• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamur kıvamında adet

sofya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012
152
3
68
Malatya
selam ben bu ay kesinlikle hamile kaldığımı düşünüyordum kasık ağrıları mide bulantıları bel ağrıları akıntı göğüs ağrıları falan derken hamile kaldığımı düşündüm ancak normal gününden 1 gün önce adet oldum kısa sürdü ve koyu renklı kıvamı da yoğundu doktora gideceğim ama korkuyorum kötü bişey çıkacak diye aynı durumu yaşayan var mı

selam ben bu ay kesinlikle hamile kaldığımı düşünüyordum kasık ağrıları mide bulantıları bel ağrıları akıntı göğüs ağrıları falan derken hamile kaldığımı düşündüm ancak normal gününden 1 gün önce adet oldum kısa sürdü ve koyu renklı kıvamı da yoğundu doktora gideceğim ama korkuyorum kötü bişey çıkacak diye aynı durumu yaşayan var mı

benim arkadaşım yaşadı, belirttiğiniz göğüs ağrıları falan hamilelikte de oluyormuş, yani hamilelikle regl belirtileri çok benzermiş. Onunda iki gün çamur gibi koyu renkli adeti gelmişti, meğerse hamileymiş:) ama regl gibi ağrılı gelmedi demişti yani farklıydı demişti. Umarım istiyorsanız hamilesinizdir, değilseniz de endişe etmeyin doktora görünün iltihap falan olabilir

inş hamilesindir canım bebeğini kısa sürede alırsın kucağına ama bi doktora görün çünkü biz kadınların hiç çilesi bitmez biliyosun ayaklarımızı üşütürüz iltihap olur adette acısı çıkar bendede o şekilde olmuştu ve iltihap akıyomuş meğersem ama tabi belli olmaz

Back