- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
Geçirirsem olacakları biliyorum o yüzden geçirmem
en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçirirsem olacakları biliyorum o yüzden geçirmem
Ben bile zor hesaplıyorum bazen Ya kısaca orada yazılan sayılar kadar yeni değil yani sadece 0dan başladığımız için yeni gibi duruyor
Onu anlamıştım zaten açıkladğın için tenks
en güzeli
seni numaracı seniii
merhaba.. düşük yaptın sanırım. yeni gördüm. geçmiş olsun:26:
teşekkür ederim canım
tabikiii seni takip ediyorum acabaa nedenn
en azından birazcık yardım ediyormuş yine de işte ne kadar sürerdi bu durum bilinmaz tabi
çok baskıcı bir nişanlıdan kurtulmuş ve şuan onu en mutlu edecek insanı bulmuş oldugunu düşünen bir insan olarak haddim olmayarak yazacam sanırım bunları, sürç i lisan edersem affola :26::26:
dürüst olması, merhametli olması vs. çok güzel özelllikler, ve günümzde çoğu insanda yok. ama şunu çok rahat söyleyebilrim ki yetmiyorr.. bi kere işin içine baskı girdigi zaman kendin olmaktan çıkıyorsun. ki ben ayrıldıktan sonra anladım kendimin nasıl bişey oldugunu, resmen unutmuşum.. neleri severim, ne giyerim, ne yerim.. hepsini unutmuştum, baştan keşfettim kendimi.. artık nefes alabiliyorum, ve şükrediyorum sürekli Rabbim e beni ondan kurtarıp da hayatıma şu anki sevgilimi soktugu için. beni baskı olmadan da, kendimden vazgeçmeden de birisine aşık ettigi ve bu aşkım karşılıksız olmadıgı için..
senin de karşına herşeyden önce sana saygı duyacak ve seni dğeiştirmek istemyecek biri çıkacaktır inan. nefes aldıgını hissettigin zaman sanırım daha iyi anlarsın beni. Allah yardımcın olsun zor günlerinde inşllah
bende nickimi değiştirmek istiyorum
avatarımdan bakınca cadoloz gibi gözüküyorum dimi
seninki de çok tatlı
Kesinlikle
ay olur mu öyle şey.. valla bak senlik bir durum yok. alınma boşuna. arkadaş nickleri karıştırdı
Alinma kizzz ikimizin nickini karistirmislar
teşekkür ederim canım
canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah
canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını versin inşallah
amin canım. inş hayırlısı olur.
teşekkür ederim canım
Benim de ilk hamileligim kurtajla sonuclandi maleseff. Bak simdi 5.aydayimm. Sakin hep aynisi olcak diye dusunmeee. İlk gebeliklerde cok fazla kayip oluyor. İnsallahh ikinciyi kucagimiza aliriz. İcini ferah tut
Benim de ilk hamileligim kurtajla sonuclandi maleseff. Bak simdi 5.aydayimm. Sakin hep aynisi olcak diye dusunmeee. İlk gebeliklerde cok fazla kayip oluyor. İnsallahh ikinciyi kucagimiza aliriz. İcini ferah tut
allah bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin inş. darısı başıma korkularımı yener yenmez
amin canım. inş hayırlısı olur.
inşallah canım üzülme lütfen
çünkü benim katilim sensin biliyom ben
bence çok güzel nickin var canım
yok kız ben kedileri severim o yüzden bu da çok tatlı görünüyo
anladım canım tamam
anladım canım
inşallah canım üzülme lütfen
acılarını tazelemek gibi olmasın ama neden kaybetmiştin daha önceki bebeğini
Ay kadın eşini aldatıyor birde konu açmış eşim bana önceden bunları yaptı boşanıyorum diye.
Sinir katsayım yükseldi yemin ederim
sağol canım kalsın ozaman
acılarını tazelemek gibi olmasın ama neden kaybetmiştin daha önceki bebeğini
ben kaybetmedim canım ama benim tedaviyle olmuştu kızım
bdv demi canım bakayım bende sakin ol sen sinirlenme
sende sağol canım arkadaşlık isteğini kabul ettim bu arada canım
ben kaybetmedim canım ama benim tedaviyle olmuştu kızım
evet sabah farkettim sen ne işle meşgulsun canım?
ama resim gibi büyümüyorlar. sitenin ikonuymuş gibi görünüyorlar:26:
Beni takip ederseniz bulursunz
Sussam iyi olcak ban yemim