Çanakkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde Doktor Önerisi Olan ?

DestinaX

Pure Love T <3 D
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2009
1.256
186
648
34
Arkadaşlar ilk hamileliğim normalde hiç telaşlı bir insan değilimdir ama doktor olayı beni germeye başladı ben doktoruma güvenmek ve ufak bişeyi sorup cevap almak isterim eğer bunu yapmıyorsa bana güven vermez. Çanakkale doğum ve çocuk hastanesinde Harun Gökçe bey'e gidiyorum ilk baştan beri ilgili bir doktor fakat ufak bir soru sorsam hemen evhamlıysan yatırabilirim gibi bi çıkışta bulunuyor sanırım önceden şikayet falan mı edildi haksız yere asıl evham yapan kendisi farkında değil bu durumda beni çok germeye başladı bişey sormaya çekinir oldum hemen yatırayım istersen bak benden söylemesi diyor cevap vermesi yeterli yanii olumsuz bişey varsa yatış yaparsın değil mi durup dururken nedir bu anlam veremedim. Çevremde öyle bilgi alabileceğim birileri yok birde Kepez de araştırma hastanesi var. Şimdi Çanakkalede olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sizce doktorumu değiştireyim mi yada bana önerebileceğiniz doktorunu değiştir diyebileceğiniz başka bir doktor var mı? Ben sadece sorularımı rahatça sorabileceğim bebeğimin sağlığını da düzenli kontrol eden bir doktor istiyorum okadar :44:

Son düzenleme:
Yaahu Çanakkaleden imse kullanmıyor sanırım KK Forum'u ne zaman Çanakkaleden bişey sorsam ya cevap alamıyorum yada aylar sonra alıyorum.

Yaahu Çanakkaleden imse kullanmıyor sanırım KK Forum'u ne zaman Çanakkaleden bişey sorsam ya cevap alamıyorum yada aylar sonra alıyorum.

Canım ben Gelibolu'da yaşıyorum, henüz hamile değilim ama inşallah bize de nasip olur, öncelikle tebrik ediyorum. Benim birçok arkadaşım Anadolu Hastanesinde Cem Bey'e gittiler ve doğumu orada yaptılar, hepsi çok memnunlar. Bence bir dene :)

Ben bu arada aktif olarak takip ediyorum KK'nü :)) özellikle anne-gebelik alanları ilgi alanım oldu, bebek sahibi olmak istediğim için :)

Son düzenleme:
Ben çok gerekmedikçe özel hastaneye gidebilecek durumda değilim kızlar ama Kadın Doğum Hastansinde doktor öneriniz varsa fikir edinebilirm.

17. Haftamda arastirma hastanesine ileri ultrasona girmeye gitcem ozman izlenimlerimi yapcm orayla ilgili ama dogum hastanesindeki doktorumdan cok memnunum bi kac sorun yasamis olsak da Harun bey gayet ilgili we bilgi aktarimi cok guzel test we ilac takipleri olsun genel olarak super bi doktor onu önerebilirim hastane we doktor yorumlarmi paylascm Çanakkale için referans olsun diye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

teşekkür ederiz canım, haberlerini bekliyoruzzz :)

artık zaman çok yaklaşmış :) umarım her şey çok güzel gidiyordur, doktor,hastane ile ilgili son yorumlarını bekliyorum :)

artık zaman çok yaklaşmış :) umarım her şey çok güzel gidiyordur, doktor,hastane ile ilgili son yorumlarını bekliyorum :)

Çok şükür herşey yolunda şuan , 17. haftada araştırmada renkli ultrasona gidmedim çünkü aşırı yogunluktan dolayı çok uzun zman sonraya gün veriyorlardır bizde özelde çekildik. Araştırm hastanesne hiç gitmedm. Ama hala aynı doktoruml Harun Gökçe Engin'le devm ediyorum. Çok da memenununm ilgisi alakası aynı şekilde devam ediyor. Devlet hastnesinde görev alıp bu şeilde görevini icraa eden çok nadir doktorlardan biri sanırım. Hastaneyle ilgili olarak bişey diyeeyeceğim doğumda görücem nasıl bir hizmet standartına sahip olup olmadığını yüksek beklenti içinde değil devlet hastanesi sonuçta önemli oln doğu anındaki personelin davranışı oda Allaha kalmış tabiki biraz ALlah herkese kolay doğumlr ve iyi insnlarla karşılaştırsın.

her şeyin yolunda olmasına çoook sevindim... öncelikle sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim :)
evet Çanakkale'de hastanedeki yoğunluktan herkes şikayetçi, Harun bey'e gidenler çok methediyor kendisini, ben de inşallah en kısa zamanda gebe kalırsam doktorları ziyaret edip fikirlerimi paylaşacağım.Ben sizin adınıza her şeyin çok harika gideceğini hissediyorum :) doğum tecrübenizi de paylaşırsanız çok sevinirim :)

Cok tesekkur ediyorum guzel temennileriniz icin moral oldu bana da tabi ki paylasirim Allah kismet ederde oglumu kucagima aldigimda Harun bey bi kere cok guler yuzlu butun hastalarini tek tek hosgeldiniz nasil yardimci olurum size diye karsiladigindan hasta kendini anlatmakta zorluk cekmiyor. Sorulariniza ayrintili cevaplar veriyor. Bu her defasinda boyle oldu yogun oldugu ameliyattan cikip geldigi gunlerde bile cok yorgunum lutfeb kusura bakmayin olur mu diye ilgisiz olduguni dusundugu durumlarda bile hastasina bu sekilde yaklasan bi doktor pozitif enerji cok onemli benim icin hasta doktor arasinda umarim en kisa surede Allah sizede bir evlat nasip eder ve bu tatli telaslari yasarsiniz...

GM Discovery cihazından gönderildi.

Selam arkadaşlar ben de Biga da oturuyorum ve hamile oldugumu daha yeni öğrendim :) ama burda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum bana da yardımcı olabilecek biri var mı?

Doğum yaptınız mi ? Nasil gecti ? Haberlerinizi bekliyoruzzz

Selam arkadaşlar ben de Biga da oturuyorum ve hamile oldugumu daha yeni öğrendim :) ama burda hangi doktora gidecegimi bilmiyorum bana da yardımcı olacak biri var mi

öncelikle hayırlı olsun , sağlıkla kucaginiza alin inşallah. Valla DestinaX bu konuda tecrübeli , ben henüz bebek sahibi olamadim inşallah Rabbim nasip eder. Benim birçok arkadaşım özelde Anadolu Cem beye gitti. Devlet Hastanesi'nde Harun beyden herkes çok memnun. Ikisini de deneyin derim ve tecrubeleriniz bizimle de paylaşın :)

Teşekkür ederim inşallah rabbim size de en kısa zamanda bi evlat verir :) bu doktorların ikisi de Çanakkalede dimi çünkü ben şuan Bigada oturuyorum da :) tabi ki memnun kalırsam herkese önerip bilgileri paylaşırım :)

ben 15 eylülde doğum yaptım gebeliğim boyunca aynı doktora gitmek gibi takıntıya girdim Anadolu hastanesi Cengiz Bey'e takibimi yaptırdım. arkadaşlarım 2 farklı doktora git diye tavsiye ettiler. ama ben önemsemedim herkes doğuruyor nolcak abartmaya gerek yok dedim. Neyse;Hastanenin cihazı cok eski. doğurmadan 3 gün önce rutin kontrole gittim. normal doğum ile sezeryan arasında kararsızdım. epidural anestezi ile normal doğum yapmak isteğim vardı.ama sancım gece olursa anestesizim yok falan fistan diyince riske atmak istedim.sezeryan için gün aldım ve o gün bana bebeğin 3.200 olduğunu söyledi. 3 gün sonra tam pazartesi sabah 9 da suyum geldi ve normal doğuma karar verdim. iri bebek vs bir sebep olmadığı için vicdanan rahatsız olduğum için normal doğum yapmalıyım dedim. azap gibi bir doğum yaptım. sonuç bebek 3.960 doğdu.. şok oldum. o sabah bebeğin ultrasonuna baktı ve kilosunu bilseydim aslaa aslaaaa normal doğurmazdım. yanlış tespit ve yanlış karar verdim. tam 15 gün dikiş ağrısı çektim sabah aksam dikloron iğne ile durdum. tam bir fiyasko yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…