- Konu Sahibi britneyyyyy
-
hoşgeldinnn, bende 55 lerden koruyamadım bir inip bir çıkıyordu en son 61 leri görünce delirdim ve yapacağım ddeim. Ben daha önce yaptım ve 5 kilo verdim. İnşallah bu seferde min 5 kilo veririm. Motive olmaya ihtiyacım var buradan belki destek bulurum dedim ama kimse yazmadı malesef. Geldiğine sevindim.. Dün akşam çok acıktım hala açım sabırsızlıkla hindi füme ve yoğurdu bekliyorum :) sen daha önceden yaptınmı?merhaba:) böyle diyetlere karşı olan ben vücudu şaşırtmak için mecburen başlama kararı aldım bu diyete.makarna ekmek yemem ama tatlıya düşkün olduğumdan birde ameliyatlar,tedaviler derken 2 yılda tam 15 kg aldımbu sabah itibari ile bende başladım. bir fincan filtre kahve içtim. öğle saati domates-yumurta ve kabak haşlama var yanımda hadi bakalım hayırlısı, 70 kg dan ne kadar gidebilecek
teşekkür ederim canım ben birde akşam 6 dan sonra birşey yememeye çalışıyorum çok zor şu anlık ama bir kaç güne alışacağım :) bende ilk yaptıgımda 70 kiloydum ve 5 kilo gitmişti :)yok daha önce hiç yapmadım bu ilkumarım işe yarar.en zoru tatlı yememek olacak ama bu kilolarla mutsuzum ondan odaklandım başaracağım :) birazdan yerim bende öğle yemeğini bakalım.şu an iyiyiyim açlık yok ama öğleden sonra nasıl olur bakalım.sanada afiyet olsun:)
aaa süper senin bu bilginde beni motive etti vallagünaydın..2 günde toplan -2.7 oldu.. inşallah böyle devam eder
ayy zorlanmadıysan süper. akşamları zorlanıyorum bir ben. sabah 7 de kalkıyorum gün çok uzun benim için:) sen ne zaman tartılıcaksın?akşam yağsız tavada et ve salata yedim bol su içtim hiç açlık olmadı dün iyi geçti.
bu sabah tek şekerli filtre kahve ile başladım.öğlen yoğurt ve hindi füme salam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?