- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
Cok tesekkürler tatlim
Tabi 8 yıl çocukluk aşkıydım ben onun husumetimiz 8 yıla dayanır
Yanii tanışıklığınız beraber oldğunuz zaman dlimi ne kadar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkürler tatlim
Tabi 8 yıl çocukluk aşkıydım ben onun husumetimiz 8 yıla dayanır
Ben geldim, bugün hiçbişeyden keyif almıyorum ya
----
Kelebek, içindeki sıkıntı gitti mi? Dün öküz oturdu içime dediydin ya
bende sevgilimle 7 yıl önce tanışmıştım, o zaman beni terk etmişti, geçen sene geri döndü sonra kendini affettirmek için çok uğraşınca da inandım ona anlayabiliyorum yani seni, en güzeli olmuştur inşallahh
Yanii tanışıklığınız beraber oldğunuz zaman dlimi ne kadar ?
De canım ben takılmam öyle yaş söylemeyeyim ama çıtırım daha ben
bayağı çıtırmışsın
o kalkmak bilmiyor bende çok misafir perverimdir kovmuyorum canım öyle yaşayıp gidiyoruz..
sana ne oldu?
merak ettimmm
Aralarla beraber 3 yılı bulur :44::44: Sadece sevgililik olarak soruyorsan
muzu diyorsun dimi? o topiklerin yumurcağıDemiştim ama aramızda benden daha küçükte vardı şu an yok burada
Canım ben yanlış anlamam zaten burda bahsettiysem sizlerden fikir almak istediğim içindi.
Okuyorum burda sürekli belki bende gerçekten dediğin gibi biirini bulabilirim .
Zaten ben gözü aşkla kör olmuş biri değilim yani seviyorum tamam ama mantığım kabul etmiyor.
Ben o umudumu da yitirdim .
Bilmiyorum artık dua edip bekliyorum .
İnşallah canım öyle bir konuştu ki başlarken ayrılık kelimesini geçirmeye bile korkuyorum
Muayyen günüme az kaldı Canım hiçbişey yapmak istemiyor
Sinirliyim agresifim
Gitsin senin şu öküz ya, yaşanır mı o öküzle
İvit sadece sevgililik sormştum
muzu diyorsun dimi? o topiklerin yumurcağı
geçirme canım sende ayrılık kelimesini ne gerek var
o gitse başka öküz yok sanki benimkide yaklaştı
3 yıl ama o zamandan o muhabbetlere başladığı için
Evet nasıl da bildin
bayılıyorum böyle mantıgıyla hareket edebilenlere, benim en zayıf noktalarımdan biri bu, mantık çok geç devreye giriyo bende resmen ben tukenınce giriyo devreye yani o kadar geç. yoksa o adamla 3 yıl geçirmzdim, yada en azından nişanlanmazdım ama işte, ben körlerdendim sanırım biraz
duaların mutlaka kabul olacaktır canım, en önemli kısmı sabretmek. ne kadar üzülsen de birgun bi bakacaksın unutmuşsun, ama o zmana kadar mumkun oldugu kadar düşünmemye çalış onu. bigun bi bakarsın onu unutmuşsun da kalbin yeniden başkası için çarpmaya başlamış bile
geçirme canım sende ayrılık kelimesini ne gerek var
Aman karışık anlamadm ben bşi
Ben bile zor hesaplıyorum bazen Ya kısaca orada yazılan sayılar kadar yeni değil yani sadece 0dan başladığımız için yeni gibi duruyor