Can Dündar'ın Erdoğan göndermesine Atatürk'lü yanıt..

Lütfen polemiğe girmeyiniz.

Konu bir köşe yazarının yazdıkları mıdır yoksa yazdıkları üzerinden kim diktatör ispatı mıdır?

Ölmüş insanlara saygınız olsun.

Şalcı Bacılar, İskilipli Atıflar sizin bile inanamayacağınız derece vahşet hainlik vicdansızlık içeren olaylar :)

"Sehpalarında sarıkla sallandığımız sabahlara sorun bizi"

:))

Bak cocugum ne dedigini bilmiyorsun, bir garip insansin 13 yasindaki cocuk evlenebilir dedim diyorsun hala..
Yazik yani söyleyecek söz bulamiyorum..
Sabahtan beri konumu sabotaj ediyorsun..

Yazida bahsedilen Rize deki asilan 8 kisinin resmi kaydini mi istiyorsun

Al o asilan kisilerin kaydi..
isimleri ise söyle Hoca Sayan, Yakup Cavus, Hasan Aga, Kadir Aga, Pecelerden Mehmet, Kalyoncu Mahmut, Tarakci Sabit, Peceoglu Arslan Cavus Bana belge neredeeee belgeeee konusmalari yapma, zira senden öncede cooook yapan oldu..
Ben kesin bilmedigim belgesini görmedigim hicbirseyi konusmam ve paylasmam..

Simdi konumu daha fazla sabotaj etme..

Ayrica, yazik azcik kafani cikar etrafina bak 13 yasindaki COCUK evlendirilmez.. Cünkü adi üzerinde COCUKTUR.

Hadi simdi yetr konumu sabotajladigin

Son düzenleme:

begenemiyorum bende böyle begendimi ifade ediyim

Merve:
Ne var bunda canım onlar din tüccarıydı yeaa

belgeye bakacagım.

ayrıca konuyu sabote eden ben degilim, sensin. sünnet mevzusunu açan da sensin, 11 yaşında evlilik mi olur diye bana cevap vermeye çalışan da sensin. ad hominem yapmaya kalktın ama sonra da suçlu ben oluverdim çok komiksin gerçekten

Hadi git arastir..
Sabotaj ediyorsun evet, önce yazida " asmak " kelimesi gecmemesine ragmen, onu ortaya attin birde insnlari " din tüccarligi" ile sucladin.
Resmi kayitlarda 80 kisinin asildigi var dedim, "ben dedim oldu " gibi sacma birsey söyledin.
Herzaman sacma seyler söyledigini sana göstermek icin " 11-13 herneyse cocuklarinin evliligini bile savunuyorsun" dedim, tuttun SIKILMADAN " sen zararli cikarsin" dedin yani " evelenebilirler" demeye getirdin..
Hala anlamiyorsun..
Senin ne kadar acayip bir insan oldugunu gösterdim sadece sana..
Umarim artik kendine gelirsin..Ümidim yok ama..
Simdi verecek cevabin yoksa hadi güle güle..
Bundan sonrada sana cevap vermem zira okudugunuda anlamiyorsun hatalarinida..

Son düzenleme:

11 yasinda evlilik olur dedinmi :26:

acayip insan? neden, sünnete karşı oldugum için mi sen sadece ad hominem peşinde koştun ve kendi konun bana sataşarak çarpıttın, sonra da beni suçladın. bu enteresan tavırlarını geçiyorum. kendini cool zanneden, bilmedigi halde biliyorum zanneden çok insan gördüm, çok var ortalıkta böyleleri.

verdigin kaynakta 8 kişinin idam edilgi yazıyor evet velakin olayın iç yüzüne ait belgeleri bulamadım. olayın arka planında işsiz kalan din tüccarlarının ''şapka degil, fes giyecegiz'' kisvesi adı altında eski düzene geri dönmek için isyan çıkardıklarından bahsediliyor. araştırmak lazım.

yani öyle ''şapka giymiyorsan, idam ederim'' gibi bir tavır yok, ardında bunu bahane edip başlayan bir isyan var ve devrim henüz gerçekleşmiş. cidden inanıyorsunuz yani sırf şapka giymedigi için idam edildiklerine... komiksiniz.

sen sünnete karsisin,bas örtüyü farz olarakta görmüyorsun
ama kaynak olarak dini link veriyorsun

tartisalim ozman buyrun öncelik sende mervecik

bu başlıkta tartışmayalım boşver, dierinde tartışalım. sonra konuyu benim katlettigimi söyleyecek yine konu sahibi, konuyu kendisi açtı halbuki.

ayrıca hala söylüyorum, şapka giymedigi için asılan insanlar degil, şapka degil fes giymek istiyoruz adı altında isyan çıkaranların idam edilmesi olayı var burada.

Daha önce de alıntıladım ama görmedni sanırım Merve.

En meşhur olduğu için aynı isim üzerinden gidiyorum.
İskilipli Atıf hoca , Şapkaya muhalefet eden bir yazı nedeniyle asılmadı mı? Üstelik bu yazı kanundan önce çıktı.
Dewvrim dediğin şeye halk toptan karşı çıkıyor. Ölümlelere bu bastırılıyor.Sonra bu ölümleri bir insan ideolojisi adına müstehak göruyorsun.
Sonr a bana gelip senin islamın her alana mudahale ediyor diyorsun.
PEki bu ne o zaman?

Bence sizin akliniz karisik.
Cunku anladigim kadariyla dinlerin hepsini reddediyorsunuz ama bir taraftan din tuccari etiketini sak diye yapistiriyorsunuz.
Birakin da o bize kalsin.
Dindar olanlar din ticaretini yapani, dini kullanani daha iyi tespit edebilir degil mi?
Sonucta daha fazla bilgiye sahiptir, genellersek.
Bir de merak ettim su an ayni muhabbet islam dini icin yapilsaydi yine bu mu olurdu tavriniz?
Mesela sarik takmadiklari icin asilmislar diye bir haber gecse elinize hz.muhammed yahut ashabi tarafindan buna da vardir bi sebepleri gozuyle mi bakacaktiniz yoksa islam dini teror dini mi diyecektiniz?

fes giymek isteyen insanda istedigi gibi giyebilir demi,asilmasi gerekmezdi
neyse bende weissin konusunu dagitmak istemem

Tebrikler, ben de benzer bir soru yönelttim şimdi kılıfı bekliyoruz
O zaman islam dinini benimsemeyen islamın getirdiği hem de en gereksizinden mesela dış görnüş için getirdiği yeniliği istemeyen halk öldürülse o zaman da devrimdir canım yapılır gibi bir cümle mi kurulacaktı?

fes giymek isteyen insanda istedigi gibi giyebilir demi,asilmasi gerekmezdi
neyse bende weissin konusunu dagitmak istemem

İslama gelince
Hayatın her alanına müdahale oluyor
Farklı bir ideoloji olunca Tanrısal bir emir gibi
E olacak t abi devrim bu canım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…