ÇANAKKALE HAKKINDA YARDMMM

Lydiass

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2013
77
3
ARKADAŞLAR ÇANAKKALE NASIL BI YERDIR ÖĞRENCİ ORTAMI NASILDIR İNSANLAR NASILDI ÇEVRE HAYAT STTANDARTLARI LÜTFEN BİLGİLENDIRIR MİSİNİZ ORADA NE TİP KIZLAR VE ERKEKLER VARDIR LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZZ

4 senelik ögrenci hayatım Çanakkale'de geçti. Ve iyi ki gitmişim diyorum:) Bir İstanbullu olarak ilk başta çok yadırgamıştım. Çok küçük bir şehir. Yapacak imkanlar kısıtlı gelmişti. Ama şehir dışında okuyacaksan okunacak ilk yerlerden biri diyebilirim. Gideceğin mesafe en fazla 15 dakika sürecek. Merkezde genelde öğrenciler bulunuyor. Onun haricinde bir çoğu asker veya memur emeklisi. Insanları guzel, ortamı tamamen öğrenci için yaratılmış. Bir bayan olarak çok rahat edebileceğine eminim. Oyle çok iti kopuğu yok. Canın sıkıldığında atabilirsin kendini dışarı.

Son düzenleme:
Arkadaş ortamında olursa çok keyif alıp ve güzel bir öğrencilik hayatı geçirebilirsin. Bol bol dışarda gezersin. Ama alışveriş merkezi vs. bekleme hepsi küçük esnaf. Ayrıca maddi açıdanda rahat olabileceğin bir yer. Tek tavsiyem ev veya yurda yerleşeceksen kesinlikle merkezde olsun. Hem daha rahat edersin hem de sürekli merkeze inmek zorunda kalmazsın. Onun haricinde başka bir sorun veya merak ettiğin cevaplayabilirim. :)

Esim askerligini orda yapmis. Sordum simdi. Guzel bir yer diyor.
Merkezde genelde ogrenciler varmis. Sakin bi yermis.
Yalniz asker ve ogrencinin oldugu yerde hayat pahalidir dedi bi de

Şuan Çanakkalede son sınıf öğrencisiyim. Burası tek kelime ile harika bir yer. Suç ortamı Türkiye genelinde en düşük il. Ve buram buram Tarih kokuyor. O iskelenin, boğazın güzelliği.. Okuluda çok iyidir, hocaları çok donanımlı gerçekten harika bir akademik eğitim veriliyor. Tek sıkıntı küçük bir şehir, eğlence ortamı pek fazla bulamayabilirsin. Cafe ve barlar var sadece. 1 tane de sineması. Ama gelen iyiki gelmişim demeden gitmez bu şehirde. Ayrıca buradan kopup memlekete dönmekte inan çok zor olacak..

Alışabildin mi Çanakkale'ye? Ben doğma büyüme Çanakkaleliyim okul için şehir dışındayım şu an ama memleketim burnumda tütüyor. Çanakkale kadın gibi bence. Sen nasıl davranırsan sana öyle davranır. Deniz kenarı ve kordon merhamettir. Mekanları ayrı ayrı anlamlıdır. Arkadaşlarınla eğlenmek ya da tek başına kitap okumak için ayrı ayrı mekanlar vardır. İnsanı da yardım sever biraz da umursamazdır. Ne giyersen giy ne dersen de dönüp kötü bakmaz sana. Yere düştüğünde seni kaldırırlar. Sen seversen Çanakkaleyi oda seni sever anlayacağın. Benim içinde havasını içine çek güzel memleketimin :)

Kesinlikle geldiğime hiç pişman olmadım anlattıgınız gibi çok güzel nir şehir

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum yeni hayatıma alıştım burayıda çok sevdim hepinizden Allah razı olsn Allah herkesi güzel insanlarla karşlaştrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…