- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 648
- 34
Arkadaşlar ilk hamileliğim normalde hiç telaşlı bir insan değilimdir ama doktor olayı beni germeye başladı ben doktoruma güvenmek ve ufak bişeyi sorup cevap almak isterim eğer bunu yapmıyorsa bana güven vermez. Çanakkale doğum ve çocuk hastanesinde Harun Gökçe bey'e gidiyorum ilk baştan beri ilgili bir doktor fakat ufak bir soru sorsam hemen evhamlıysan yatırabilirim gibi bi çıkışta bulunuyor sanırım önceden şikayet falan mı edildi haksız yere asıl evham yapan kendisi farkında değil bu durumda beni çok germeye başladı bişey sormaya çekinir oldum hemen yatırayım istersen bak benden söylemesi diyor cevap vermesi yeterli yanii olumsuz bişey varsa yatış yaparsın değil mi durup dururken nedir bu anlam veremedim. Çevremde öyle bilgi alabileceğim birileri yok birde Kepez de araştırma hastanesi var. Şimdi Çanakkalede olan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz sizce doktorumu değiştireyim mi yada bana önerebileceğiniz doktorunu değiştir diyebileceğiniz başka bir doktor var mı? Ben sadece sorularımı rahatça sorabileceğim bebeğimin sağlığını da düzenli kontrol eden bir doktor istiyorum okadar :44:
Son düzenleme: