- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
nasılsınız kızlar ?
Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız kızlar ?
çok saol canım allah kimseye yaşatmasın inş.
Evet yaaa asagidan öylece izliyor, neden acaba, bende sordudum ama :26:
tamam anlaştık o zaman moralim bozuk olunca seni bulcam
Bidaha hamile kalip hatta bebegi kucagina alana kadar o korku maalesefki gitmiyor
Bende öyle olmustu yani...
Hosgeldin
hoşgeldin canımm:)
Bidaha hamile kalip hatta bebegi kucagina alana kadar o korku maalesefki gitmiyor
bu korkuyla tekrar hamile kalırsam bebeğede zarar veririm diye korkuyorum seninde başın saolsun anladığım kadarıyla tekrar bebk sahibi oldun mu?
Amin canım Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın..
Evet canım ya bi ara yine aşağıdaydı sayfalara mı yetişmeye çalışıyor acaba :26:
Hoşgeldin canım
Selam canım hoşgeldin. Bugün nasılsın bakalım
hhe :) yok kız normalde de beklerim
hoşbuldumm nasıl gidiyo neler yapıyosun .. topik kaynamış ooo maşallah bizde burda sıkıntıdan ölek
Hic bir fikrim yok :44:
Hoşgeldin İyiyiz sen nasılsın?
Bende takılıyorum saç düzleştiriyordum valla
bu korkuyla tekrar hamile kalırsam bebeğede zarar veririm diye korkuyorum seninde başın saolsun anladığım kadarıyla tekrar bebk sahibi oldun mu?
Benim bi evlad varken ikinciyi kaybettim canim, hic beklemiyordum yani kimse beklemez ama bilez dogum yaptigim icin daha garanti görüyodum ne bileyim, ama olmadi allahim yanina aldi yavrumu...korktugum halde fazla beklemedim canim üc ay sonra yine denedik, allahima sükür hemen tuttu, ilk kimselere söylemedik, simdi iki yasina girecek teyzesi... Allahim sizede nasip eder insallah...
bu hayat sürekli bunalım takılmak için fazla kısa boşverr at dertlerini bi kenara eglenmene bak :)zaten sürekli bunalım takılıyom merak etme seni sürekli bulurum
selamlar................
hımm kolay gelsin o zaman sana aman yakma kendini ben bu aralar saçı başıda bıraktım ya koştur koştur geliyom işe