Can dostlarımızın kıyafetlerini paylaşmaya ne dersiniz?

Gerçekten hayvan seven insanlar anlar bizi, onlar böyle sanki hayvan gibi değilde biz gibiler, evlat gibi sahipleniyor insan, Kokoş benim Çocuğum, kıyafetli fotoğraflarını paylaşıyorum ama sanılmasın ben onu süsleyip püsleyip evdeki bir Süs Eşyası gibi görüyorum, biz onla hergün top atmaca, tavşan çekiştirmece oynuyoruz, koynumda yatıyor, biraz titrese hemen nasıl sarıp sarmalayacağımı şaşırıyorum.

Haklısın hayvanlar candır ve hayvan seven insanların herkese verebileceği yoğun bir sevgisi olduğuna da inanıyorum, keşke herkes evinde bir hayvan beslese, özellikle çocuklu ailelerin çocukların psikolojik gelişimi için hayvan sahiplenmesini isterim ama 2 gün sonra sıkılıp sokağa terk etmemek şartıyla.

Bende öpüyorum meyra

O benim kuzum, yavrum.
2-3 yaşındaki bir çocuk nasıl anneden ilgi bekler, bitmeyen enerjisiyle oynamak isterse benim kuzumda öyle

O benim kuzum, yavrum.
2-3 yaşındaki bir çocuk nasıl anneden ilgi bekler, bitmeyen enerjisiyle oynamak isterse benim kuzumda öyle
Çok oyuncular dimi hemde
Harika bir dost köpekler..
Şuan cesaret edemesemde birgün mutlaka bir dost edinecegim,hemde sokaklarda tın tın dolaşan miniklerden

Çok oyuncular dimi hemde
Harika bir dost köpekler..
Şuan cesaret edemesemde birgün mutlaka bir dost edinecegim,hemde sokaklarda tın tın dolaşan miniklerden
Ne büyük sevaba girersin, sokakta çok evsiz hayvan var, yerim müsait değil, olsa burda iki gün bakıp sonra sıkılıp sokağa atan vicdansızların hayvanlarını toplayacağım ama yer yok

Ne büyük sevaba girersin, sokakta çok evsiz hayvan var, yerim müsait değil, olsa burda iki gün bakıp sonra sıkılıp sokağa atan vicdansızların hayvanlarını toplayacağım ama yer yok
İnsanların bu kadar vicdansız olmalarına tahammül edemiyorum,burada sokak hayvanı çok üstelik insanlardan o kadar korkuyorlardı ki ben elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum
Fakat bugün arkadaşımın söylediğine de canm skldı,
bir arkadaşım bir kaç kişi toplanıp köpek maması alp ağaç diplerine dökmüşler sokak hayvanları için temizlik görevlileri toplayıp atıyorlarmış ona bile müsaade etmiyorlar artık

Maalesef öyle, yazın hayvanlara su dağıtanlara da tuhaf tuhaf bakıyorlar aç susuz kalmaları bir yana hayvanlara tahammülü olmayanlar zehirliyor benim çok kedim köpeğim zehirlendikimini kurtardım, kimi öldü, içimin yandığı bir konudur bu

öyleleri kendi sonunu düşünmüyor mu acaba
Benim tavşanımın ölmeden önce gözlerime baktığı anı unutamıyorum buna. Kim bilerek sebep olur
Ben yinede size minik bir dosta güvenilir bir yuva olduğunuz için çok içten teşekkür ediyorum ,en kısa sürede banada nasip olması dileğiyle..

keşke hayvanlardan korkmasam ama yaşım 28 bu zamana kadar hiç bir canlı hayvana dokunamadım

keşke hayvanlardan korkmasam ama yaşım 28 bu zamana kadar hiç bir canlı hayvana dokunamadım

Bu sende korkuysa eğer en zararsız sevimli hayvanı seve seve üzerine giderek bu korkuyu yenebilirsin.
Bizim ölen kopeğimiz pitbul kırmasıydı, sesi aslan kükremesi gibiydi, duşun artık, ama bahçede ufak ufak derken kopek korkumu yendim biliyomusun, ama hayvandır bu tam anlamıyla guvenme tabi bir pitbul kırmasınada: D
Eşim yokken bile bahçeye inip sevebilir oldum, ve böylece kopeklere karşı sevgim dahada arttı.

Korkmak ayrı bir durum, sevmeyip zarar verenlerden farklısınız siz, belki küçükken korkutulmuşsunuzdur, belki Çocukkende dokunmadığınız için zarar verecek diye düşünüyorsunuzdur.

Ama cesaretinizi toplayıp bir dokunabilseniz emin olun çok seversiniz, bambaşka bir duygu bu.
Su kaplumbağası gibi kendi halinde hayvanlara da mı dokunmadınız, bence bir ara cesaretinizi toplayın ve minik kaplumbağalar, civcivlere dokunmakla başlayın.

Aslında bu da diğer bir sebep çocuklu ailelerin hayvan sahiplenmesi için, çocuklar daha doğduğu andan itibaren hayvanlarla tanışmalı, onlara dokunabilmeyi, bakmayı, sorumluluğunu almayı öğrenmeli.

en basiti geçen gün eve balkondan muhabbet kuşu girdi hemen kapıyı kilitledim altını kapattım akşama kadar bekledim öyle dokunamıyorum ki keşke şöyle bir minik köpeğim olsaydı ne güzel olurdu

en basiti geçen gün eve balkondan muhabbet kuşu girdi hemen kapıyı kilitledim altını kapattım akşama kadar bekledim öyle dokunamıyorum ki keşke şöyle bir minik köpeğim olsaydı ne güzel olurdu

İşte bu korku, üzerine gidersen yenersin, ufak ufak git üstüne.

Bilinçaltınıza yerleşmiş o korku demek ki, bazı hayvanlar uğradıkları şiddet nedeniyle saldırganlaşabiliyor ama geneli gayet sakin ve sevecen ruhlu olur, korkmayın onlar size birşey yapmaz, bu korkunuzu yenmek istiyorsanız köpek ve kedi başta riskli bir seçim olur ama dokunmaktan korkmamanız için su kaplumbağaları gerçekten iyi bir seçim olur, öyle ani hareket eden hayvanlar olmadığı için korkunuzu yenmemize yardımı olabilir.

Hep kızımı örnek veririm, aslında korkmamayı çocuk yaşlarda öğretmek gerekiyor, eşim kızıma daha küçücükken solucanları bile sevdirtirdi, deniz analarını eline koyar onlardan korkmaması gerektiğini anlatırdı, kedi köpek zaten eski evimizin bahçesinden hiç eksik olmadı, özellikle kış aylarında barınacak yer arayan sokak hayvanları bahçemizde konaklardı.

bencede köpek ve kedi riskli kuzenimin minik bir köpeği var tanışmamız çokk talihsizce oldu kuzenim kapıyı açar açmaz hayvanı görünce çığlık attım sanırım oda korktu benden havlamaya başladı hemde hiç susmadı ben çıkana kadar şimdi beni nezaman görse havlamaya başlıyor

Evet o da çok korkmuştur, o yüzden artık sizi ne zaman görse çenesi durmazsözüm ona ben senden korkmuyorum ki, sen benden kork diyor

Maşallah fiyonkunu yesinler onun
Benimki de yanımda uyuyor şimdi, hanım gündüz dışarı çıktı yoruldu, dinleniyor.
Uyanınca kesin ya top alıp gelir ya da deniz kabuklarını alır, Attı tuttu oynarız

Bizimki gündüz tüm gün bizimle iş yerinde..Orda at tut yapıyoruz bol bol..
Eve gelince,bu saatlerde pili bitmiş oluyor..

Seninkine bayıldım Munem maşallahhh süslüye

Bizimki gündüz tüm gün bizimle iş yerinde..Orda at tut yapıyoruz bol bol
Bu saatlerde pili bitmiş oluyor..

Seninkine bayıldım Munem maşallahhh süslüye
Yorulması normal o zaman, bizim kız tüm gün evde, akşamları yürüyüşe çıkarıyorum enerjisini atsın diye, gündüz tüm gün ağzında top Başıma geliyor, bazen mahsus görmezlikten geliyorum, topu burnuyla itip görmem için uğraşıyor, hala Israrla görmezsem Başlıyor havlamaya, o haline çok gülüyorum

Tam süslü son eklediğim kırmızı elbise tasma elbiselerden, kıza durup durup tasma yapıyorum

Tasma kıyafet kreasyonuna ayrıca bayıldım..
Öp onu kulaklarından benim için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…