Hahahaha valla benim adamda senin gibi düşünüyordu, ona göre köpek dediğin Rottweiler, Presa canerio, Akbaş olmalıydı.Ben bunu köpek diye gezdirmeyi bırak yanına bile yaklaşmam. Güldürmem kimseye kendimi. Bu köpek mi sıçan mı belli değil. Ne yahu bu ?
Pehhhhhh ah nazar ahhh dağ gibiydin
Oyyy yavrum benim ya :))
Müdürüm üstüne giydirip öyle çekeydin ya resimleri..Mankenlik yaptır kokoşa
Bu arada hakikaten benim de sevdiğim köpek rottur..yani büyük köpek te değil, direkt rot..
Her gün yürüyüş yaptığım parkta var bir tane rot dostum..Bana eşlik ediyor sağolsun..Arada unutuyor sahibini, aranıyor falan
Bir sivas kangalına bayılıyorum bir rottweilera..
Ama senin minnak ta tam yemelik yani
Giydirip çekecektim ama trip attı hanım
Keyfi olduğunda giydirir çekerim fotoğraflarını
Ben tüm köpek ırklarına bayılıyorum, çocukluğum köpeklerle geçtiği için olabilir, rahmetli babam köpeksiz yapamazdı, Kurt, Kangal Allah ne verdiyse baktık hep, Rottweiler acayip bir ırk, sahibine sadık, koruyucu, bir o kadar da duygusal bir hayvan, mesela Presa canerio'larda saldırgan bilinir ama sahibi şefkatli, sevgi dolu biriyse köpeğinde ruhuna, kişiliğine etki ediyor bakan kişinin karakteri ve köpek gayette oyuncu olabiliyor.
Yerim müsait değil, burda sokağa terk edilmiş Rottweiler, Kangal, Akbaş'lar var, hepsini toplarım ama şu yersizlik elimi kolumu bağlıyor maalesef
Benim kızım canımın içi yaa, çok seviyoruz bildiğin gibi değilki inan aklımızda olmayan bir cinsti Pekingese, hele eşim direkt büyük Irk köpek bakalım modundaydı, bu bücürü sahiplendiğimizi duyunca eşimin huyunu bilen herkes şaşırdı, nasıl oldu da kabul etti diye ama daha görür görmez bu çok tatlı bu kız bizim olmalı diyen ilk kişi eşimdi
Yalnız bana çok düşkün, bu kötü olduben nereye o oraya, bir dakika ayrılmıyor, mutfağa gidip kapıyı kapadığımda açtırana kadar kıyameti koparıyor, gece benle uyumak istiyor, şimdi bile yine yapıştı dibime uyuyor
Bu kadar düşkün olması iyi değil, hasta olsam birşey gelse başıma depresyona girer, markete gidip onu evde kızım ve eşimle bıraktığımda bile ben gelene kadar ağlayıp kapıyla pencere arasında koşturup duruyor, ne zaman beni pencereden görüyor hemen kapıya gidip bekliyor.
Kıyafetler için diyorsanız, Kıyafet giydirme Kızımın Üşüme sorunu yüzünden ortaya çıktı, aşırı üşüyor, sabah uykusundan vaktinden önce kalksa, hafif rüzgârlı havada Dışarıya çıksa veya evin içinde ısınmasa başlıyor titremeye.Görünüş olarak çok şirin olabilir
. Amaaaaa bence bu köpege yapılan eziyet, köpek öyle rahat edemez
Biz ailece hayvan mıknatısıyız
Sokak hayvanları peşimizde dolanır, bir ara benim peşimde sokak çetesi vardı, ben nereye onlar oraya, her sabah düzenli yürüyüş yaptığım dönemler benle birlikte gelirlerdi, yürüyüş sonrası tanıdık bir Cafe'ye girer hepsine poğaça ısmarlardım
Herkesin bu hayatta bir misyonu vardır, bizimki de hayvanları sevmek, koruyup kollamak, elimde olsa hepsini toplarım sokaklardan, şimdilik tek yapabildiğim su verip birşeylerle karınlarını doyurabilmek ama birgün onlara kocaman bir bahçe sunabilmeyi umut ediyorum
Biz ailece hayvan mıknatısıyız
Sokak hayvanları peşimizde dolanır, bir ara benim peşimde sokak çetesi vardı, ben nereye onlar oraya, her sabah düzenli yürüyüş yaptığım dönemler benle birlikte gelirlerdi, yürüyüş sonrası tanıdık bir Cafe'ye girer hepsine poğaça ısmarlardım
Herkesin bu hayatta bir misyonu vardır, bizimki de hayvanları sevmek, koruyup kollamak, elimde olsa hepsini toplarım sokaklardan, şimdilik tek yapabildiğim su verip birşeylerle karınlarını doyurabilmek ama birgün onlara kocaman bir bahçe sunabilmeyi umut ediyorum
Ay nasıl güzel,nasıl tatlı ya