• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız.. Zaten geçmişim için benim hatam çoktu. Kendim yaptım kendim buldum, bedelini ödedim-ödüyorum.
Karşımdaki kişiyi daha fazla kırıp dökmeden ne yapmalıyım? Onu incitmeden nasıl bir çözüm bulmalıyım? geçmişimden dolayı yeteri kadar şey kaybettim, birde bu insanı kaybetmek istemiyorum. Ama şuanda sağlıklı düşünmek için kendimle kalıp kendimi biraz toparlamam gerekir. Kendimi toparladığım vakit iş işten geçmiş olursa..
Kendini en iyi sen tanırsın, bir kişiyle illa ki sadece mutluluk paylaşılmaz öyle olsa onun adı iyi günde kötü günde olmaz, mutsuz olduğunuzda veya ilişkiyle ilgili problemleride karşı tarafa anlatıp yol yordam bulmak gerekir, hem bir insanı tanımak için iyi fırsattır, sizin yanınızda mı olacak sizi anlayacak mı size destek olacak mı, size göre büyük sorunlar ama aşılamayacak bişey hiç değil beraber çözersiniz diye düşünüyorum kaçmak yerine

Kaybetmenize sebep olan şey tam olarak ne?
Biraz zor toparlanan biriyim. Zor alışan ve çok zor kopan biriyim kişilik olarak. Bu kişiyle sevgililik aşaması çok hızlı gelişti ilk başlarda. Geçmişteki yaşadığım şeyin kırgınlığı öfkesi artık her ne ise onu tam atamadım içimden. Bu süreçte ben alışmaya çalışırken karşımdaki kişi benim gibi değil, sevgisinden kendisinden daha emindi. Ben ilişki sürecinde zaman geliyordu kendimi sorguluyordum. zamanında gördüğüm zararı ben de başkasına yaşatmamak için, canını daha fazla yakmamak için bitti.

Biraz zor toparlanan biriyim. Zor alışan ve çok zor kopan biriyim kişilik olarak. Bu kişiyle sevgililik aşaması çok hızlı gelişti ilk başlarda. Geçmişteki yaşadığım şeyin kırgınlığı öfkesi artık her ne ise onu tam atamadım içimden. Bu süreçte ben alışmaya çalışırken karşımdaki kişi benim gibi değil, sevgisinden kendisinden daha emindi. Ben ilişki sürecinde zaman geliyordu kendimi sorguluyordum. zamanında gördüğüm zararı ben de başkasına yaşatmamak için, canını daha fazla yakmamak için bitti.
Zaten aşık olsaydınız, yada duygu yoğunluğu olsaydı emin olun geçmişin izleri onarılırdı. Bu sebeple, bitmesi iyi olmuş.Aşık olduğunuz zaman inanın bu durumdan çıkacaksınız

Bazen akışına bırakmak gerekiyor birşeyleri .Her şey geçiyor sadece Zaman tanıyın kendinize.Her şey tam olsaydı geçmişe dair korkular çoktan buhar olurdu .anda yaşardınız ilişkinizde .Yine de siz ne yaparsanız yapın ,kendinizi karşı tarafa ne kadar kapatırsanız kapatın isteyen ,kalbinizi ,benliğinizi seven ne yapar eder tüm kalkanlarınızı kaldırır ve tüm bu korkular yerine güven duygusunu siz istemeden verir.Belki de sadece ilişkinizin sınandığı bir dönemdir 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back