- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Pardon camide siyaset normal , camide kadinli erkekli oturmak normal oylemi. Bilmiyomusum ben. 33 yasimi geçiyorum kac defa camiye gittim hatirlamam.. daha kandilde camiye gttim ne biturbanli bacim erkeklerin icindeydi nede bir erkek kadinlar bolumundeydi. Caminin girisi bile paravanla ayrilmis durumdaydi. Size gore normalse bilemicem.. yahu gdin cafede bidernekte toplansinlar normal camiide siyasetin isi ne nasil kabul edersiniz hemde kadin erkek karisik..
Ayyy lutfenn.. kendimi guvende hissettiğim tek yer orası..
anladım canım,ama gerçekten öyle derler..kadın sesi günah derlerHayir kadinin sesi günah degilmiydi dedigine aciklik getirdim.
CAMİNİN İÇİNDE PASTALI BÖREKLİ AKP PROPAGANDASI
bakalım bu fotoğrafa da kem küm edecek çıkacak mı
benim bildiğim caninin ahengi gereği yukarıdaki tablo yanlış çünki orada ibadet edilir,caminin içinde siyaset yapılmaz seviyoruz diye yanlışa doğru demeyelim..Hayir kadinin sesi günah degilmiydi dedigine aciklik getirdim.
anladım canım,ama gerçekten öyle derler..kadın sesi günah derler
benim bildiğim caninin ahengi gereği yukarıdaki tablo yanlış çünki orada ibadet edilir,caminin içinde siyaset yapılmaz seviyoruz diye yanlışa doğru demeyelim..
ben siyasete din çok karıştırılsın istemiyorum canım kuran sallamak,camide oy toplamak doğru değil..yoksa tabiiki senin düşüncene herzaman saygım sonsuzBnde yanlışa dgru demedim zaten . Orasi ibadet hanedir zaten . Tamam akp li olabilirim ama her yaptiklarinida onaylamiyorum ki . Ama kotunun en iyisini su anki turkiyedeo yüzden akp liyim iyi bir lider gelene kadar
ben siyasete din çok karıştırılsın istemiyorum canım kuran sallamak,camide oy toplamak doğru değil..yoksa tabiiki senin düşüncene herzaman saygım sonsuz
anladım canım,ama gerçekten öyle derler..kadın sesi günah derler