- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
allahımtrajı komik haldeyiz bu nedir kuranı kerimi mitingde sallamak yetmedi sanırım
cuk oturmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahımtrajı komik haldeyiz bu nedir kuranı kerimi mitingde sallamak yetmedi sanırım
cuk oturmuş
camide kadınlar direkt üst kata çıkıyor munecim erkekler aşağıdaysa..Hanımlar,
haberi tam okumamışsanız sanırım, ordaki hanım AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir, cemaatle sohbet edip seçim vaadlerini anlatmışlar aday olan diğer kişi Faruk Özlü'yle birlikte.
Konuya yorumumsa kocaman bir Tövbe Estağfurullah
gerçek değil canım,ironi yapmışlar.allahımtrajı komik haldeyiz bu nedir kuranı kerimi mitingde sallamak yetmedi sanırım
gerçek değil canım,ironi yapmışlar.
Dün inatla anlatmak istediğimde buydu ya..Hanımlar,
haberi tam okumamışsanız sanırım, ordaki hanım AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir, cemaatle sohbet edip seçim vaadlerini anlatmışlar aday olan diğer kişi Faruk Özlü'yle birlikte.
Konuya yorumumsa kocaman bir Tövbe Estağfurullah
egemcim biliyorum,ben camide oy istenmez demek istemiştimgerçek değil canım,ironi yapmışlar.
bak bu gerçekmişegemcim biliyorum,ben camide oy istenmez demek istemiştim
tövbe estağfurullah...bak bu gerçekmiş
Kadınlı erkekli mi oturmuşlar, ben oturan bayan göremedim de ?
cok pardon düzgün yazmamışım..
erkekler oturmuş kadın anlatıyor..
eee kadının seside günah değilmiydi ?
3.fotodaki türban takanın cinsiyeti bayan diye düşündüm ama..
camide oy isteyebilir diyorsun yaniSuna bir aciklik getirmek istedim. Kadinin sesi gunah digil .
Kuran okurken erkeklerin duymamasi gerek .
Tabiki kendi fikrimce yolun ortasinda disarda azini ayira ayira kahkasini atan ve tum dikkatleri ustune ceken kadinin sesi de ayip az kadin dedigin oturakli olmali .
Pardon camide siyaset normal , camide kadinli erkekli oturmak normal oylemi. Bilmiyomusum ben. 33 yasimi geçiyorum kac defa camiye gittim hatirlamam.. daha kandilde camiye gttim ne biturbanli bacim erkeklerin icindeydi nede bir erkek kadinlar bolumundeydi. Caminin girisi bile paravanla ayrilmis durumdaydi. Size gore normalse bilemicem.. yahu gdin cafede bidernekte toplansinlar normal camiide siyasetin isi ne nasil kabul edersiniz hemde kadin erkek karisik..Suna bir aciklik getirmek istedim. Kadinin sesi gunah digil .
Kuran okurken erkeklerin duymamasi gerek .
Tabiki kendi fikrimce yolun ortasinda disarda azini ayira ayira kahkasini atan ve tum dikkatleri ustune ceken kadinin sesi de ayip az kadin dedigin oturakli olmali .
Ayyy lutfenn.. kendimi guvende hissettiğim tek yer orası..Bi kenef kaldi girip oy istemedikleri.
camide oy isteyebilir diyorsun yani