var nerden ne alıp nasıl pişirip yedireceğimi şaşırıyorum. Diyorum ki bazen bunlar bu kadar kötüyse her şey, kapalı organik sertifikalı ürünler daha iyi deyip onları veriyorum ara sıra. Mevsiminde sebze tüketiyorum ama işte, kafamda deli sorular...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…