Cami ve cemevi aynı bahçede

hoca efendiler onay verdiyse tamamdır..

ben şunu anlamıyorum,fetullah gülen kim? bunu aşağılamak,dalga geçmek maksadıyla falan sormuyorum yani ülkemiz üzerinde alınan kararlarda etkisi nedir bu insanın? hani meşhur bi laf var ya okyanus ötesinden bu denli karışması nedir? okyanus ötesine selamlar yollanır,bir çok konuda fikir danışılır onayı alınır bunu siyasette çok duyuyoruz.. bir kurumun başkanı mı,bir yetkili mi,bir siyasetçi mi? bu konuda görünce sormak istedim merak ediyorum..eğer ülkesi ile herşeyine karışacak kadar ilgiliyse neden yurt dışında yaşıyor?

sadece bilmek istiyorum bu konularda ki vasfı,yetkisi nedir? ama lütfen tartışma üslubuyla yazmayın ben gerçekten bunları merak ediyorum.

yanılmıyorsam Tokatta 1. katı aşevi, 2.katı cemevi,3. katı cami olan bi yapı var zaten.
böyle bir şey yapılmış olsa bile bi ilk olmaz.
halk olarak Aleviler ve Sünniler arasında bir sürtüşme var mı ki?
ben hiç rastlamadım.
umarım olmuyodur hiçbir yerde

çok teşekkürler.....

kolay gelsin

cami mi? yoksa mescit mi? bahsettiğiniz yer?
ikisi arasında fark var???

Lütfen arkadaşım...

Kendisi öyle bir insandır ki hakkında ileri geri konuşulmaz.Fethullah Gülen diyemezsin illa ki Muhterem Hocaefendi diyeceksin.

Kanaat önderi nedir ya ? Bir de bu çıktı. Çok tarikata girdim,içlerini de biliyorum,hiçbirinde de ilmihallerde,Kuran-ı Kerim'de anlatılan İslam'ı göremedim,bulamadım.Yozlaştırılmış,bozulmuş ve kendine yontulmuş İslam'ı gördüm hep.

Bu adam değil miydi Mavi Marmara yüzünden İsrail'den özür dilenmeli izinsiz gidildi diyen ?

İsrail kim ? Bebek katili,İslam düşmanı Yahudi gavuru...

Ne iyi niyeti ne birleştirmesi ?

İslam'a onun kadar zarar veren kimse tanımıyorum.

Alevilik Sünnilik nedir ya hu?
bu iki terimin kullanılması bile geriyor beni.
hayır Allah'ın ayırmadığını sen nasıl ayırıyorsun?

meyra ramazan ayında tv de gösterdiler. ben ordan izledim.
cami demişlerdi. minaresi de vardı diye hatırlıyorum.

tamam, teşekkür ederim....

Allah insanları ayırmıyor ayrı ayrı isimler takmıyor
yazdığımda ne anlaşılamadı?

çok şey anlaşılamadı......
neye göre söylüyorsun ki sen bunu???

tamam, teşekkür ederim....

çok şey anlaşılamadı......
neye göre söylüyorsun ki sen bunu???

neyi neye göre söylüyorum ya?
siz neyi anlamadınız anlayamadım ki ben. insanları ayırmayın demenin neyini anlamadınız?

ne 3. köprünün ismine verdiği tepki ne de alevilikle ilgili olumlu açıklamaları bana samimi gelmiyor. kendisinin geçmişte tunceli alevileri hakkında, anadolu aleviliği hakkında yaptığı açıklamaları unutmadık
izzettin doğan zaten neye hizmet ettiği belli olmayan, rüzgar ne yöne esiyorsa o yöne dümen kıran bir sözde başkan.
sonuçta bu ikilinin yaptığı hükümet kaynaklı bu tarz girişimlerin hepsi samimiyetsiz, inandırıcılıktan uzak, siyasi hareketler.

Konu yine Alevi-Sünni tartışmasına dönmesin.Konu bambaşka çünkü...

şükür ortada tartışma yok zaten, demekki hep burada bişeyler patlıyorsa burada çözülmesi gereken bişeyler var demekki......
demekki dikkat bu noktaya bence....

şükür ortada tartışma yok zaten, demekki hep burada bişeyler patlıyorsa burada çözülmesi gereken bişeyler var demekki......
demekki dikkat bu noktaya bence....

Siz geçen gün bir konuda Alevilere dinsiz diyen kişisiniz.

O yüzden ortamı daha fazla germeye çalışmayın.

Konu Fethullah Gülen bu hakkı nerden alıyor ? :44:

neyi neye göre söylüyorum ya?
siz neyi anlamadınız anlayamadım ki ben. insanları ayırmayın demenin neyini anlamadınız?

aslında anlamayan ben değilim, sizsiniz?
o zaman tekrarlayım bi daha.....
aşağıya kopyaladığım mesajınızdaki yazdığınız dini terimleri neye göre belirliyorsunuz siz? bunu demek istedim?????
Allah tabiki kulları arasında ayrım yapmaz, mutlak adildir çünkü şüphesiz.

Alevilik Sünnilik nedir ya hu?
bu iki terimin kullanılması bile geriyor beni.
hayır Allah'ın ayırmadığını sen nasıl ayırıyorsun?

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/644117-kadar-farklilikla-olur-9.html#post31612671

Bu mesajınızda Aleviler Müslüman değil diyorsunuz.:44:

Siz bunu neye göre belirlediniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…