• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısıı :)

Niye bekar adam kalmadımı.evli olduğunu bildiğim adama hiç bi yaşımda o gözle bakmadım.şuanda evliyim zaten.ne çok seviyosunuz başkasının hayatına ortak olmayı.evli bi adam ne vaad edebilir sana.karısını boşayıp düzenini bozup senimi alcak.

Niye bekar adam kalmadımı.evli olduğunu bildiğim adama hiç bi yaşımda o gözle bakmadım.şuanda evliyim zaten.ne çok seviyosunuz başkasının hayatına ortak olmayı.evli bi adam ne vaad edebilir sana.karısını boşayıp düzenini bozup senimi alcak.
Ben evli birine aşığım demedim ki , olan var mı dedimm ..

Hayir olmadim Allah korusun :skandal:
da! Neden bu soruyu sordunuz? istatik falanmi yapiyosunuz :-)

evli birini bırak o zaten iğrenç bi durum olur buradaki kocaları gördükçe bekar birilerine bile aşık olmamak hatta erkeklerden uzak durmak gerektiğini düşünmeye başladım

Olmuşsunz sanrım burası eğlencili olacak yerimi alıyorum şimdi sen kaç kk üyeleri geliyr:skandal:

Benimde canım sıkılınca cımbızı alıyorum elime, cımbızı alınca ne oluyor tecrübeli arkadaşlar anlatsın, daha ilgi çekici bir konu olur değil mi hatunlar:KK14:

Back
X