• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çamlica medicana Birol Vural

25 yaşındayım zaten bazı sartlar dısında 2 konulması yasal değil baska hastaneler uyguluyor ama yasemin hoca yapmıyor. Zaten çoğul gebelik her zaman tek gebeliğe göre daha riskli olduğu için önermiyorlar. Benim 9 yumurtam toplandı 5.güne 5 tane embrıyom kaldı 1 i transfer edildi gerisini dondurdum 😊
Maşallah darısı başıma inşallah 😊 o zmaan boşuna tereddüt etmeye gerek yok vermeyecek istesek de demek ki😁ben de 26 yaşındayım çünkü

Ben Birol beyde yaptırmıştım ilk denemeydi tutmadı

Ben istanbul da yaşamıyorum ama gittim görüştüm yasemin hanımla içime sindi onu tercih ettim adetin 3.günü iğneye başladım 1 gün arayla beni hep kontrole cagırdı 13 nisanda tedaviye başladım 21 nisana kadar gonalf ve son 5 gün yanında cetrotide iğne vuruldum 21 inde akşam çatlatma iğnelerimi oldum 23 ünde yumurta toplamam oldu 5 gün sonra 28 nisanda transferim yapıldı cok şükür 6 mayısta da pozitif sonuç aldm😊 sanırım kadıköy medicana da laboratuvar yok o yuzden bütün yumurta toplama transfer embrıyoların büyümesi dondurma vs çamlıcada yapılıyor ama bütün kontrollerim kadıköy medicana da oldu yumurtaların takibi yani😊 laboratuvarda birol bey ilgilenmiyordur çünkü embrıyologla hep yasemin hanım irtibatta oluyor canan hanım tüp bebek koordinatörü ekip zaten hep kadındı gayet keyifliydi süreç😊 sormak istediğin varsa cevaplarm
Ben birol beye yaptırmıştım çok şükür olumlu sonuç aldım tüm süreçle kendisi ilgilendi embriyologları da takip ediyordu ben sık sık arayarak sorular soruyordum hepsini cevaplıyordu, stresli bir süreç olduğu için bu süreçte anlayışlı ve her şeyi açıklayan bir doktorunuz olması çok avantajlı oluyor bi de ben kendisini önceden araştırarak bulmuştum cv ve tecrübe olarak uygun bulduğum için görüşmeye gittim görüşme de içime sinince kendisine tedavi olma kararı almıştım

Back