- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
Delüüü
sensino sabaha kadar oyun oynuyon
napıyım sıkılıyorum sen
hoşbuldum diloş abla
noldu
hiç selam sabah yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delüüü
napıyım sıkılıyorum sen
hoşbuldum diloş abla
noldu
Teşekkür ederim canım Senin yorumlarını çok beğeniyorum gördüğümde okumadan geçmiyorum :) Denk gelmişken söyliyeyim dedim. Tanışmak bugüne kısmetmiş. Memnun oldum
[
[/I][/B][/SIZE][/FONT][/FONT]
yolcu abla
Bikac kelime biliyor ama yasina göre az, herseyi anliyor ve yapiyor masallah, baba diyo ama anne yok
Dilini pek kullanamiOr gibi, diliyle söylemesi gereken kelimeleri söylemiyor dudakla olanlari söylüyor, yoksa cin gibi masallah
sensino sabaha kadar oyun oynuyon
hiç selam sabah yok
görmedim seni yeminlenhem ben fotoğrafımın bekretini bozdumsensino sabaha kadar oyun oynuyon
hiç selam sabah yok
bende bazen öyle diyorumda...halimize şükretmemiz lazım diyorum sonra kendime.çok yorucu oluyor.benle eşimde aynı saatlerde giriyoruz hemen hemen eve..rabbim sağlığımıza bi sıkıntı vermesin
hoşbuldum sağolasın
aynen hala araştırıyorum birşey var mı kesin ben gözden kaçırdım diye ama bi tel kırma mevzusu var oda bana uymadı
yalnız çokta seçiciyimdir
merhabaa nasılsınız
camdan atlayan kütkedisi
sırf resmini görmek için ekledim seni ama göremedim
ne meraklıyım te Allam ya
aynen hala araştırıyorum birşey var mı kesin ben gözden kaçırdım diye ama bi tel kırma mevzusu var oda bana uymadı
yalnız çokta seçiciyimdir
merhabaa nasılsınız
camdan atlayan kütkedisi
Teşekkür ederim canım Senin yorumlarını çok beğeniyorum gördüğümde okumadan geçmiyorum :) Denk gelmişken söyliyeyim dedim. Tanışmak bugüne kısmetmiş. Memnun oldum
Her gün fastfood yemekten gına geldi ama başka alternatifim yok reklam yapıyo gibi olmasın ama Kentucky amcadan söyledim
Buarada geldi sonunda
Sucuk ağır gelmiş olabilir kuzum bi soda iç istersen
Allah gönlüne göre versin inşallah.. yeğen başka dimi? bende yok ama olanlardan görüyorum kıskanıyorum
kaç yıllık evlisin misk? Allahım en kısa zamanda nasip etsin
peki ben neden perşembe zannediyorum.. sorarım sana ey lilyana
amin herşeyin başı sağlık gerisi detay... zor oluyor eşinle aynı anda eve girmek fazla yorucu oluyor dediğin gibi ama alışmak lazım yapcak bişi yok... :))
nasılsın canım ?
meraba bende bugün yüzük mevzusuna takıldım bi :)) birşeyleri kıran kırana.. canınızı sıkan şeye hırs edin eşyalara vurmayın yasııık
Zor geliyor demekki ihmal etme abla :26:
Tedavi gerektirir belki
Napıyım gece sohbet edicek kmse olmuyo ki
Canm skılıyo
görmedim seni yeminlenhem ben fotoğrafımın bekretini bozdum
Iyiyim canim sen nasilsin?
atlamak iyidir, cildi gençleştirir dediler, atladım.. herkese inanmamak lazımmış just? ne ediyon?
ekledim 2 3 dk içinde kaldırdımdeli cesareti gelmişti
bende dolandım biraz BDV de pek bişey yoktu.oyle her konuyuda okuyamıyorum
Bikac kelime biliyor ama yasina göre az, herseyi anliyor ve yapiyor masallah, baba diyo ama anne yok
Dilini pek kullanamiOr gibi, diliyle söylemesi gereken kelimeleri söylemiyor dudakla olanlari söylüyor, yoksa cin gibi masallah
kim alıcak şimdi benibekreti gitmiş fotoğraflarlaben de yaptım dün uyuyamadım kalktım kendi kendime oyun takıldım
işte bekret bağlamıyo insanları en büyük kanıtı
iyi nolsun can sıkıntısından ööööööyle bakınıyorum
asıl sen ne ediyon
oyun bölümünde yorumunu gördüm ne demek o noluyo orda ne hcgsi