Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün ben de mutfağın camı malum yağlıdır diye suya bulaşık deterjanı koymuştum. Normalde bir kere de durulamak için silerdim ama baktım cam pırıl pırıl. Ne diye kendimi yorayım ki dedim ve silmedim. Yumuşatıcı da iyi fikir teşekkürler.
YUMUŞATICI DENEMEDiM AMA,
BENDE BULAŞIK MAKİNASI PARLATICISI EKLİYORUM SUYA,
İNANIN HEM PARLAK, HEMDE ÇOK RAHAT SİLİNİYOR.
ELİNİZ KOLUNUZ AĞRIMIYOR.
Cam manyağı seni, her hafta cammı silinir be.:mymeka:
BU arada sağol Burbuk bende deniycem
BEN SİLERİM...
EEE NE YAPAYIM BAŞKA...
ÇOLUK YOK, ÇOCUK YOK. EVDE UĞRAŞ DUR.
HEM BEN SENİN GİBİ PASAKLIMIYIM. KUZU KAFA :mymeka:
BEN SİLERİM...
EEE NE YAPAYIM BAŞKA...
ÇOLUK YOK, ÇOCUK YOK. EVDE UĞRAŞ DUR.
HEM BEN SENİN GİBİ PASAKLIMIYIM. KUZU KAFA :mymeka:
Madem boş vaktin çok arada bizede uğra camları parlatjeyyar
mesela haftaya temizlik yapılcak bekliyom ona göre:mymeka:
Halt etmişsin lan sen:mymeka:Kim pasaklışakkıdı
eee şeeey bazı şeyler aksıyor tabi fırsat bulamıyorum şekerim fırsat.Zati eve temizlik için gelen kadınlar nasıl kaçacaklarını şaşırıyorlar.Muhahha:Roflol:
burbukçuk bende yumuşatıcı katıyorm hem çok temiz oluyor hemde dediğin gibi uzun süre toz tutmuyor sadece üst katımızdaki teyze çiçekleri sulayana kadar:Roflol::Roflol:[/QUO:Roflol::Roflol::Roflol:
camlarınız mikrobez diye bir ürünle silerseniz kurulamaya ihtiyacınız kalmayacak.Ben kullanıyorum ve sadece ilk olarak başka bir bezle siliyorum toz vs... leri almak için ardından ıslatılmış mikrobezle silip çekliyorum.Cam silmek hiç bukadar zevkli olmamıştı...
camlarınızı eğer yumuşatıcı ile silerseniz , hem çok kolay temizlenir hem de kolay toz tutmazlar ,öneririm