- 30 Eylül 2016
- 92
- 23
- 88
- Konu Sahibi flowerblue
yok canım değill .. Onunla alakalı bi konu değil bu :)Tatlımmm unutamıyorum dediğin yoksa evli birisi miydi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım değill .. Onunla alakalı bi konu değil bu :)Tatlımmm unutamıyorum dediğin yoksa evli birisi miydi?
Peki sıkma o tatlı canını evli biri içinyok canım değill .. Onunla alakalı bi konu değil bu :)
Ben evli birine aşığım demedim ki , olan var mı dedimm ..Niye bekar adam kalmadımı.evli olduğunu bildiğim adama hiç bi yaşımda o gözle bakmadım.şuanda evliyim zaten.ne çok seviyosunuz başkasının hayatına ortak olmayı.evli bi adam ne vaad edebilir sana.karısını boşayıp düzenini bozup senimi alcak.
Niye merak ettin böyle bişeyiBen evli birine aşığım demedim ki , olan var mı dedimm ..
Hayır olmadım ALLAH korusunn ..hayırdır, evli birisine aşık oldun da, onay mı bekliyorsun?
Bilmem , öyLesinee ..Niye merak ettin böyle bişeyi
E niye bu konuyu açtın ki ozamanHayır olmadım ALLAH korusunn ..
Biz seni etiketlemedik ki amma niye hemen geliyonBenimde canım sıkılınca cımbızı alıyorum elime, cımbızı alınca ne oluyor tecrübeli arkadaşlar anlatsın, daha ilgi çekici bir konu olur değil mi hatunlar![]()
Etiketlemek şart değil, sadece etiketleyince mi geliyorum sanıyorsunuz, sitenin her yerinde gözüm kulağım var, hiss-i kable'l vukuBiz
Biz seni etiketlemedik ki amma niye hemen geliyon![]()
Ben yeniyim abla ama bana dokunma düzene alışmaya çalışıyorum söz kavga etmiycemEtiketlemek şart değil, sadece etiketleyince mi geliyorum sanıyorsunuz, sitenin her yerinde gözüm kulağım var, hiss-i kable'l vuku![]()