Camide oy istediler!

Ben orada siyaset yapması dogru demiyorum başındada yazimin belirttim iyi okursaniz kadinin sesi gunah degilmiydi die yazmisiniz brnde size diyorum ki kadının kuran okurken seesinin duyulmasi caiz değil. Bunu diyorum . Normalde kadınlarda konuşabilir istedgi her ortamda.. bu yasaklanan bisi degil onu söylüyorum.

CAMİNİN İÇİNDE PASTALI BÖREKLİ AKP PROPAGANDASI

bakalım bu fotoğrafa da kem küm edecek çıkacak mı

Hayir kadinin sesi günah degilmiydi dedigine aciklik getirdim.
benim bildiğim caninin ahengi gereği yukarıdaki tablo yanlış çünki orada ibadet edilir,caminin içinde siyaset yapılmaz seviyoruz diye yanlışa doğru demeyelim..

anladım canım,ama gerçekten öyle derler..kadın sesi günah derler

Kuran okurken sesinin duyulmamasi gerek baska erkekler tarafindan .
Bak o gunah kelimesi soyle gelişir. Dusunsene siz esinizle biryere gittniz orada da bi kadin var afedersin bi taraflari yirtilasiya kadar o kadar sesli guluyor ve tum dikkatleri ustune cekiyor sen ayiplamaz misin o kisinin yaptgni . Gunahdan kasit bu. Gunah olsa kadin sesi peygamber efendimizin döneminde kadinlsr peygamber Efendimiz le bire bir yuz yüze konuşmazlardi biri Vasitasiyla olurdu . Gunahdan kasit yukardan anlattim edeb haya bilmeyenler için geçerli.

benim bildiğim caninin ahengi gereği yukarıdaki tablo yanlış çünki orada ibadet edilir,caminin içinde siyaset yapılmaz seviyoruz diye yanlışa doğru demeyelim..

Bnde yanlışa dgru demedim zaten . Orasi ibadet hanedir zaten . Tamam akp li olabilirim ama her yaptiklarinida onaylamiyorum ki . Ama kotunun en iyisini su anki turkiyede o yüzden akp liyim iyi bir lider gelene kadar

Bnde yanlışa dgru demedim zaten . Orasi ibadet hanedir zaten . Tamam akp li olabilirim ama her yaptiklarinida onaylamiyorum ki . Ama kotunun en iyisini su anki turkiyede o yüzden akp liyim iyi bir lider gelene kadar
ben siyasete din çok karıştırılsın istemiyorum canım kuran sallamak,camide oy toplamak doğru değil..yoksa tabiiki senin düşüncene herzaman saygım sonsuz

ben siyasete din çok karıştırılsın istemiyorum canım kuran sallamak,camide oy toplamak doğru değil..yoksa tabiiki senin düşüncene herzaman saygım sonsuz

Tamam camide oy istemeleri hos degil kuran sallamalarida abla . Bunlari onaylamadim zaten bende herkezin gorusune saygi duyarim .

Kadının sesi yaratılışı icabı dikkat çekicidir. Özellikle ses normalin dışında bir tonda çıkarsa birtakım mahzurları beraberinde getirmektedir ve dinî tabiriyle “fitneye” sebep olmaktadır. Demek ki, haram olan sesin kendisi değil de, kontrol dışı bir mahiyet taşımasıdır.
Al bak oku abla
Bnm dediginden kasıt bu
anladım canım,ama gerçekten öyle derler..kadın sesi günah derler

Kaldı ki, cami içi, kalb ve gönlün bütünüyle dış alakalardan kesilip Rabb'a teveccüh etmesi gerektiği yerdir. Böylesine bir teveccüh sırasında senin kalbini, gönlünü teveccüh ettiği yerlerden çekip alarak kendine çeviren bir musafaha faydadan ziyade zarar getirir, sevaptan fazla günaha sebebiyet verebilir.

Bu yüzdendir ki, camiye giren müminler mümkün olduğu kadarıyla sessiz, sakince girmeli, kıbleye yönelerek teveccühünü yapmış kimseleri meşgul edip de teveccühünden ayırmamalı, selam vermek gibi bir sünneti bile o anda terketmelidir ki, kendini dış alakalardan kurtarıp murakabeye varmış, tefekküre dalmış insanlara engel olmasın, bir hayırlı işi yaparken daha hayırlı işe mani duruma girmesin.

Diyanet, “Cami, ayrım yapmaksızın tüm Müslümanların ibadet yeridir. Orada gerek din görevlilerinin gerekse adayların propaganda yapması doğru değildir. Bu günaha girer çünkü ayrımcılık yapmış oluyorsun” fetvası verdi. Fetvada, “Camilerde, tarım, hayvancılık gibi memleket hayrına işler konuşulabilir ama orada siyasete yer olmaz” denildi.
Diyanet Fetva Hattı’nın, “camide siyaset” sorusuna verdiği yanıt şöyle: “Camilerde siyasi propaganda yapmak yasaktır. Gerek seçimler öncesi gerekse seçim dönemlerinde camilerde propaganda yapmak mümkün değildir. Çünkü camiler, herkesin, her görüşten insanların geldiği yerlerdir. Müslüman olan herkes camiye gelebilir. Orada siyaset yapmak demek, ‘burada ben varım, benden olmayan gitsin’ demektir.

Bu din görevlileri için de, adaylar için de, siyasi partiler için de geçerlidir. Cami herkesin camisidir. Oralarda siyaset yapmak günaha girer çünkü ayrımcılık yapmış oluyorsunuz. Ama orada, ziraat gibi, hayvancılık gibi memleket hayrına olan işler konuşulabilir.”

Tez zamanda mersosu alınaaa !!!
Yerine doğan görünümlü Şahin verileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…