Camide oy istediler!

11295772_771223586329947_313669639034753879_n.jpg

cuk oturmuş:KK53:
allahımtrajı komik haldeyiz bu nedir kuranı kerimi mitingde sallamak yetmedi sanırım:KK64:

Hanımlar,
haberi tam okumamışsanız sanırım, ordaki hanım AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir, cemaatle sohbet edip seçim vaadlerini anlatmışlar aday olan diğer kişi Faruk Özlü'yle birlikte.

Konuya yorumumsa kocaman bir Tövbe Estağfurullah:KK12:
camide kadınlar direkt üst kata çıkıyor munecim erkekler aşağıdaysa..

Bu ülkedeki insanlar o kadar bayılıyorlar ki dini ,gelenekleri kendi çıkarlarına uygun kullanmaya.
Bunları destekleyenler nasıl şu olayları görmüyor,nasıl körü körüne savunuyor,nasıl düşünmüyor hayret ediyorum artık.

Hanımlar,
haberi tam okumamışsanız sanırım, ordaki hanım AKP Düzce milletvekili adayı Ayşe Keşir, cemaatle sohbet edip seçim vaadlerini anlatmışlar aday olan diğer kişi Faruk Özlü'yle birlikte.

Konuya yorumumsa kocaman bir Tövbe Estağfurullah:KK12:
Dün inatla anlatmak istediğimde buydu ya..

cok pardon düzgün yazmamışım..
erkekler oturmuş kadın anlatıyor..
eee kadının seside günah değilmiydi ?
3.fotodaki türban takanın cinsiyeti bayan diye düşündüm ama..

Suna bir aciklik getirmek istedim. Kadinin sesi gunah digil .
Kuran okurken erkeklerin duymamasi gerek .
Tabiki kendi fikrimce yolun ortasinda disarda azini ayira ayira kahkasini atan ve tum dikkatleri ustune ceken kadinin sesi de ayip az kadin dedigin oturakli olmali . :KK51:

Tabiki kendi fikrimce yolun ortasinda disarda azini ayira ayira kahkasini atan ve tum dikkatleri ustune ceken kadinin sesi de ayip az kadin dedigin oturakli olmali . :KK51:
camide oy isteyebilir diyorsun yani

cami ibaadet yeri değilmiydi yahu!

Hedef kitleleri camideki adam gelip cafeden bardan sahilden Pekte oy isteyeceklerini sanmam. normal bence şaşırmadım

11295540_10153343507913330_6494937583285607783_n.jpg

CAMİNİN İÇİNDE PASTALI BÖREKLİ AKP PROPAGANDASI

bakalım bu fotoğrafa da kem küm edecek çıkacak mı:KK51:

Yahu hala ne diyorsunuz anlamadim? Kadin zaten Akp Duzce milletvekili adayı Ayse Keris. Orada diğer milletvekili adayiyla cemaate konusma yapıyor.

Hala yok geciyormus da yok arkadaslar burdan laf sokalim istemis de
Haberi okumadan mi yorum yapiyorsunuz?

Ayrica camiiler siyaset yerleri değildir bir barda orda burda oy isteyebilirsi ama cami bir ibadethanedir. Kirli islere alet edilemez

Pardon camide siyaset normal , camide kadinli erkekli oturmak normal oylemi. Bilmiyomusum ben. 33 yasimi geçiyorum kac defa camiye gittim hatirlamam.. daha kandilde camiye gttim ne biturbanli bacim erkeklerin icindeydi nede bir erkek kadinlar bolumundeydi. Caminin girisi bile paravanla ayrilmis durumdaydi. Size gore normalse bilemicem.. yahu gdin cafede bidernekte toplansinlar normal camiide siyasetin isi ne nasil kabul edersiniz hemde kadin erkek karisik..
Bi kenef kaldi girip oy istemedikleri.
Ayyy lutfenn.. kendimi guvende hissettiğim tek yer orası..

X