- 11 Mart 2018
- 193
- 111
- 33
- 34
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Kontrol için hangi hastaneye gittiniz peki
X xDerinMavix bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Devlete o doktora devam edersem
Çatlatma iğnesi vb yapar mı
Çünkü eminim basit bi olay bizimki
Adetler de çok düZenli
Eşimde de sorun yok
Ege tıpa gitmeye değer mi bilmiyorum
Sorun olsa giderim o ayrı
8 saati buluyor gidiş dönüş
Kontrol için devlette hasan bey e gidiyorum siz doğum yaptınız mı nerde önerirsiniz çünkü ciddi anlamda belirsizlik içindeyim en azından tecrübeli iseniz paylaşırsanız çok sevinirim
Ben devlette Sureyya hanima gittin 9 ay boyunca cok da memnundum. Ama kendi istegimle devlette sezeryan olamayacagim icin dogumu ozelde yaptim ben. Yine olsa yine ozelde yapardim sanirim. Kac haftaliksiniz bilmiyorum ama ozelde yapacaksaniz bi 4 5 defa oraya kontrole gidin. Sadece dogum icin giderseniz ucret yuksek oluyor.
Hımm anladım çok teşekkür ederim 30 haftalık olduk peki özelde önerebileceğiniz doktor var mı
Ben Cem beye gittim sezeryani cok oldugu iyi oldugu icin. Digerleri ile ilgili bilgim yok malesef.
Cem beyi birkaç kişiden daha duydum çok çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)
Kontrol etmedim
Yeni konu açabilirsin canım olmazsa :))
Onu da yaptımYeni konu açabilirsin canım olmazsa :))
:/Onu da yaptım
Bi kişi bile yazmadı
Merhaba Çanakkale’den misiniz ?8 saat mi
Satilmis beyi ben duymadim. Sureyya hanima gidiyordum ben. Klomen kullandik ama catlatma ignesi yapilmadi bana. Gerek gorurseler yaparlar ama.
Merhaba Çanakkale’den misiniz ?
Araştırma hastanesinden bilginiz var mıMerhaba. Evet Canakkaledeyim.
Araştırma hastanesinden bilginiz var mı
Ben oraya gidiyorum da
Doğum yapan tanıdığınız var mı
Normal Doğumdan korkuyorum çinkü
Özele mi gitsem diye kararsızım
Sezeryan ama zaten Anadolu’dan başka seçenek kalmıyorBen arastirma hastamesine guvenmiyorum o yuzden hic gitmedim. Dogum yapan tanidigim yok orda. Sezeryan mi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?