Çanakkale Devlet veya Anadolu Hastanesi'nde doğum yapan var mı?

8 saat mi
Satilmis beyi ben duymadim. Sureyya hanima gidiyordum ben. Klomen kullandik ama catlatma ignesi yapilmadi bana. Gerek gorurseler yaparlar ama.

Kontrol için devlette hasan bey e gidiyorum siz doğum yaptınız mı nerde önerirsiniz çünkü ciddi anlamda belirsizlik içindeyim en azından tecrübeli iseniz paylaşırsanız çok sevinirim

Ben devlette Sureyya hanima gittin 9 ay boyunca cok da memnundum. Ama kendi istegimle devlette sezeryan olamayacagim icin dogumu ozelde yaptim ben. Yine olsa yine ozelde yapardim sanirim. Kac haftaliksiniz bilmiyorum ama ozelde yapacaksaniz bi 4 5 defa oraya kontrole gidin. Sadece dogum icin giderseniz ucret yuksek oluyor.

Hımm anladım çok teşekkür ederim 30 haftalık olduk peki özelde önerebileceğiniz doktor var mı

Tamda aradığım konuya allaha şükür denk geldim. Naptınız kimler özel anadolu hastanesinde doğum yaptı. Bende 21 haftalık hamileyim doktorum cem bey allah için şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı hanileliğimde çok iyi gidiyor. Ama benim hastaneyle alakalı soru işaretlerim var. Sezeryanı nasıl normal doğumu nasıl odalar nasıl tek kişilikmi çift kişilikmi ücretleri nasıl bebeği doğduktan sonra yıkıyolarmı kafamda bir sürü soru işareti var

Arkadaslar ben ilgili hastasina bilgi verecek bi doktor ariyorum. Kistim oldugunu yeni ogrendim devlette veya ozelde ilgili bi doktor oneriniz varmi canakkalede. Cocukta dusunuyorum kist sorunum cozulunce tum surecte gidebilecegim bi doktor

Araştırma hastanesinden bilginiz var mı
Ben oraya gidiyorum da
Doğum yapan tanıdığınız var mı
Normal Doğumdan korkuyorum çinkü
Özele mi gitsem diye kararsızım

Ben arastirma hastamesine guvenmiyorum o yuzden hic gitmedim. Dogum yapan tanidigim yok orda. Sezeryan mi dusunuyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…