• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CAN SIKKIN, ASKER BEKLEYENLER BAKIN Bİ

ssunal3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
31
31
3
31
Kızlar merhaba ,
aslında okuyan cogu aman buda dert mı dıyecek olanlar olabılır . ama sozlum askere gıdıyor bu gece aNKARAYA (istanbulda yasıyoruz) .
biz uc senedır arkadastık ama bır senedır cıddı bır ılıskımız var . kısa donem olarak gıdıyor. ama her gun beraberdık yanı aynı mahallede oturduk aynı bınada ıs yerlerımız her gun gordugum sureklı bırseyler paylastıgım bır ınsandı. ve cok yakın arkadasımda yok suanda ondan baska . malum ılıskı ıcındeyken vakıt ayıramadım kız arkadaslarıma ıcımı dokebılecegım bı ınsan yok yanı. kendımı tesellı etmeye calısıyorum ama son gununde verdıgı acıyla patlamak uzereyım . yakını sevdıgı askerde olan var mı nasıl beklıyorlar neyle vakıt gecırıyorlar bı akıl versın allah rızası ıcın ya yoksa dusunmekten cıldırıcam. hepınıze cok tesekkurler sımdıden :)

Kızlar merhaba ,
aslında okuyan cogu aman buda dert mı dıyecek olanlar olabılır . ama sozlum askere gıdıyor bu gece aNKARAYA (istanbulda yasıyoruz) .
biz uc senedır arkadastık ama bır senedır cıddı bır ılıskımız var . kısa donem olarak gıdıyor. ama her gun beraberdık yanı aynı mahallede oturduk aynı bınada ıs yerlerımız her gun gordugum sureklı bırseyler paylastıgım bır ınsandı. ve cok yakın arkadasımda yok suanda ondan baska . malum ılıskı ıcındeyken vakıt ayıramadım kız arkadaslarıma ıcımı dokebılecegım bı ınsan yok yanı. kendımı tesellı etmeye calısıyorum ama son gununde verdıgı acıyla patlamak uzereyım . yakını sevdıgı askerde olan var mı nasıl beklıyorlar neyle vakıt gecırıyorlar bı akıl versın allah rızası ıcın ya yoksa dusunmekten cıldırıcam. hepınıze cok tesekkurler sımdıden :)

Canım merhaba.
Benim de erkek arkadaşım askerde. Bizde gitmeden hep beraberdik. İlk zamanlar çok zor oluyor zaman geçmiyor. Ben telefonla ilk kez konuştuğunda bile ağlamıştım ses tonu öyle yorgun öyle kötüydü ki. Ama zamanla alışıyorsun. İşin varsa zaten zaman daha çok geçer senin için uğraşın var hafta içleri. Hafta sonları da hiç yalnız kalmamaya çalış. Ailenle zaman geçirebilirsin. Eğer yalnız kalırsan da erkek arladaşın döndükten sonrası için bir sürpriz hazırlamayı düşünüyorsan onunla uğraşabilirsin. Dizi izleyebilirsin. En önemlisi şafak sayma konumuz var asker bekleyen kızlarla orda dertleşiyoruz seni de aramıza bekleriz :KK15:

cok sevınırım konuya gırebılırsem . tarıf edebılır mısın oraya gecıs yapayım :KK16:

Gitsin de bi nefes alayım demiştim, gitti hiç nefes alamadım, günde on kez aradı.
Nasıl askerlikse.

İkimizin de tüyleri diken diken oluyor askerlik deyince :)

Kısa dönem gelir geçer, bir uğraşınız varsa hızlıca geçer.

ne güzel işte gittiği yer belli biraz özleyiverin , hem kendine vakit ayır arkadaş edin kk'da takıl bol bol :D

zaman şıp diye geçiyor kısa zamanmış bence bunu fırsata çevir

Gitsin de bi nefes alayım demiştim, gitti hiç nefes alamadım, günde on kez aradı.
Nasıl askerlikse.

İkimizin de tüyleri diken diken oluyor askerlik deyince :)

Kısa dönem gelir geçer, bir uğraşınız varsa hızlıca geçer.

o varken gezemıyordum gezerım dıyordum bende.. ama ıstedıgım ne gezmekmıs ne de baska bırsey sadece onun yanımdakı sıcaklıgıymıs . belkı herseyımız aaynı ortamdan olmasaydı daha kolay olurdu benım ıcın ama nereye baksam gozumun onunde . :(

Back