- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
türk dili ve edebiyatı yakışır mı bana?
dışarıdan bakınca iyi de..
içi bayar bence..
çok detay var..
yani benim bünyem kaldırmaz.. osmanlıcası cabası..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
türk dili ve edebiyatı yakışır mı bana?
Bende nico herkes öyle biliyor yani sende öyle diyebilirsin memnun oldum nerdensin
ne biçim iş ya. hiç boş günün yok mu?
pazar çalıştıran neresi var? çok şaşırdım..
Ben sewdiceğimle gidicemm
ısrar etme senle gitmem
belki emlakçıdır emlak ofisleri genelde çalışıyor
Ben sewdiceğimle gidicemm
ısrar etme senle gitmem
Israr mı ettik be ben annemle gidicem zaten
krediler, faizler, oranlar dolarlar:86::86: bence de ayrıl sen o işten ayy benim kafam öyle şeylere hiç basmıyorartık çok sıkıldım zaten kpss düşünüyorum ama buradan da başka bir yere geçmek istiyorum ben bekarken işime yakındım evlenince araya köprü ve köprü trafiği girdi çok zorlanmaya başladım artık
bide çalıştığım bölgede ev fiyatları çok pahalı ve satışlar nerede ise hep dolar üzerinden ee böyle olunca işte olmuyor artık bende böyle oturup oturup maaş bekleyemiyorum işleri düzeltmek için elimden geleni yapıyorum fakat dolar düşmeden işler düzelmeyecek bide kredi faiz oranlarıda tavan yaptı resmen hepsi etkiledi bizi
yolcu öldür beni.. nolur öldür.. nerdee 3 ay tatil? yazın da bir 10 gün alırım tamam. kızımın okulu yok diye aldım. yoksa ben öğretmen değilim ki:s
keşke olsaymışım
ne biçim iş ya. hiç boş günün yok mu?
pazar çalıştıran neresi var? çok şaşırdım..
Bende nico herkes öyle biliyor yani sende öyle diyebilirsin memnun oldum nerdensin
Bak hala ısrar ediyii yaa
Biz gecen hafta gittik yanimdaki kadinin sen kahkahalari yorumlari ve cips citirtilari esliginde izlemek zorunda kaldimm
dışarıdan bakınca iyi de..
içi bayar bence..
çok detay var..
yani benim bünyem kaldırmaz.. osmanlıcası cabası..
Böyle erkekler kaldı mı bu devirde diyesim geldi çünkü çevremde hiç böyle baskı yapan görmedim.
Pantolon giymenin nesini kötü olarak algılayabilir bir insan ?
Onun isteklerini kabul edersen güllük gülistanlık ama ya senin isteklerin ?
Bu çocuk seni böyle sevmedi mi ilk e sonradan neden değiştirmeye kalkar ki