• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım acıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

therewillbeaday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
3.566
8.824
158
Merhaba hanımlar.
Kafam şuan çok karışık, nasıl düzgün şekilde anlatmak istediklerimi toparlayacağımı bilmiyorum. İyi yorumlara, iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var şuan. Kendimi kötü hissediyorum.
Bundan yıllar önce birini çok sevdim, ilk kez aşık olmuştum. Başlarda sevdiğimi biliyordum fakat bir süre sonra arkadaşlığımız bitecekken onu kaybettiğimi anladığım gün ne kadar çok sevdiğimi fark ettim, benim sevgim gitgide arttı. Hiç sevgili olmadık. O arkadaş ayağına istediği akşamlar yazar, kafasına göre bir olayda beni suçlar yeri gelir hakaret eder giderdi sonra tekrar gelirdi. O kişi tarafından çok kırıldım, canım çok acıdı. Hakaret, küfür, yalan bir çok şey vardı. İstediğinde geliyor istediğinde gidiyordu. Bu süreçte çok zarar gördüm. Başka sorunlarda olunca ve her şeyi çok ince detayına kadar düşünen biri olunca hayatımdaki olumsuzluklar ve aşk acısı da birleşince maddi manevi birçok kaybım oldu. Sağlığımı kaybettiğim dönem oldu. O kişiyle hiçbir zaman sevgili olmadık. Sadece ben çok seven taraftım. Ona zaafım olduğundan her şeyden haberdardı. Geçen yıl bu zamanda tamamen tüm iletişimimiz kesildi. Zaten aramızda iletişim dediğim şey düzgün bir iletişim değildi.

O kadar yıl boyunca acı çektim onun bana söylediği sözleriyle. Bir yıl önce bu zamanlarda tamamen o acıyı atlatmak için o saçma iletişim de bitti. Onunla konuştuğum dönem hep üzülüyor ağlıyordum. Bu ayrılık kesinleşince kendimi toparlamaya başladım. Aylar sonra bir gün dönüp geldi fakat o geldiği gün tekrar gideceğini anladığım gün artık gitmesini ve canımı yakmamasını söyledim. Biraz bocaladım yine.

İki ay sonra biriyle karşılaştım. Bu kişiyle her şey başta çok hızlı gelişti. Sevgili olduk. Fakat geçmişte yaşadığım o acı şey ben de iz bıraktı. Bu ilişki diğerinden çok başkaydı. Karşımdaki kişi sevgisinden emin. Benim içimde ise büyük bir korku vardı. Ya geçmişte bana yaşatılan acıyı ben de bir başkasına yaşatırsam, farkında olmadan ya zarar verirsem. Çünkü karşımdaki kişiye bakınca eski beni görüyordum. Benim kadar hassastı. Çok değerli biri, üzülmeyi hak etmiyor. Ben geçmişteki o kişiden dolayı çok zarar gördüm ve içimdeki korku ağır basınca karşımdakine zarar vermemek düşüncesi ile ilk başta ayrılmayı düşündüm. Daha sonra zamana bırakalım deyip devam ettik. Ben bazen kendimden emin olabiliyordum bu süreçte. Bazense kendimden emin olamıyordum. Geçmişin yarasını tam kapatamamıştım, toparlanamadım.

Bu kişi ile ayrıldık. Şuan onun çok üzgün olduğunu biliyorum. Ama bu kez ben de çok üzgünüm. Canım çok acıyor. Kendimden emin olamıyorum. Tam toparlanamadığım için daha fazla karşımdakine zarar vermemek için ayrıldım. Ama neden benim de canım yanıyor? Onu kaybettiğim için ileride çok pişman olacağımı düşünüyorum. Çünkü tam benim istediğim biriydi kişilik olarak. Güvenebildiğim, saygılı, karakteri tam istediğim gibi biriydi. Kendimi toparladığım bir zamanda karşılaşmış olsaydım böyle olmayacaktı. Şimdi ben ne yapacağım? Şimdiden onun sesini özledim. Kaybetme acısını hisssediyorum. Ama içimdeki ses o kadar kuşkulu ki her şeye karşı, ağlıyorum, canım yanıyor şuanda. Ama neden canımın yandığını bilmiyorum. Sevgimden her zaman emin olamıyorum diyorum ama onu kaybedeceğim düşüncesi bile canımı yakıyor. ya onu kaybettiğimde sevgimden emin olursam? Ya geçmişteki gibi olursa? Her şey için geç kalmış olursam..

Bunları yazarken uzun süredir uykusuz olduğum için ve çok üzgün bir durumda olduğum için karmaşık anlatmış olabilirim. Bir şey yazın, iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var. :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
uzgun falan degıl.
sizi sevmiyor karsısına cıkmissiniz yalnızmis zarf atmıs,dusmussunuz.
sıkılmis bitmiş
sıze kufur hakaret edenleri affetmek kendinize duymadığınız saygıyı gösterir, kendine saygı duymayana evdeki evcili bile saygı duymaz
gencecık insansin lutfen besin kaynagini degıstır, Dramla beslenme.

Merhaba hanımlar.
Kafam şuan çok karışık, nasıl düzgün şekilde anlatmak istediklerimi toparlayacağımı bilmiyorum. İyi yorumlara, iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var şuan. Kendimi kötü hissediyorum.
Bundan yıllar önce birini çok sevdim, ilk kez aşık olmuştum. Başlarda sevdiğimi anladım fakat onu kaybettiğimi anladığım gün ne kadar çok sevdiğimi fark ettim, benim sevgim gitgide arttı. Hiç sevgili olmadık. O arkadaş ayağına istediği akşamlar yazar, kafasına göre bir olayda beni suçlar yeri gelir hakaret eder giderdi sonra tekrar gelirdi. O kişi tarafından çok kırıldım, canım çok acıdı. Hakaret, küfür, yalan bir çok şey vardı. İstediğinde geliyor istediğinde gidiyordu. Bu süreçte çok zarar gördüm. Başka sorunlarda olunca ve her şeyi çok ince detayına kadar düşünen biri olunca hayatımdaki olumsuzluklar ve aşk acısı da birleşince maddi manevi birçok kaybım oldu. Sağlığımı kaybettiğim dönem oldu. O kişiyle hiçbir zaman sevgili olmadık. Sadece ben çok seven taraftım. En sonunda tamamen tüm iletişimimiz kesildi. Zaten aramızda iletişim dediğim şey düzgün bir iletişim değildi.

O kadar yıl boyunca acı çektim onun bana söylediği sözleriyle. Bir yıl önce bu zamanlarda tamamen o acıyı atlatmak için o saçma iletişim de bitti. Onunla konuştuğum dönem hep üzülüyor ağlıyordum. Bu ayrılık kesinleşince kendimi toparlamaya başladım. Aylar sonra bir gün dönüp geldi fakat o geldiği gün tekrar gideceğini anladığım gün artık gitmesini ve canımı yakmamasını söyledim. Biraz bocaladım yine.

İki ay sonra biriyle karşılaştım. Bu kişiyle her şey başta çok hızlı gelişti. Sevgili olduk. Fakat geçmişte yaşadığım o acı şey ben de iz bıraktı. Bu ilişki diğerinden çok başkaydı. Karşımdaki kişi sevgisinden emin. Benim içimde ise büyük bir korku vardı. Ya geçmişte bana yaşatılan acıyı ben de bir başkasına yaşatırsam, farkında olmadan ya zarar verirsem. Çünkü karşımdaki kişiye bakınca eski beni görüyordum. Benim kadar hassas ve çok değerli. Ben geçmişteki o kişiden dolayı çok zarar gördüm ve içimdeki korku ağır basınca karşımdakine zarar vermemek düşüncesi ile ilk başta ayrılmayı düşündüm. Daha sonra zamana bırakalım deyip devam ettik. Ben bazen kendimden emin olabiliyordum bu süreçte. Bazense kendimden emin olamıyordum. Geçmişin yarasını tam kapatamamıştım, toparlanamadım.

Bu kişi ile ayrıldık. Şuan onun çok üzgün olduğunu biliyorum. Ama bu kez ben de çok üzgünüm. Canım çok acıyor. Kendimden emin olamıyorum. Tam toparlanamadığım için daha fazla karşımdakine zarar vermemek için ayrıldım. Ama neden benim de canım yanıyor? Onu kaybettiğim için ileride çok pişman olacağımı düşünüyorum. Çünkü tam benim istediğim biriydi kişilik olarak. Güvenebildiğim, saygılı, karakteri tam istediğim gibi biriydi. Kendimi toparladığım bir zamanda karşılaşmış olsaydım böyle olmayacaktı. Şimdi ben ne yapacağım? Şimdiden onun sesini özledim. Kaybetme acısını hisssediyorum. Ama içimdeki ses o kadar kuşkulu ki her şeye karşı, ağlıyorum, canım yanıyor şuanda. Ama neden canımın yandığını bilmiyorum. Sevgimden her zaman emin olamıyorum diyorum ama onu kaybedeceğim düşüncesi bile canımı yakıyor. ya onu kaybettiğimde sevgimden emin olursam? Ya geçmişteki gibi olursa? Her şey için geç kalmış olursam..

Bunları yazarken uzun süredir uykusuz olduğum için ve çok üzgün bir durumda olduğum için karmaşık anlatmış olabilirim. Bir şey yazın, iyi bir şeyler duymaya ihtiyacım var. :KK43:

Yanlış anlamayın size değer veren bir insan varken niye hakaret edende kalıyor ki aklınız? Gönül ferman dinlemiyor farkındayım ama çevrenizde durumu bilen yol gösteren arkadaşınız da yok mu? Anlattığınız kadarı ile ilk kişi keyfe keder takılmış sizle , ilişki diyebileceğiniz bir şey yaşanmamış. Keşke 2. Kişi ile başlamasaydınız , hem şu an acı çekmezdiniz, hem de onu üzmemiş olurdunuz. Kendinizi bir ilişkiye hazır hissedene kadar yalnız kalmanızı öneririm. Hem böyle üzülmezsiniz hem de başka birini üzmemiş olursunuz.

Yanlış anlamayın size değer veren bir insan varken niye hakaret edende kalıyor ki aklınız? Gönül ferman dinlemiyor farkındayım ama çevrenizde durumu bilen yol gösteren arkadaşınız da yok mu? Anlattığınız kadarı ile ilk kişi keyfe keder takılmış sizle , ilişki diyebileceğiniz bir şey yaşanmamış. Keşke 2. Kişi ile başlamasaydınız , hem şu an acı çekmezdiniz, hem de onu üzmemiş olurdunuz. Kendinizi bir ilişkiye hazır hissedene kadar yalnız kalmanızı öneririm. Hem böyle üzülmezsiniz hem de başka birini üzmemiş olursunuz.
Aklım hakaret edende değil. Yani o kişiyle asla birlikte olamam zaten. Ama o incinmişliğim ya da içimdeki o öfkeyi tam atlatamadım. Ben şimdi karşımdaki kişiden uzaklaştım. Onun zarar görmemesi için.
İlişki gibi bir düşüncem inanın yok başkasıyla.
Devam etmek istiyorum, onu özlüyorum, sesini duymak nasıl olduğunu bilmek istiyorum. Bunları yapamadığım için, onu kaybettiğim düşüncesi canımı yakıyor. Ondan artık uzak duruyorum tamamen. Ama çok üzgünüm.

Aklım hakaret edende değil. Yani o kişiyle asla birlikte olamam zaten. Ama o incinmişliğim ya da içimdeki o öfkeyi tam atlatamadım. Ben şimdi karşımdaki kişiden uzaklaştım. Onun zarar görmemesi için.
İlişki gibi bir düşüncem inanın yok başkasıyla.
Devam etmek istiyorum, onu özlüyorum, sesini duymak nasıl olduğunu bilmek istiyorum. Bunları yapamadığım için, onu kaybettiğim düşüncesi canımı yakıyor. Ondan artık uzak duruyorum tamamen. Ama çok üzgünüm.
Biraz kendinize zaman verin , kafanızı topladığınızı düşündüğünüzde tekrar iletişim kurmayı deneyin, bize anlattığınız gibi onu incitmekten korktuğunuz için böyle bir karar aldığınızı anlatın tavsiyem. Hayırlısı olsun hakkınızda , Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻

Hayatı kendiniz için bu kadar zorlaştırmaya değer mi nasıl yaşamak istiyorsanız onu yapın
Değmez gerçekten. Farkındayım en ufak bir şeyde sağlığımda etkileniyor. Yapmak istediğim şey şuan o kişiyle konuşmak. Onu kaybetmek istemiyorum. İlişki içinde bazen kendimi sorguluyordum. Biraz zamana ihtiyacım var. Ama ona zarar verme ihtimali çok korkunç bir şey. Bu yüzden uzaklaştım. Ama hiç kaybetmek istemediğim biri..İstemeyerek uzaklaştım.
Biz kdınlarda böyle bir durum var. Kıymet bilmiyoruz

Biraz kendinize zaman verin , kafanızı topladığınızı düşündüğünüzde tekrar iletişim kurmayı deneyin, bize anlattığınız gibi onu incitmekten korktuğunuz için böyle bir karar aldığınızı anlatın tavsiyem. Hayırlısı olsun hakkınızda , Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻
Allah razı olsun.. Çok teşekkür ederim. Bu dediğinizi yapmak isterim fakat bunu ona söylemeli miydim?

uzgun falan degıl.
sizi sevmiyor karsısına cıkmissiniz yalnızmis zarf atmıs,dusmussunuz.
sıkılmis bitmiş
sıze kufur hakaret edenleri affetmek kendinize duymadığınız saygıyı gösterir, kendine saygı duymayana evdeki evcili bile saygı duymaz
gencecık insansin lutfen besin kaynagini degıstır, Dramla beslenme.
Ben olayı karışık anlatmış olabilirim. Sıkılmış bitmiş dediğiniz olaydaki kişi kendi bitirmek istemiyordu.

Değmez gerçekten. Farkındayım en ufak bir şeyde sağlığımda etkileniyor. Yapmak istediğim şey şuan o kişiyle konuşmak. Onu kaybetmek istemiyorum. İlişki içinde bazen kendimi sorguluyordum. Biraz zamana ihtiyacım var. Ama ona zarar verme ihtimali çok korkunç bir şey. Bu yüzden uzaklaştım. Ama hiç kaybetmek istemediğim biri..İstemeyerek uzaklaştım.
İyi hoşta, karşında ki adama o değeri, o tavizleri siz isteyerek verdiniz, yarın öbür gün o kişi “kusura bakma ben istemedim ki, sen kendin yaptın öptüm hadi by” diyince dağılmaya gerek yok, elin oğlu çeker gider arkasına bile bakmaz, büyüyeceksiniz başka çareniz yok

Son düzenleme:
Bunu ona söyleyemem şimdi çünkü ümit etmek, beklemek insana daha çok acı verir. Ama karşımdaki kişide bir kere bitirdi mi kolay kolay tekrar başlamayan biri. :KK43:

Akışına bırakın o zaman. Böyle kendinizi de yıpratıyorsunuz. Unutmayın su akar yolunu bulur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aklıma Hz Ali’nin bir sözü geldi
“Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle..
Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle…” Böyle dua edin bence 🤗

Merak etmeyin erkekler kadınlar kadar abartı duygusallığa sahip değiller. Yani kadınlarımız kendine küfür eden hakaret eden hayatının içine eden adamların yasını senelerce tutarlar ama erkekler pek öyle değiller. Yani o konuda içiniz rahat olsun. Hayatınıza yeni giren kişide bir iki üzülür sonra bakar hayatına. Fazla depresifsiniz

Ona direkman hislerinizi anlatın, olmadı zaman isteyin, geçmişe gelince ona o değerleri o tavizleri sizi üzme hakkını siz verdiniz, yarın öbür gün kusura bakma ben istemedim ki sen kendin yaptın öptüm hadi by diyince dağılmaya gerek yok
Haklısınız.. Zaten geçmişim için benim hatam çoktu. Kendim yaptım kendim buldum, bedelini ödedim-ödüyorum.
Karşımdaki kişiyi daha fazla kırıp dökmeden ne yapmalıyım? Onu incitmeden nasıl bir çözüm bulmalıyım? geçmişimden dolayı yeteri kadar şey kaybettim, birde bu insanı kaybetmek istemiyorum. Ama şuanda sağlıklı düşünmek için kendimle kalıp kendimi biraz toparlamam gerekir. Kendimi toparladığım vakit iş işten geçmiş olursa..

Merak etmeyin erkekler kadınlar kadar abartı duygusallığa sahip değiller. Yani kadınlarımız kendine küfür eden hakaret eden hayatının içine eden adamların yasını senelerce tutarlar ama erkekler pek öyle değiller. Yani o konuda içiniz rahat olsun. Hayatınıza yeni giren kişide bir iki üzülür sonra bakar hayatına. Fazla depresifsiniz
Hayatıma giren yeni kişiyi kaybettiğim için çok üzgünüm. Fazla depresifim haklısınız.

Akışına bırakın o zaman. Böyle kendinizi de yıpratıyorsunuz. Unutmayın su akar yolunu bulur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aklıma Hz Ali’nin bir sözü geldi
“Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle..
Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle…” Böyle dua edin bence 🤗
Umarım yolumuz tekrar kesişir, birbirimiz için hayırlı oluruz. Çok sağ olun yorumlarınız için..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back