Can dostlarımızın kıyafetlerini paylaşmaya ne dersiniz?

Bayıldım bayıldımm hepsine
Çok tatlılar Allah sizleri birbirinize bağışlasın inşallah:nazar:
Bi kaç gündür ben de arkadaşımınkiyle vakit geçiriyorum
Boyu neredeyse belime gelen bi Alman kurdu var
O heybetli, haşin şey biraz sevince nasıl da masum kahve gözlerini dikip bal bal bakıyor bayılıyorum yahuu :KK36:

Bu benim 4,5 aylık kızım Kokoş:)
Eki Görüntüle 1478314

Uzun zamandır evcil hayvanlarımı ya hastalık ya da bir densizin zehirlemesi sonucu kaybettim, her birinin ardından ağlayıp acısını unutamadığım için bir daha evcil sahiplenmeyeceğim dediğim bir anda karşıma çıktı minik kuzum.

Hayatım o benim, ara sıra oyuna dalıp çişini nereye yapacağını unuttuğu anlar olsa da, ki 6 aylık olana kadar bu unutmalarında biteceğini umuyoruz:KK70: yoksa benim halı çöpe gidecek:KK70:bu sıkıntımız dışında genel olarak akıllı bir köpek, istediği şeyi çok güzel anlatır, Karnı mı acıkmış, dışarı mı çıkmak istiyor gayet iyi anlarsınız, oyun oynamak istemediğimde neden oynamıyorsun demek için peş peşe havlayıp burnuyla tavşanını önüme doğru iter:KK70:

Küçük bir ırk olduğundan soğuk havalarda Üşüme problemi var, bu yüzden kızıma kıyafet yapmaya başladım, uzun zamandır evde küçük Irk bir evcil bakmadığımdan evcil hayvanlar kadar onların aksesuar, Kıyafet, tasma vb sektörününde ne kadar geliştiğini takip etmemiştim, resmen evcil modası oluşmuş.

Şahane Şeyler var ama Türkiye'de temini kısıtlı alanlarda, ya İstanbul'da Nişantaşı, Etiler, Bağdat Caddesi gibi yerlerdeki petshoplara gitmek lazım ya netten sipariş vermek lazım, netten siparişte de gelen ürün sizin kuzuya olur mu göze alamıyor insan.

Bende kolları sıvadım, herşeyi süslemeyi severim, kendi kızımı da bebekken süslemeyi severdim, hem sıcak tutsun ama birde Süslü olsun huyum var:-)

Kokoş'u da adına yakışır şekilde süslemeye çalışıyorum.

İşte kıyafetlerimiz:
Eki Görüntüle 1478325
Bu günlük bir hırka, evde salaş gezdiği zamanlar giyiyor:KK70:

______

Eki Görüntüle 1478326

Misafirliğe giderken ya da misafir ağırlarken giydiği elbisesi.

________

Eki Görüntüle 1478328

Malum havalar ısınıyor, artık hırkaları üstümüzden attık, daha ince Kıyafetler giyiyoruz:-)

_________

Eki Görüntüle 1478329
Eki Görüntüle 1478330

Bu da elbise tasmamız, küçük ırklara boyun tasması yerine göğüs/bel tasması takılır genelde, bizde göğüs tasması takıyoruz ama yine maalesef Türkiye'de göğüs tasmaları hep birbirinin benzeri, şöyle Süslü püslü, ayrıca Kıyafet gibi de görünen tasmalar yok, en azından benim ikamet ettiğim yerde istediğiniz gibi tasmalar bulamıyorsunuz, bende oturdum tasmamızı da kendim yaptım, daha da yapmaya devam edeceğim çünkü küçük kuzuyu farklı giydirmeyi seviyorum.

Sizler evcillerinize nasıl Kıyafetler aldınız ya da yaptınız?
Nerede bir Pekinez görsem aklıma geliyorsunuz. Bugün bir ilanda karşılaştım, sevimliliğe üzgün suratına bakar mısınız:KK43:
11046565_1019113218119823_3378777894695644708_n.jpg

Nerede bir Pekinez görsem aklıma geliyorsunuz. Bugün bir ilanda karşılaştım, sevimliliğe üzgün suratına bakar mısınız:KK43:Eki Görüntüle 1630087
Çok güzelmmişşşş:KK36: bebeğim benim, ne kadar mahsun bakmış öyle, gerçi Pekinez'lerin geneli böyle mahsun ve can alıcı bakar, benim kızım 10 aylık oldu Kasım'da doğum günü yapacağız:-)

Fotoğraftaki ballı lokumu da inşallah onu gerçekten çok sevecek, ailesinden biri gibi görecek insanlar sahiplenir, bütün hayvanlar çok güzel ve muhteşemler ama Pekinez'ler çok başka, sizin birşey öğretmenize gerek olmuyor, onlar vakti gelince herşeyi yapıyorlar:KK200:

Çok güzelmmişşşş:KK36: bebeğim benim, ne kadar mahsun bakmış öyle, gerçi Pekinez'lerin geneli böyle mahsun ve can alıcı bakar, benim kızım 10 aylık oldu Kasım'da doğum günü yapacağız:-)

Fotoğraftaki ballı lokumu da inşallah onu gerçekten çok sevecek, ailesinden biri gibi görecek insanlar sahiplenir, bütün hayvanlar çok güzel ve muhteşemler ama Pekinez'ler çok başka, sizin birşey öğretmenize gerek olmuyor, onlar vakti gelince herşeyi yapıyorlar:KK200:
Bu ara o kadar çok Pekinez ilanı gördüm ki hepsi de böyle boncuk gözlü, kıyamam :KK43:
Maşallah sizinkine de daha minnakmış, uzun ve güzel ömrü olsun:KK200::KK200::nazar::nazar:

Bu ara o kadar çok Pekinez ilanı gördüm ki hepsi de böyle boncuk gözlü, kıyamam :KK43:
Maşallah sizinkine de daha minnakmış, uzun ve güzel ömrü olsun:KK200::KK200::nazar::nazar:
Amin inşallah:KK68:
Pekinez'ler tutulan bir bir Irk, apartman yaşamına uygun, dişileri kapı önünde etrafta bir tıkırtı olmadan vs asla havlamaz, tuvalet eğitimi deseniz 6. aydan sonra kendisinin otomatikman öğrendiği bir eğitim, çok insancıl gibi bir takım özellikleri var.
Bende bunları kızımı sahiplenince öğrendim, o yüzden Pekinez ilanları çoktur fakat dediğim gibi umarım tüm hayvanlar onları gerçekten seven kişilerce sahiplenilir çünkü burada görüyorum, yaz sezonu Köpekleri sahiplenip sonra sokağa atıyorlar, günah bu hayvanlara, sorumluluğunu üstlenemeyeceklerse egolarını tatmin için almasınlar:KK43:

Üşüme vb durumda kıyafet giydirilmesi kabulüm tamam ama özellikle sokakta patik ve ayakkabı giydiren köpek sahiplerinin köpeklerine üzülüyorum.

X