- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.244
- 798
- Konu Sahibi xDerinMavix
-
Merhaba canim ben yapmayı düşünüyorumMerhaba arkadaşlar aranızda Çanakkale'de doğum yapan ya da yapacak olan var mı?
Bilgi paylaşımında bulunmak istiyorum eğer varsa.
Merhaba canim ben yapmayı düşünüyorum
Şöyle soyliyim canim ben buraya yeni taşındım hastane hakkında hiçbir bilgim yok gelibolu da oturuyorum gelibolu da devlet hastanesine gittim her hafta başka doktor geliyomus çok şaşırdım canakkaleye gideyim dedim yakinlarim canakkaleyede gidersem devlet hastanesine dogum esnasında hangi doktor varsa o giriyo dediler yengemde öyle olmuş iki hafta once dogum yaptı..nasıl yapicagimi nerde dogum yapicagimi şaşırdım açıkçası ikili ve ayrintiliyi özel kesan hastanesinde yaptım muayne olduğum doktoru sevemedim.o yüzden ordami yapsam diyede kararsız kaldım buranın yabancısı olunca kafam çok karışık.25 haftalik hamileyiim.Sen dogum yaptin sanırım.Merhaba canim. Merkezde misin? Anadolu'da mi Devlet'te mi dusunuyorsun? Kac haftaliksin ve doktorun kim?
Şöyle soyliyim canim ben buraya yeni taşındım hastane hakkında hiçbir bilgim yok gelibolu da oturuyorum gelibolu da devlet hastanesine gittim her hafta başka doktor geliyomus çok şaşırdım canakkaleye gideyim dedim yakinlarim canakkaleyede gidersem devlet hastanesine dogum esnasında hangi doktor varsa o giriyo dediler yengemde öyle olmuş iki hafta once dogum yaptı..nasıl yapicagimi nerde dogum yapicagimi şaşırdım açıkçası ikili ve ayrintiliyi özel kesan hastanesinde yaptım muayne olduğum doktoru sevemedim.o yüzden ordami yapsam diyede kararsız kaldım buranın yabancısı olunca kafam çok karışık.25 haftalik hamileyiim.Sen dogum yaptin sanırım.
Inslh canim...rabbim hayirli doğumlar nasip etsin.bende normal dogum istiyorum.anadoluya hic gitmedim acikcasi kararsızım normal dogum istedigim için ozeller sanki sezaryan olsun diye yönelirler diye düşünüyorum herşeyin hayirlisi bakalim.Hayir canim nasipse 1 ay var dogumuma.
Ben de suana kadar hep devlete gittim ama senin duydugunun aynisini ben de duydum.
Arkadasim 1 ay olmadi dogum yapali. Son ana kadar kalp sorunu oldugu halde normal doguma zorladilar. Bebek plasentadan ayrilip kanamasi olmus ve onu da ebeler nisan sanmis. Nobetci doktor da gelip kontrol etmemis ve neredeyse bebegi kaybedeceklermis.
Sonunda baska bir doktor sezeryana almis.
Yani surekli ayni doktora gitsen bile dogum icin hangi doktor varsa o giriyormus ve bu durumu ogrenince ben Anadolu'ya gittim.
Sezeryan ucretleri biraz ucuk ama en azindan belirsizlik olmayacak diye dusundum.
Umarim daha once dogum yapan birileri gelip bilgi verir.
Yok canim yonlendirmiyorlar bir sorun olmadigi surece veya sen istemedigin surece.Inslh canim...rabbim hayirli doğumlar nasip etsin.bende normal dogum istiyorum.anadoluya hic gitmedim acikcasi kararsızım normal dogum istedigim için ozeller sanki sezaryan olsun diye yönelirler diye düşünüyorum herşeyin hayirlisi bakalim.
Amin canim inşaallah.Yok canim yonlendirmiyorlar bir sorun olmadigi surece veya sen istemedigin surece.
Ben devletten cok sogudum malesef hep bir belirsizlik var.
Son gidisimde de sonuc gostermek icin 2.5 saat bekleyip pestilim cikinca karar verdim dogumu ozelde yapmaya.
Arkadasim da ozeli tavsiye etti. Keske ben de orda yapsaydim dedi.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah sag salim aliriz kucagimiza.
Ben düşünüyorumYok mu baska kimse acaba?
Ben düşünüyorum
Bende çanakkale de doğum yapacam inşallah ama aynı kararsızlık bende de var şimdiye kadar doktorumdan çok memnun olduğum için devlete devam ettim. Normal doğum istiyorum ve devlette normal doğum adına pek de iyi şeyler duymadım normal olursa doğuma doktorun girmiyormuş ebeler yaptırıyormuş. Kafam çok karışık Anadolu da mı yapsam devlette mi bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı okur musunuz
Oraya bi kere gittim ama ikimizde de sorun olmadığı için o kadar para dökmeye gerek yok DİE düşünüyorumAnadolu'da mi dusunuyorsunuz?
Kontrol için hangi hastaneye gittiniz pekiBende çanakkale de doğum yapacam inşallah ama aynı kararsızlık bende de var şimdiye kadar doktorumdan çok memnun olduğum için devlete devam ettim. Normal doğum istiyorum ve devlette normal doğum adına pek de iyi şeyler duymadım normal olursa doğuma doktorun girmiyormuş ebeler yaptırıyormuş. Kafam çok karışık Anadolu da mı yapsam devlette mi bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı okur musunuz
Çanakkale devletten sonuç alan varsa hazır tetkiklerimde orada yapılmışken devam etmek istiyorum aslında
Belki çatlatma iğnesi vb olur
Sizin hiç oraya giden tanıdık var mı acaba
Çanakkale devlete
Doğumu sora düşünürüm de tedavi içinSiz nereden gelip gideceksiniz ve hangi doktora gitmeyi dusunuyorsunuz devlette? Ben sadece yumurta takibi yaptirdim 2 aydi sanirim devlette. Hamile kalinca da doguma kadar devlette devam ettim. Ama sezeryan icin ozele gittim.
Devlette hangi doktora gidiyorsunuz bilmiyorum ama normal dogum adina ben de yakin cevrem dahil iyi seyler duymadim. Dediginiz gibi doguma doktorunuz girmiyor ebeler yaptiriyor ve doktorun gelmesi gerekirse de o gun nobetci doktor kimse o geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?