Canan Karatay: Balığı Unlayıp Kızartmak Kanserojendir

aynen öyle .
tornadan çıkmış gibi tek boy elma ya da diğer meyvelerden almam.
Pamuk prensese verilen elma gibi parlayan elmadan almam .Bir medde sürüyorlar meyvelere parlaması için.
ay bu sene şanşlıyım galiba kız biraz övüngeç hissettim kendimi efide gibi

elmalarımda çok sevgili eltilerimden geldi ayvalarla birlikte

1 he var nerdeyse

bak cevizide ekleyim tam olsun oda annemlerden halis mulis ülkemin ithal olmayan cevizi

Havalandırdığım halde geçmedi eşime bir daha alma dedim

Ben genelde osmancık ve mısır pirinci alıyorum ithal kesinlikle almıyorum gdo'lu oluyor ithal ama hafta 1 yiyoruz
o da güzeldir.
Osmancık pirinci.
Ben baldo filan almıyorum .Ne kadar küçük ne kadar ucuz pirinç var ondan alırım.Daha lezzetli oluyor.Çok denedim.

Bu amerikan cevizin tadı ne kadar iğrenç miş annem aşurelik istedi bende o an onu buldum aldım ama resmen saman gibi tadı vardı halen amerikan ceviz fidanların satış reklamını yapıyorlar , bu cevizleri diken salak olmalı yerli ceviz fidanları dururken, kesinlikle almayımn tavsiye etmiyorum bizde cevizi köyden getirtdik yayladan ince kabuklu acaip lezzetli yurdumun cevizi bir başka işte

yurdumuzun güzel olmayan hiçbirşeyi yok ki

geçen sene ceviz azdı getiremedik memleketen ancak satın aldık

ithal ceviz 12 liraydı

yerli 18

1.5 kg aldım yerli aldım

ki satan adamda demiş alma bunu diye talep olduğu için getiriyorum demiş

aynen öyle .
tornadan çıkmış gibi tek boy elma ya da diğer meyvelerden almam.
Pamuk prensese verilen elma gibi parlayan elmadan almam .Bir medde sürüyorlar meyvelere parlaması için.
Balmumu sürüyorlar.
Üzümlerinde üstü isli pusluysa almamak lazım, aşırı kimyasal ilaçtan öyle görünüyorlar.
Mümkün olduğunca içine kurt girmiş, şekli şemalı düzgün olmayan sebze ve meyve almakta yarar var.

Alınan sebze meyveden yana şüphe duyulursa veya mecburen ilaçlı olanlar alınmışsa tüketmeden önce sirkeli suda bir süre bekletmek lazım.

Sebze vs istedikleri gibi olmazsa Avrupa vs geri çeviriyor.Onları atıyorlarmı sanki.Kuvvetle muhtemel sürüyorlar iç piyasaya.

Peh. Hamsiyi mısır ununa bulayacaksın. Sonra kızgın yağa at 5dk oh. Mısır unsuz balık mi yenir be

Canan Karatay şunun için demiş olabilir:Malum kızartma zararlı,mısırlar gdo lu ki unuda öyledir ve unlu balık yağ çeker,unu yanar.

Köpeğim geçenlerde saldırıya uğradı ve büyük bir köpek poposundan ısırdı ve ısırılan yer şişte ve geçmedi ama en son tavuk haşladım ve suyunu verdim ertesi gün vücudundaki şişlik geçti tavuklarım antibiotikli olduğu doğrulandı
Haşlama sebze:).Un yok şeker,yağ yok,kızartma yok,tavuklar,domates vs hormonlu.Ağzını havaya aç otur:)

Amaan yiyen öldü de yemeyen ölmedi mi sanki.

Hayır zaten ben genelde fırında veya ızgarada yiyorum da nedir yani, sanki her gün unlu balık kızartıyoruz. Hamsi de başka türlü yenmez zaten peh peh.

Biz Türküz bize bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…