- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.038
- 408
Aha bak alin okuyun " kitaba, Tövbe hasa Allah a, peygambere" küfür eden kisi " agiz aliskanligi, sinirlenmis söylemis" diye nasil savunulmustu.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=650463&page=4
Yani gecin artik kardesim ya.
Dinime küfredene bile " olabilir" deyipte " Atatürk ü elestiremesin, nankörrr, minnattar olacaksin" söylemleriniz beni benden aliyor.
şu yalan yanlş arastrmış oldgu herşeyi bile ona borçlu aslında günah valla bu şekilde konuşman senin Atatürke
şu an internetten car car konuşabilen arkadaşlar bunu da ATAMIZA borçlusunuz farkında değilsiniz değil mi ?
Suussss seni nankörrrrrr, yasiyorsan Atatürk e boclusun, nefes aliyorsan, konusuyorsan, parmagin varsa, elma yiyorsan, agzinda disin varsa Atatürk e borclusunnnnn..
Yav he he yaw siz cekilin bi aradan
Evet haklisiniz kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygi duymak zorunda dediniz bu ulkenin basbakanina ne kadar saygi duyuluyor peki basbakana saygi duyulmamasi bu millete saygi duyulmamasi demektir bunuda uzerime alinirim bana saygidi olmayana bende saygi duymamBence düşüncenizde yanlışsınız. Evet kimse kimseyi sevecek diye birşey yok. ama insanlar birbirlerine saygı göstermek zorundalar. Benim sevdiğimi beğendiğimi sevmek zorunda değilsin
Benim dinimden başka bir dinde de mensup olabilirsin.
Ben bir taş'a da tapıyor olabilirim... Yada siz.. (misal verdim)
Ama insanlar saygı duymazsa birbirlerine nasıl yaşanacak bu toplumda?
Atatürk'ü ilahlaştırma diye tabir etmişsiniz. Bence kimse Atatürk'ü ilahlaştırmıyor. Zira Erdoğanı sevenler nasıl yürekten bağlıysa iyisine iyi yanlışınada doğru diyebiliyorlarsa; ve sonuna tek savunuyorlarsa: Bende Atatürk'ü savunabilirim o halde... bana bu hak düşüyor sonuçta.
Hassas bence bu konular ince bir çizgi üzerine..
Cozemezsiniz zaten boduna yormayiniz kendinizi o lafinizi size iade ederiminan çözemediğim tek üye....:44: marjinal olmak için sürekli saçmalıyor.....
Aaa pardon ben sacmalamişim birde oyle iyin farketmezKimse Atatürk'ü ilahlaştırmıyor. ''Atatürk'e dokunmak ibadettir.'' ''Allah'ın sıfatlarına sahip'' veya ''Günümüzde peygamber gönderilecek olsaydı o kişi Atatürk olurdu'' diyen var mı?
Bazı kişiler bazı şeyleri ilahlaştırıyor. O sözü onlara söyleyin
bu kadar vatan haini ata düşmanı ile aynı forumda olmak istemiyorum adminlere duyurulur !!
Atatürk, Osmanli ile bütün baglari koparmak istedi ve Osmanli zamaninda olan herseyi degistidi.
Bu degisim sirasindada bircok insan asildi.
Cumhuryeti kurdugu ve halkin kendi liderini kendi secme hakkini halka verdigi icin Allah ondan arzi olsun.
Ama o zamanda insanlarin asilmasi büyük hatadir benim güzümde.
En azindan hapse atilsalardi, canlarina kiyilmasaydi.
Bu hatalari dile getirmek, konusmak, Atatürk ün yaptigi güzel seyleri yok etmez.
Atatürk ün heykeli önünde kiyam durmamak da kimseyi " nanköööör, vatanhaini" yapmaz.
Ondan sonra gelenler, onun rejim degisikligi icin yapmis oldugu hatalari baska boyuta tasidi.
Din düsmanligi haline getirdi ve " dindar kesime her zulüm mübahtir" anlayisi dogdu.
Buda Atatürk adi kullanilarak yapildi.
Atatürk ü anlayip, yanlisiyla dogrusuyla kabul etmek yerine onu kullandilar.
Bugünde sözde Atatürkcülerle doldu tasti heryer.
Ben sizin aksinize Atatürk ün yapmaya calistigi seyi anliyorum.
Sizin aksinize CHP nin bu ülke icin gerekli oldugunu ve suan yerle bir edilen CHP nin toparlanmasi icin birsyler yapilmasi gerektigini biliyorum.
Zira, bizi ortadogu ülkelerinden ayiran özelligimizdir CHP.
Onun dogru bir sekilde TBMM de var olmasi ve temsil ettigi insanlara hizmet etmesi benim icin önemlidir.
Ama bugün sözde Atatürkcüler, olan biteni " yeterki Tayyip gitsin" diye görmezden geliyor.
Atatürk ü anlamayi " dini yönü agir basablar asla yönetimde olmasin, varsalarda gitmeleri icin her yol mübahtir" zannediyorlar.
Oysaki Atatürk bu ülkede yasayan her kesimin temsil edilmesi ve kendi liderini halkin kendi secmesi icin Cumhuriyeti kurmustu.
CHP de olmaliydi parlementoda, AKP de, MHP de.
Cünkü halkin hakkiyla temsili ancak böyle olurdu.
Ama simdi onun tek derdinin " dinini yasayanlari ülkeden ve ülke yönetiminden uzak tutun" oldugu gibi bir algi olusturuluyor.
Kapi acik buyrun
Sizden daha vananseverim hic merak etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?