- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
ay bu sene şanşlıyım galiba kız biraz övüngeç hissettim kendimiaynen öyle .
tornadan çıkmış gibi tek boy elma ya da diğer meyvelerden almam.
Pamuk prensese verilen elma gibi parlayan elmadan almam .Bir medde sürüyorlar meyvelere parlaması için.
çorum
aa neden acaba havalandırdın mı banada 5kgluk minik çuvalla getirdi enişte bey ama bi kaç gün havalandır dedi
siniye döktüm 1 hafta kadar havaladırdım gayette güzel osmancık pirinci
muhtemelen kapalı kaldığı için pınsık bi koku oluşmuştur diye düşünüyorum
o da güzeldir.
Osmancık pirinci.
Ben baldo filan almıyorum .Ne kadar küçük ne kadar ucuz pirinç var ondan alırım.Daha lezzetli oluyor.Çok denedim.
ay bu sene şanşlıyım galiba kız biraz övüngeç hissettim kendimiefide gibi
elmalarımda çok sevgili eltilerimden geldi ayvalarla birlikte
1 he var nerdeyse
bak cevizide ekleyim tam olsun oda annemlerden halis mulis ülkemin ithal olmayan cevizi
yurdumuzun güzel olmayan hiçbirşeyi yok kiBu amerikan cevizin tadı ne kadar iğrenç miş annem aşurelik istedi bende o an onu buldum aldım ama resmen saman gibi tadı vardı halen amerikan ceviz fidanların satış reklamını yapıyorlar , bu cevizleri diken salak olmalı yerli ceviz fidanları dururken, kesinlikle almayımn tavsiye etmiyorum bizde cevizi köyden getirtdik yayladan ince kabuklu acaip lezzetli yurdumun cevizi bir başka işte
Balmumu sürüyorlar.aynen öyle .
tornadan çıkmış gibi tek boy elma ya da diğer meyvelerden almam.
Pamuk prensese verilen elma gibi parlayan elmadan almam .Bir medde sürüyorlar meyvelere parlaması için.
çinden sarımsak nedir yahu !!
Al benden de o kadarPeh. Hamsiyi mısır ununa bulayacaksın. Sonra kızgın yağa at 5dk oh. Mısır unsuz balık mi yenir be
Haşlama sebze:).Un yok şeker,yağ yok,kızartma yok,tavuklar,domates vs hormonlu.Ağzını havaya aç otur:)Ne yiyeceğiz ya
Haşlama sebze:).Un yok şeker,yağ yok,kızartma yok,tavuklar,domates vs hormonlu.Ağzını havaya aç otur:)
Ee aklın yolu bir Canik
Haşlama sebze:).Un yok şeker,yağ yok,kızartma yok,tavuklar,domates vs hormonlu.Ağzını havaya aç otur:)