Camide oy istediler!

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kuran'lı mitinginin ardından AKP'li adaylar cami çalışmalarına hız verdiler.

Yaklaşan seçimler öncesi AKP’li isimlerin cami propagandası tüm hızıyla sürüyor. TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Adana’da bir camide esnafla sohbet edip partisine oy istedi. Düzce’de de AKP’nin adayları camide seçim çalışması yaptı.

AKP Adana 1′inci sıra milletvekili adayı olan Necdet Ünüvar, merkez Seyhan İlçesi’ndeki Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan Nur Camii’nin içinde mahalle esnafıyla buluştu. Seçim sürecinde gerçekleştirilen bu toplantıya, AKP Adana İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özmansur ve Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurahman Yeşiltaş da katıldı. Sohbetin fotoğrafları, AKP’ye yakın isimler tarafından dün sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaşıldı.

DÜZCE’DE DE CAMİ ZİYARETİ!

Düzce’nin Yığılca ilçesinde de AKP’li adaylar camide seçim çalışması yaptı. AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir ile Faruk Özlü ilçedeki camileri gezerek cemaatla sohbet etti ve partileri için oy istedi. Yığılca camilerinde çekilen fotoğraflar ilçede tartışma konusu oldu.

cok pardon düzgün yazmamışım..
erkekler oturmuş kadın anlatıyor..
eee kadının seside günah değilmiydi ?
3.fotodaki türban takanın cinsiyeti bayan diye düşündüm ama..
Ben anlatan kadın da göremedim sanki ordan geçen bir bayanmış gibi ama sizin dediğiniz de olabilir. Olayın aslını bilmeden yorum yapmak yanlış olur bana göre.

Ben anlatan kadın da göremedim sanki ordan geçen bir bayanmış gibi ama sizin dediğiniz de olabilir. Olayın aslını bilmeden yorum yapmak yanlış olur bana göre.
valla arkadasım ;
kadınla adamların bulundugu yer ya cami ya mescıd görünüş itibariyle.. kadın konusmacıki adamlar kadına bakıyor.. ki diyelim yanlış yolumladım.. kadının yolu bulundukları odadan mı geçmiş.. ayakkabılarını neym cıkarmıs gırmıs aaa..

Dediğim gibi sadece bir resim var ve sadece tek bir kadın, o kadın da bana birşey anlatıyormuş gibi gelmedi öyle olsaydı oturup konuşan adamlar yerine o kadını fotoğraflarlardı değil mi? yine de ben öyle olduğunu idda etmiyorum sadece bana ordan geçen bir bayanmış gibi geldi.
Ayrıca bir kaç camiide kadın erkek girişi aynı, bir paravanla ortadan ikiye ayırmışlar kadın erkek bölümü ayrı. Buda öyle birşey olabilir. Bahsettiğim camiilerde bilindik camiiler. Eyüp sultan camiisi gibi.

Valla arkadasım hbre göre fotoğraf akepeli bazı isimler tarafından facebookta paylaşılmış.
Ya kusura bakma ama ben böyle hiç cami görmedim duymadım. Bırde bu kadın ordan nasıl geçecek onu inatla anlamıyorum ben. erkeklerın ortasından kadın gecmezki dediğingibi bir paravan vs ile anca..
neyse bir neler gördük duyduk buda montajdır..

İçlerinde kadın varmış yokmuş bu gerçeği değiştirmez... Camiler siyaset amaçlı toplantı yapılacak yerler değildir. Gaz bombalarından kaçıpta camiye girdiklerinde kıyamet kopmuştu. ama gezidekilerde girmişti değilmi camiye biz neden girmeyelim düşüncesi vardır şimdi. Aralarında tek bir fark... Birisi Canını kurtarmak için camiye giriyorken diğeri siyaset amaçlı çıkarları için camiye giriyor. hiçbir parti siyaset amaçlı camiye giremez netve açık... Hadi kopsun bakalım şimdi de kıyamet.

Ben montaj demedim, idda da etmiyorum. Bu arada her yorumunuzda farklı birşey söylüyorsunuz ilk yorumda oturan kadın ikincisinde anlatan kadın üçüncüsünde ortasından geçen kadın. Orada olan olayı ne ben biliyorum ne de siz sadece bir fotoğraf.

obaa arkadasım
1-kadınlı - erkekli oturmak yasak derken camıden bahsetmedım zamanında o cıkmıstı ya kadınlı erkeklı oturuyorlar dıye , hatta unv ogr. cephe alınmıstı vsvsvs
2-ben konusan deıdm sen geçen dedin ,
3-kadının ordan geçiyor olabılecegını soyledın.. bende deıdm ki ; hiçbir camide mescıdde boyle bır oluşum görmedim camide kadın erkeğin önünden nasıl geçer deıdm.
hah bende bunu anlatmaya calsıyorum.. dısarda bıle tepkı cekerken camıde kadınlı erkeklı nasıl durulur ??
neyse dıger arkadasın deıdgı gbı konu camide siyaset yapılması !
sende idare edecen beni napcan , ben öyle yanar döner bihatunum iste.. her msjda farklı bısey yazan..

1- Başlık camii olunca camiiyi kastediyorsunuz diye düşündüm.
2- Ben emin olmadığımı da söyledim
3- Bende sizin gibi fotoğraftan gördüğüm kadarıyla yorum yapıyorum. Orda olanları ne siz biliyorsunuz ne de ben o yüzden kesin bir yorum yapamayız.

Ayrıca ben yine saygı duyuyorum düşüncelerinize. Kimseyi savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Siz oturan kadınlar deyince sormak istedim

agzına saglık ne guzel tartısıyorsun sen sevıyelı sevıyelı..

Hanımlar,
haberi tam okumamışsanız sanırım, ordaki hanım AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir, cemaatle sohbet edip seçim vaadlerini anlatmışlar aday olan diğer kişi Faruk Özlü'yle birlikte.

Konuya yorumumsa kocaman bir Tövbe Estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…