opppsss. hakaretlerinizi kendinize saklayın.... terbiyesizliğin luzumu yok...
lafım cuantum denen kişiye...
Evet hepimiz ezan sesini duymak istiyoruz... Allah hiçbir zaman okunan ezanlarımızı ve okunan istiklal marşımızı bu topraklar üzerinde okunmaktan alıkoymasın...
Ama lütfen kuran kursuna gelen daha ergenliğe yeni giren sesi oturmamış cırtlak sesli bebelere sırf heveslerini alsınlar diye camiden ezan okutan hocalara da bi ceza olsun... kendi rapor alıp yatan ezanı mahallenin yaşlılarına okutan hocalara da ceza olsun... Benim vergilerimle o görevi yerine getirmek için maaş alıyorsa görevni en iyi şekilde yapcak arkadaşlar...
ben ezan dinlemek istiyorum ruhuma huzur katmak istiyorum...
Ezana benzet ezan vaktinde bağırarak allahın kelamından insanları nefret ettirecek kişileri değil...
Eyüp'e gidin bir öğlen vakti hocanın o hoş sedasıyle okuduğu ezanı dinleyin, ikindide fatihe'e uzanın akşamda sultanahmete gidin...h Ahh birde imkanınız olsa da Edirnede Selimiyeye gidebilseniz....hem ezanınınzı dinleyin hem de ecdadımızın camilerinde namazlarınızı kılın....
Sonra birde sultan beyliye gidin ümraniyeye okmeydanına (buralarda bulunduğum ve ezan dinlemekzorunda kaldığım için bu semtleri örnek gösteriyorum yanlış anlaşılmasın) çeşitli neüdüğü belli olmayan adamların ezan vakitlerinde mikrofonu ellerine alıp ezanın sözlerini neüdüğü belirsiz bir tonda detone ola ola nasıl okuduklarını dinleyin...Ezanın şartlarıdan biri de güzel sesli biri tarafından makamla okunmasıdır... Bu şart yerine getirilmeyecekse ne anlamı var ki...